Іменини святкують: Касіян, Костянтин, Михайло, Олена, Федір.

Символ дня - Гамаюн - міфічний птах з жіночою головою, який передбачає майбутнє.

День споглядання й любові, радості й пристрастей. Один із кращих днів для укладання шлюбів за справжнім коханням. Хороший день для наукової й дослідницької роботи, розумових занять та духовних практик.

День пророцтв і пророкувань.

Гарний для занять дихальними вправами, ментального очищення, тобто корекції власних думок. День роботи зі словом.

Корисні вправи на омолодження, масаж або самомасаж, аромотерапія. Стригтися сьогодні небажано – може з’явитися застуда, погіршиться нюх.

Дозвілля

Кінопалац „Україна”

„Комашки”, „Чаклунка”, „Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”, „ Ґодзілла” Кіноцентр “Ера”

„Малефисента”, „Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”, „Комашки. Пригода у Долинi Мурах”, „Ґодзілла”

ЗЛАТА ПЛАЗА – фотовиставка „Пузата мама 2014”

Щілина, галерея сучасного мистецтва - Художня виставка "Дослідження тілесності та чуттєвості"

Євро-Арт –виставка „Реальність та буденність”

ПОГОДА

ніч +11...+13, ясно

ранок +11...+13, похмуро

день +17...+19, хмарно

вечір +15…+17, ясно

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – день ефективний для вирішення юридичних питань та звернення до бюрократичних інстанцій. Не варто звертати уваги на дрібні перешкоди, дій сміливо і рішуче. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з опонентами. Не варто нікому нічого доводити, просто виконуй свою частину роботи.

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) - сьогодні ти зможеш отримати потрібне рішення від керівника. З колегами не варто сперечатися і провокувати конфлікт. У другій половині дня тобі доведеться переглянути договірні стосунки з партнерами. Роби так, як підказує твій внутрішній голос. Від спілкування з вороже налаштованими особами краще відмовитися, щоб не псувати настрій.

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня сімейні проблеми негативно позначаться на твоїй продуктивності. Намагайся зайнятися монотонною роботою, щоб увійти в колію. У другій половині дня переговори з партнерами будуть напруженими і складними. Твої конкуренти можуть спровокувати штучний конфлікт.

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні на тебе чекає вдале рішення фінансових питань. Заступництво з боку керівника може викликати заздрість і агресію колег. У другій половині дня намагайся не втручатися в чужі суперечки, захищай тільки свої інтереси. Союз з опонентами буде вигідним і принесе хороший прибуток.

Л е в (23.07 - 23.08) – на початку дня занепад сил і пригнічений стан можуть негативно відбитися на результатах роботи. Тобі потрібно приділити увагу своєму здоров'ю і додати в раціон більше вітамінів і овочів. У другій половині дня несподівана перевірка може застати тебе зненацька. Намагайся не втручатися в таємні інтриги колег.

Д і в а (24.08 - 23.09) - у першій половині дня можуть виникнути складнощі з рішенням бюрократичних питань. Тобі потрібно відкласти ті справи, які не виходить вирішити швидко. У другій половині дня партнери запропонують вигідну угоду. Тобі варто активно відстоювати свої інтереси, щоб збільшити прибуток.

Т е р е з и (24.09 - 23.10) - у першій половині дня можуть виникнути проблеми з керівництвом. Не варто приймати однозначних рішень, стримуй свій гнів, інакше можеш втратити роботу. Ти отримаєш компрометуючу інформацію на своїх недоброзичливців. Увечері на тебе чекає спілкування з родичами, з якими ви давно не бачились.

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день варто присвятити відновленню старих ділових контактів. Потрібно розробити чітку стратегію, щоб здобути перемогу над конкурентами. У другій половині дня ти зможеш отримати прибуток від надання посередницьких послуг. Намагайся дбати про своє просування, щоб поліпшити фінансові результати.

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – старайся уникати конфліктних людей і відмовся від участі в суперечках. Твій нестабільний емоційний стан може негативно відобразитися на роботі. У другій половині дня тобі доведеться боротися за справедливість, щоб зберегти репутацію. Не варто опускати руки, вирішити проблему допоможе старий друг.

К о з е р і г (23.11 - 21.12) – у першій половині дня на тебе чекає успіх у вирішенні фінансових питань. Керівник надасть протекцію, що дозволить укласти вигідну угоду. У другій половині дня не варто хапатися за всі справи водночас. Визначивши найважливіші цілі, ти зможеш досягти гарного результату.

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня ти зможеш вирішити складне питання завдяки сприянню керівника. Намагайся не втручатися в суперечки між колегами, інакше наживеш нових ворогів. У другій половині дня стережися конкурентів і тримай важливу робочу інформацію в секреті. Увечері намагайся не переїдати і пити менше рідини.

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня можуть виникнути непередбачені обставини, які зруйнують твої плани. Не варто панікувати, подбай про свою душевну рівновагу. У другій половині дня наведи порядок у документації і перевір поточну статистику. Твій керівник може виказати своє невдоволення, не варто перечити.