В рамках загальнонаціональної програми розвитку футболу Костопільщина приймає перший спортивний фестиваль «Відкриті футбольні уроки». Захід планували провести ще восени, втім через події в країні змагання перенесли на нинішній час. Впродовж трьох днів майже дві сотні дітей у Костополі опановуватимуть ази футбольної майстерності.

11-річний Станіслав Власенко нещодавно захопився футболом. Нинішній фестиваль для нього - перше змаганням. Незважаючи на юний вік, хлопець вже має серйозні спортивні амбіції.

Спортивний фестиваль «Відкриті футбольні уроки» в рамках Всеукраїнської програми приймала Костопільщина. На Рівне нщині турнір організовувала обласна федерація футболу.

Всього впродовж трьох днів у Костополі змагатимуться майже дві сотні дітей з усього району. Як годиться, фестиваль розпочали з зарядки.

Після зарядки 12 команд розійшлися по полю по секторах де і почали вивчати ази футбольної майстерності. Приділили увагу і для виховної діяльності.

Впродовж двох днів всі юні учасники змагатимуться та перейматимуть досвід у досвідчених тренерів, а на третій діти розіграють солодкий Кубок.