Міжнародний день захисту дітей.

Всесвітній день батьків.

День меліоратора.

День працівників водного господарства України.

День працівників місцевої промисловості України.

Іменини святкують: Дмитро, Іван, Корній, Сергій.

Символ дня - Райське дерево. Саме в цей день Адам і Єва вкусили плід дерева пізнання. День вибору між добром і злом. День, коли люди піддаються різноманітним спокусам.

Це день самозаглиблення й спогадів з метою розуміння власних коренів як особистості, а також своїх родинних зв'язків. У цей день краще не залишатися одному, а бути в колі родини, намагатися не виходити на вулицю, не перетруджуватись фізично й емоційно.

Це час відпочинку, духовного зосередження й молитов. Молитви цього дня йдуть із самої глибини душі.

Якщо ви когось скривдили, дуже добре в цей день попросити в нього вибачення. Нестриманим людям у цей день краще помовчати, тому що злі слова можуть накоїти лиха.

Гарний день для посадки дерев і рослин, для початку циклу лікування травами.

Хвороба, що почалася в цей місячний день, може бути небезпечна. Cтрижка принесе дискомфорт.

Дозвілля

Кінопалац „Україна”

„Комашки”, „Чаклунка”, „Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”, „ Ґодзілла” Кіноцентр “Ера”

„Малефисента”, „Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”, „Комашки. Пригода у Долинi Мурах”, „Ґодзілла”

ЗЛАТА ПЛАЗА – фотовиставка „Пузата мама 2014”

Євро-Арт, галерея європейського живопису – „Мода і мистецтво. Точки дотику”.

Automovie – „Хранителі”, „Бруд”

Екватор, торгово-розважальний центр - розважальна програма від дітей " Чудо-острів"!

Театр "Сонях" – „На ковчезі о восьмій”

Театр ляльок – „Бременські музиканти”

Текстильник, МПК – „Ладоньки”

Драмтеатр – „Старомодна комедія”, „Вовк вороні не їжак, але... і не заєць!”

Драмтеатр – Національний хор Грузії «Тбілісі»

ПОГОДА

Ніч +11…+13, похмуро, дощ

ранок +19...+21, похмуро, дощ

день +17...+19, малохмарно, гроза

вечір +19…+21, хмарно, дощ

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) - сьогодні на тебе чекає виснажлива робота вдома, яку не варто відкладати. Слід робити все ґрунтовно, а не абияк. Не варто вдаватися до чужої допомоги, намагайся обійтися своїми силами. Варто звернути увагу на потреби та бажання оточуючих людей. Погодься провести вільний час так, як хоче кохана людина.

Т і л е ц ь (21.04 - 21.05) - день підходить для романтичних поїздок і усамітнення з коханою людиною. Варто забути про всі справи і присвятити час партнеру. У другій половині дня не варто довіряти незнайомим людям. Від візиту в галасливі розважальні заклади слід відмовитися. Можлива конфліктна ситуація з обслуговуючим персоналом.

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні постарайся виконати всі обіцянки, які доводилось давати близьким. Присвяти день сімейному відпочинку та вирішенню питань з благоустрою будинку. Не слід звертати увагу на дратівливість із боку партнера. Пам'ятай, що поганий настрій буває у всіх.

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні ти привертатимеш увагу протилежної статі. Намагайся не давати своєму партнеру приводу для ревнощів, інакше зіпсуєш вихідний. У другій половині дня тебе можуть попросити про допомогу колеги по роботі. Варто докласти зусиль, щоб вирішити робочу ситуацію, це зміцнить твій авторитет.

Л е в (23.07 - 23.08) - сьогодні ти сміливо можеш вирушати в дорогу, день сприятливий для далеких поїздок і подорожей. Нові знайомі можуть стати гарними друзями. Уважно стеж за цінними речами та документами, ти можеш їх випадково забути. У другій половині дня твої стосунки з коханою людиною можуть загостритися.

Д і в а (24.08 - 23.09) – проведи день так, щоб отримати максимальну кількість приємних емоцій. Усамітнений відпочинок у красивому місці підніме настрій. Намагайся уникати гучних розваг і масових заходів. Вечір присвятіть роботі над своїм духовним світом. Позбавлення від шкідливих звичок і переосмислення цінностей принесе гідний результат.

Т е р е з и (24.09 - 23.10) - весь день тобі доведеться вирішувати проблеми інших людей. Твоєю добротою можуть користуватися в корисливих цілях, тому вияви обачність. Не варто забувати про своє здоров'я, очищення організму. У другій половині дня вам слід уникати спілкування з родичами, існує ризик конфліктів.

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – вранці не варто нічого планувати, краще виспатися, як слід. Нехай день іде сам собою, тоді ти зможеш слідувати знакам Долі. Ти опинишся в потрібний час у потрібному місці, якщо довіришся обставинам і своїй інтуїції. У другій половині дня на тебе чекає приємна зустріч зі старим другом.

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) - у першій половині дня можливі конфлікти в магазині чи на ринку. Намагайся не реагувати на грубість і хамство неосвічених людей, інакше зіпсуєш собі настрій. Твій партнер потребує турботи, уваги та ласки. Приділи час особистому життю. Вечеря в інтимній атмосфері при свічках воскресить забуті почуття.

К о з е р і г (23.11 - 21.12) - cьогодні на тебе чекає важлива зустріч зі старим знайомим. Постарайся не упускати можливості отримати вигоду і прибуток завдяки старим зв'язкам. У другій половині дня слід зайнятися зміною гардеробу і вдосконаленням своєї зовнішності. Вечір поведи у колі близьких, які приносять тобі радість.

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні слід уникати нервового перенапруження і стримувати емоції. Недоброзичливці спробують вивести тебе із рівноваги, тому намагайся не брати образу близько до серця. У другій половині дня на тебе чекає спілкування зі старим другом. Відвідування культурного заходу принесе нові враження.

Р и б и (19.02 - 20.03) – вранці ти опинишся в центрі конфлікту ворогуючих сторін. Займи позицію нейтралітету, щоб тебене втягнули у затяжний конфлікт і інтриги. Можливо, з деякими людьми з оточення доведеться обмежити спілкування. Сьогодні тебе переслідуватимуть енергетичні вампіри, тож вияви обачність.