Іменини святкують: Олександр, Олексій, Тимофій.

Символ — Єдиноріг.

В цей місячний день необхідно бути обережними із інформацією що надходить, тому що приходить маса спокус і легко піддатися різним впливам. Гарний день для побудови творчих задумів і поганий - для початку справ. Краще більше планувати і виконувати лише незначні, рутинні справи. У цей день нас можуть чекати крадіжки й втрати.

Не зайвим буде розділити навколишніх вас людей на тих, хто допомагає, і тих, хто заважає вам гармонійно розвиватися, і уникати представників другої категорії, тому що їхній вплив у цей день найбільше сильний. Укладені в цей день шлюби часто виявляються помилкою й закінчуються розлученням, а іноді перетворюються й у катастрофу особистого життя. У бізнесі день сприятливий для внутрішніх змін та перестановок. День сприятливий для системи травлення, тому можна довіритись своїм смакам та добре і смачно поїсти. Голодування протипоказане.

Стрижка цього дня приведе до збільшення статків, - ви станете трішки заможнішими.

Дозвілля

Кінопалац „Україна”

„Комашки”, „Чаклунка”, „Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”, „ Ґодзілла” Кіноцентр “Ера”

„Малефисента”, „Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”, „Комашки. Пригода у Долинi Мурах”, „Ґодзілла”

ЗЛАТА ПЛАЗА – фотовиставка „Пузата мама 2014”

ПОГОДА

ніч +10...+12, похмуро, дощ

ранок +11...+13, невеликий дощ

день +16...+18, похмуро, дощ

вечір +13…+15, хмарно

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – протягом дня на тебе чекають приємні і несподівані зміни на краще. Довіряй перебігу обставин і своєму внутрішньому голосу, тоді ти впіймаєш удачу за хвіст. У другій половині дня нові партнери принесуть стабільний прибуток. Увечері твій емоційний підйом чудово вплине на зміни в особистому житті.

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) - день буде сприятливим для впровадження всього нового. Розплануй список важливих справ уранці, щоб виконати всі завдання. У другій половині дня не дозволяй своїм недоброзичливцям відволікати тебе від важливих завдань. Розмова з керівництвом буде продуктивною, ти отримаєш додаткові привілеї.

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – результати дня залежатимуть від твого настрою і бадьорості духу. Ти зможеш впоратися з будь-якими робочими завданнями, якщо захочеш їх вирішити. Намагайся не впадати в меланхолійний стан, адже тобі все одно доведеться виконати роботу. Увечері у тебе з'явиться потреба в романтиці і ніжних почуттях.

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні ти будеш в центрі уваги колективу. Настав час вчитися у своїх конкурентів, щоб здобути перемогу і отримувати більше прибутку. Тобі доведеться відстоювати свою точку зору, щоб зберегти авторитет у колективі. У другій половині дня слід замислитися над підготовкою романтичного сюрпризу своєму партнерові.

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні твої ідеї можуть вкрасти конкуренти. Не довіряй важливу інформацію навіть друзям, є ризик зради. У другій половині дня тобі варто зайнятися наведенням порядку в робочих документах. Не відкладай рутинну роботу, адже ніхто, крім тебе, її не виконає.

Д і в а (24.08 - 23.09) - сьогодні тебе осяє натхнення і хвиля творчих ідей. Твій потенціал вирветься нагору, і ти зможеш зробити те, що не вдавалося протягом місяця. Варто зайнятися своїм здоров'ям і підтримкою імунної системи. У другій половині дня ти зможеш втілити задумане завдяки допомозі однодумців.

Т е р е з и (24.09 - 23.10) - вранці тобі доведеться витратити час на вирішення домашніх побутових проблем. Постарайся перенести важливі переговори на другу половину дня, інакше ти можеш не впоратися. Намагайся не перевтомлюватися. Вдалими будуть дії, пов'язані з відновленням справедливості. Зняти втому і напругу допоможе розслаблююча ванна.

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – на тебе чекає глобальний прорив і підкорення нових вершин. Поновлення ділових стосунків зі старими діловими партнерами принесе нову стабільну перспективу. Отримання нового досвіду й освоєння знань будуть досить корисними. Не варто ділитися своїми досягненнями та планами з оточуючими, щоб не викликати заздрість.

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні ти можеш розслабитися і послабити робочий темп. На тебе чекає монотонна робота, яка змусить нудьгувати. У другій половині дня колега спробує втягнути тебе в інтригу. Намагайся уникати будь-яких пліток і змов у робочому колективі. Увечері варто проявити особливу обережність у розмові з партнером.

К о з е р і г (23.11 - 21.12) – сьогодні варто повністю довіритися внутрішньому голосу. Якщо тобі захочеться різко поміняти ділові плани, міняй, не роздумуючи. Обставини складуться таким чином, що ти розірвеш безперспективну співпрацю і заміниш її вигідним партнерським союзом. Рішення будь-яких матеріальних питань буде легким і вдалим.

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – день принесе багато клопоту і непотрібних дій. Не варто розраховувати на обіцяну допомогу з боку колеги. Розподіли правильно сили, щоб впоратися з усіма завданнями самостійно. У другій половині дня можлива розмова з впливовою особою. Не варто довіряти людям, які лестять і намагаються видати бажане за реальність.

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні ти всюди спізнюватимешся через незалежні від тебе причини. Варто відмінити всі важливі переговори і зустрічі. День несприятливий для укладення нових угод і підписання важливих паперів. Не варто реагувати на авантюрні пропозиції колег, ти ризикуєш підірвати свій авторитет.