Всесвітній день боротьби проти астми і алергії.

День жіночої емансипації.

Іменини святкують: Степан (Стефан)

Символ дня - Світильник. Гарний, світлий і чистий день. В цей день добре планувати справи на наступний місяць. Це день творчих задумів, планів і проектів на майбутнє.

Не можна думати про погане або бажати поганого комусь.

Корисно посидіти перед свічею, біля багаття, каміна. У цей день виводимо на рівень свідомості те, що нас гнітить. В цей місячний день сприятливо згадувати раннє дитинство й "діставати" з підсвідомості проблеми, що мають "дитячі" коріння. Добре позбуватися від комплексів і страхів, займатися корекцією власної підсвідомості. Краще цей день провести в спокої, на самоті. А ще краще - у мовчанні.

Починати справи в цей місячний день не варто, потрібно обмежитись лише планами. В цей день не бажані великі фізичні та розумові навантаження. Організм ще знесилений після Нового Місяця.

Потрібно утриматися від вживання алкоголю, кави й міцного чаю, а також не їсти м'яса та будь-якої іншої "грубої" та важкої їжі. Стрижка волосся в цей день веде до скорочення життя. З сексом, по можливості, слід зачекати.

Дозвілля

Кінопалац „Україна”

„Комашки”, „Чаклунка”, „Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”, „ Ґодзілла” Кіноцентр “Ера”

„Малефисента”, „Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”, „Комашки. Пригода у Долинi Мурах”, „Ґодзілла”

Євро-Арт – виставка „Український натюрморт”

ЗЛАТА ПЛАЗА – фотовиставка „Пузата мама 2014”

Євро-Арт, галерея європейського живопису – „Мода і мистецтво. Точки дотику”.

Екватор, торгово-розважальний центр - Благодійна акція - збір подарунків для дитячих будинків міста Рівного

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – концерт гурту „Брем Стокер”

Айріш, паб – концерт рівненського гурту „Mangust”!

Ера - Вечірка з нагоди Всеукраїнського Велодня та Дня народження кіноцентру

ПОГОДА

ніч +10...+12, похмуро

ранок +11...+13, похмуро

день +16...+18, похмуро

вечір +15…+17, похмуро, дощ

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні варто докласти всіх зусиль, щоб виконати основні робочі завдання. Намагайся уникати розбіжностей і дрібних суперечок із колегами. Не варто довіряти нікому, існує ризик обману. Надай допомогу і моральну підтримку родичам літнього віку.

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) - твої думки будуть далекі від робочих планів. Романтичний настрій і чуттєві бажання домінуватимуть. Намагайся виконати максимальний обсяг роботи в першій половині дня. Cлід запастися терпінням і витримкою. Увечері грандіозні плани на любовному фронті будуть успішно реалізовані.

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня остерігайся конфліктів із незнайомцями. Пам'ятай, що світ тісний, і твоя грубість може призвести до серйозних проблем. Варто перенести розмову з керівництвом, щоб уникнути емоційного стресу. У другій половині дня несподівана пропозиція від колеги дасть можливість швидкого заробітку.

Р а к (22.06 - 22.07) – ти будеш в центрі уваги завдяки своїм професійним досягненням. Сьогодні проявляться приховані вороги у твоєму робочому оточенні. Зрозумій, що слава породжує заздрість і ненависть оточуючих. Намагайся відразу з'ясовувати всі суперечливі моменти в діалозі з новими партнерами.

Л е в (23.07 - 23.08) – доведеться пожертвувати своїми амбіціями заради досягнення глобальної мети. Колективна робота принесе позитивний результат. Не варто сприймати вороже критику на свою адресу. Почни роботу з боротьби зі своїми недоліками і шкідливими звичками. Увечері можлива серйозна розмова з родичами.

Д і в а (24.08 - 23.09) - день принесе багато нових знайомств і корисних ділових зв'язків. Слід відмовитися від стандартного уявлення про способи отримання прибутку. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію, яку сміливо можна використовувати, як вказівку до дій. Реалізувати ідеї допоможе керівник.

Т е р е з и (24.09 - 23.10) - сьогодні доведеться боротися з підступами конкурентів. Рішучість, швидкість реакції і сміливість допоможуть позбавитися небажаних наслідків. У другій половині дня не варто відволікатися від наміченого плану. Увечері на тебе чекає приємне проведення часу з коханою людиною.

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні особливий успіх принесе будь-яка діяльність, пов'язана з рекламою. Отримання додаткового професійного досвіду та впровадження нових технологій дадуть гарні плоди. Орієнтуйся на тих, хто досяг високих результатів, а не на колег зі свого оточення. У другій половині дня на тебе чекає важлива розмова з впливовою особою.

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вранці тобі слід приділити більше уваги своєму зовнішньому вигляду. На тебе чекає важливе ділове знайомство, тому постарайся бути на висоті. У другій половині дня доведеться зайнятися проблемами близької людини. Не позичай сьогодні грошей, борг можуть не повернути.

К о з е р і г (23.11 - 21.12) – на тебе чекає насичений і бурхливий день. Ділові поїздки принесуть стабільний прибуток і довгострокове партнерство. Сьогодні розташування планет і збіг обставин сприятиме легкому вирішенню будь-яких фінансових питань. Вільний час найкраще присвятити самоосвіті.

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні творча енергія і підйом сил дозволять тобі швидко впоратися з усіма поставленими завданнями. Нові ділові контакти можуть розчарувати. Не варто довіряти обіцянкам своїх партнерів. Вияви обережність при укладанні угод. Непомітні на перший погляд підводні течії можуть призвести до збитків.

Р и б и (19.02 - 20.03) – вранці не слід гостро реагувати на побутові конфлікти. Зіпсований настрій може знизити твою робочу продуктивність. Намагайся тримати в секреті всі свої починання, інакше недоброзичливці можуть створити перешкоди. Увечері збери старих друзів і влаштуй невелику вечірку, щоб отримати приємні емоції.