Іменини святкують: Георгій (Юрій), Глікерія (Лукерія), Єфим (Юхим), Ірина, Макар, Олександр.

Символ дня — Тризубець. День зв'язаний зі стихією води, тому корисно перебувати біля водойм, купатися, але за умови, якщо вода досить тепла. Це - день отримання знань. В цей день вони приходять через інтуїцію. Це чудовий день для медитації, в якій є можливість отримати сокровенні, таємні знання і практики.

День - день знаходження свого "я", свого духовного і життєвого шляху, закріплення досягнень. Добре в цей день активно займатися рішенням соціальних справ і питань. День сміливих проектів, колективних справ і допомоги іншим людям.

В цей день рекомендується трохи більше поспати. Корисні будуть очищувальні вправи та процедури.

У плані бізнесу даний період сприятливий тільки для доброчинності, все ж таки решта операцій з грошовими знаками приречена на невдачу. Так само, як і в минулий день, стрижка сьогодні буде притягувати до вас радість і щастя.

Дозвілля

Кінопалац „Україна”

„Нікчемний Я 2”, „Нова Людина-павук 2: Висока напруга”, „Готель "Гранд Будапешт", „Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”, „ Ґодзілла” Кіноцентр “Ера”

„Подарунок з характером”„Готель «Гранд Будапешт»”, „Ґодзілла”, „13-й район: Цегляні маєтки”, „Лісовий патруль”, „Кухня у Парижi”, „Інша жінка”

Євро-Арт – виставка „Український натюрморт”

ЗЛАТА ПЛАЗА – фотовиставка „Пузата мама 2014”

Євро-Арт, галерея європейського живопису – „Мода і мистецтво. Точки дотику”.

ПОГОДА

ніч +13...+15, ясно

ранок +20...+22, ясно

день +25...+27, дощ, гроза

вечір +19…+21, ясно

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – cьогодні тобі варто попрацювати зі звітністю і поточною документацією і навести порядок на робочому місці. Колеги можуть відмовитися від даних обіцянок, що призведе до проблеми. Будь обережніше в діалозі з новими партнерами, не розголошуй важливу інформацію. Увечері можуть завітати гості, які принесуть суєту і клопоти.

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) - у першій половині дня приділи увагу усуненню помилок і недоліків у своїй роботі. Тобі потрібно порадитися з колегами і почати працювати в команді для досягнення результату. У другій половині дня уникай спілкування з керівництвом, щоб не вступати в суперечку. Увечері варто зайнятися зміцненням свого організму.

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день ефективний для вирішення спірних юридичних питань. Тобі вдасться досягти потрібного результату завдяки допомозі старого друга. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з колегами. Не варто втручатися в інтриги, це негативно відіб'ється на твоїй репутації.

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня тобі варто зайнятися розробкою стратегії дій і довгостроковим плануванням. Обговоривши свої ідеї з однодумцями, ти знайдеш конструктивне рішення. У другій половині дня варто уникати спілкування з недоброзичливцями і конфліктними людьми.

Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня ти зможеш впоратися з будь-якими труднощами. Керівник сприятиме твоїм починанням. У другій половині дня переговори з партнерами можуть завести в глухий кут через дії твоїх конкурентів. Не варто приймати близько до серця критику на свою адресу, продовжуй рухатися згідно до намічених планів.

Д і в а (24.08 - 23.09) - на тебе чекає важлива зустріч з особою, яка допоможе вирішити фінансові питання. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з керівником через твої амбіцій. Намагайся стримувати пориви негативних емоцій і ухилитися від конфлікту. Увечері ти зможеш отримати приємні враження, якщо вирушиш в гості з друзями.

Т е р е з и (24.09 - 23.10) - цей день принесе багато нових знайомств і корисних контактів. Тобі потрібно докласти більше зусиль, щоб переконати керівника у своїй правоті. У другій половині дня спробуй відволіктися від проблем і зайнятися розробкою нових проектів. На тебе чекає пропозиція від старого друга, який допоможе вирішити складну ситуацію.

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні ти зможеш отримати важливу інформацію про роботу своїх конкурентів. Підписання довгострокових договорів принесе вигоду і стабільний прибуток. У другій половині дня прояви винахідливість, щоб отримати потрібне рішення від керівника. Зібравши команду однодумців, ти істотно поліпшиш свої показники.

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день варто присвятити обговоренню нових технологій для впровадження в робочий процес. Публічні виступи підвищать твій авторитет серед товаришів по службі. Стережися ризикованих угод, ти можеш багато втратити. Перш ніж що-небудь робити, обов'язково порадься з досвідченими фахівцями.

К о з е р і г (23.11 - 21.12) – вранці на тебе чекає важлива зустріч із людиною з минулого, яка надасть підтримку в нових починаннях. Намагайся в першу чергу вирішити важливі питання, не відволікаючись на дрібниці. У другій половині дня на тебе чекає прибуток від надання посередницьких послуг.

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня тобі доведеться боротися з діями конкурентів. Використовуй старі ділові зв'язки, щоб вирішити свої проблеми. У другій половині дня можуть виникнути проблеми з документацією. Стережися людей, які намагаються втягнути тебе в авантюру.

Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день принесе складності в спілкуванні і буде насичений конфліктними ситуаціями. Тобі варто розібратися в причинах своїх невдач, щоб уникнути помилок. У другій половині дня утримайся від критики своїх коллег. Будь уважніше в роботі з документами.