Всесвітній день культурного різноманіття в ім’я діалогу та розвитку.

Іменини святкують: Арсеній, Іван, Пимен.

День мудрості, отримання нових знань та одержання на їхній основі практичних результатів. У цей день добре ділитися досвідом, передавати свої знання. Взагалі кращий день для мудреців і філософів. Дуже корисно зайнятися самоосвітою.

Не варто починати нові справи або відправлятися у подорожі. Не слід допускати фізичних й емоційних перевантажень.

Це день щедрості й турботи.

Для бізнесменів дуже вдалий день.

Не потрібно себе занадто суворо обмежувати в харчуванні, дотримувати строгої дієти. Дозволяється добре попоїсти – шкоди не буде. Це єдиний день у всьому місячному циклі, коли вживання солодкого бажано і всіляко вітається.

Добрий день для будь-якого ворожіння.

Cтрижка залучить можливість збагачення, проте ви можете набрати зайву вагу.

Дозвілля

Кінопалац „Україна”

„Ґодзілла”, „Люди Ікс: Дні минулого майбутнього”, „13-й район: Цегляні маєтки”, „Блондинка в ефірі” „Інша жінка” Кіноцентр “Ера”

„Готель «Гранд Будапешт»”, „Ґодзілла”, „13-й район: Цегляні маєтки”, „Лісовий патруль”, „Кухня у Парижi”, „Інша жінка”

Євро-Арт – виставка „Український натюрморт”

ЗЛАТА ПЛАЗА – фотовиставка „Пузата мама 2014”

Драмтеатр – „Та не однаково мені...”

ПОГОДА

ніч +11...+13, ясно

ранок +16...+18, ясно

день +21...+23, хмарно, дощ

вечір +16…+18, ясно

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – день буде складним і важким. Доведеться боротися з несподіваними труднощами. Конкуренти і недоброзичливці почнуть відкриту війну. Варто правильно розподілити свої сили, щоб впоратися з усіма складнощами. Намагайся не приймати необачних рішень, зважуй кожну свою дію.

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) - доведеться боротися з опонентами. Здобути перемогу допоможе завзятість, наполегливість і сила характеру. Бійся шантажу і незаконних дій з боку конкурентів. Можливо, друзі не виправдають сподівань, тому розраховуй тільки на свої сили. Слід приділити увагу сімейним питанням.

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – на тебе чекає насичений і важливий день. Сьогодні тобі вдасться вирішити накопичені проблеми. Не варто сумніватися у своїх силах, твого професійного досвіду цілком достатньо. Вільний час варто присвятити особистим стосункам, партнер потребує підтримки і розуміння.

Р а к (22.06 - 22.07) - у першій половині дня ти опинишся в центрі інтриг. Не варто боротися з плітками, які розпускають недоброзичливці. Впливова особа публічно відзначить твої кар'єрні успіхи. Слід уважно ставитися до документів і нових паперів. Наприкінці дня ти зіткнешся з конфліктною ситуацією через родичів.

Л е в (23.07 - 23.08) – Левам доведеться проявити поблажливість до колег по роботі. Стримуй гнів, інакше ти ризикуєш підірвати свій авторитет. Проявивши уважність до проблем оточуючих, ти заручишся підтримкою опонентів. У другій половині дня варто приділити увагу стану свого здоров'я.

Д і в а (24.08 - 23.09) - чарівність і почуття гумору допоможуть у побудові нових ділових стосунків. Спостережливість допоможе відрізнити брехню і уникнути неприємної ситуації. Особливий успіх чекає співробітників сфери торгівлі. Скромність сьогодні недоречна, проявляй наполегливість .

Т е р е з и (24.09 - 23.10) - сумніви і невпевненість в собі можуть збити з істинного шляху. Іноді подолання перешкод дає можливість отримати щось краще. Зосередившись на глобальній меті, ти зможеш впоратися з усіма складнощами. Особливо ефективним буде укладення нових угод і вирішення юридичних питань.

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні Доля даватиме тобі підказки. Довірившись внутрішнім відчуттям, ти зможеш досягти успіху в нових починаннях. Ділових стосунків із родичами краще уникати. У другій половині дня можливий дохід із додаткового джерела доходу. Рекламна діяльність принесе прибуток.

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – настрій може зіпсувати ранковий конфлікт. Варто замислитися над своїми вчинками, щоб уникнути неприємностей. Не слід серйозно сприймати критику колег, тим більше що в ній є раціональне зерно. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з коханою людиною.

К о з е р і г (23.11 - 21.12) – будь-які ділові контакти сьогодні будуть особливо вигідними. Варто провести якомога більше ділових зустрічей, щоб використати свої шанси. У другій половині дня тобі доведеться проявити жорсткість у спілкуванні з колегами. Можливо, з'явиться можливість мати додатковий прибуток.

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – вранці можуть виникнути побутові проблеми, які порушать робочі плани. Постарайся відкласти важливі зустрічі на другу половину дня. Успіх у переговорах залежатиме твого емоційного стану і впевненості в собі. Не варто гостро реагувати на критику з боку керівництва.

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні тобі слід справити гарне враження на важливого ділового партнера. Зміни стратегію своєї поведінки, навчися слухати співрозмовника уважно. Надмірна наполегливість і спроба переконати співрозмовника буде зайвою і не принесе результату. Увечері лягай спати раніше.