У Рівному визначили кращих спортсменів області у 2013-му році. На засіданні Колегії управління у справах молоді та спорту назвали імена тих, хто досягнув високих сходинок п'єдесталу на Всеукраїнській та міжнародній арені. Був нагородженний і наш кореспондент Віктор Самчук, який цьогоріч відзнаку отримав за об'єктивність та компетентність.

Сергій Фролов, Сергій Драч та Катерина Гусєва показали достойний результат на Дефлімпійських іграх у Софії. За їхні заслуги на початку підсумкового засідання колегії обласного управління молоді та спорту трьох дефлімпійців нагородили медалями та орденами. Катерина Гусєва каже, йшла до успіху тернистим шляхом.

В рамках проекту "Герої спортивного року" кращим спортсменом став стрілок Олег Омельчук. А в номінації сенсація року перемогла легкоатлетка Наталія Прищепа. Кращою командою визнано ФК "ОДЕК". А кращим меценатом у 2013-му став президент МФК "Кардинал" Володимир Валявка. За нього відзнаку прийшов отримувати віце-президент клубу.

Голова відділення олімпійського комітету в області Микола Петренчук переконаний, що таке нагородження тільки стимулює спортсменів до перемог.

Окрім нагородження на засіданні колегії був представлений і звіт про фінансування спорту на Рівне нщині у 2013-му. Нині кредиторська заборгованість управління молоді та спорту складає понад два з половиною мільйони гривень. Коли виплатять ці кошти спортсменам поки невідомо.