День радіо.

Іменини святкують: Валентин, Євсій, Єлизавета, Леонтій, Олексій, Савва (Сава), Фома.

Символ дня - Вогонь. Це день покаяння, очищення й перетворення. День самовдосконалення, відродження, спалювання минулих помилок.

Гарний день для поїздок і подорожей, відряджень і переїздів. Приносить удачу людям, готовим ризикувати й жертвувати собою заради справи.

День трансформації енергії й всебічного перетворення, очищення й омолодження організму.

Можуть бути порушення й збої в роботі нервової системи. Сприятливо починати справи.

Стрижка буде притягувати до вас довголіття, гарне здоров'я й зробить ваше життя гідним в очах навколишніх. Секс цього дня не рекомендується.

Дозвілля

Кінопалац „Україна”

„Інша жінка”, „Нова Людина-павук 2: Висока напруга”, „Реальна білка”, „Шалений патруль”, „Ріо 2, “Ной”

Кіноцентр “Ера”

„Кухня у Парижi”, „Інша жінка”, „Нова Людина-павук 2: Висока напруга”, „Оллі та скарби піратів”

Євро-Арт – виставка „Український натюрморт” Рівне нський обласний краєзнавчий музей – фотовиставка „Чорнобиль: чорна биль, чорний біль”. Рівне нський міський палац дітей та молоді – „Маю день, маю мить, маю вічність”, благодійний марафон „З вірою в майбутнє” Скай бар - Фестиваль м'яса та вина Драмтеатр – „Та не однаково мені...”

ПОГОДА

ніч +4...+6, ясно ранок +9...+11, хмарно день +17...+19, малохмарно вечір +13…+15, ясно

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день принесе багато нових зустрічей і корисних контактів з діловими партнерами. Тобі потрібно відмовитися від спілкування з конфліктними особами. У другій половині дня робота з документацією може сильно тебе втомити. Увечері тобі доведеться зайнятися вирішенням сімейних питань.

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) - вранці будь уважніше на проїжджій частині, існує ризик потрапити в аварійну ситуацію. Твої колеги можуть поставитися критично до нових ідей і пропозицій. Йди наміченим планом і не звертай уваги на реакцію недоброзичливців. Не варто поспішати у прийнятті рішень, порадься з більш досвідченим фахівцем.

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні на тебе чекає складний і виснажливий робочий день. Через неуважність і халатність тобі доведеться перероблювати більшу частину роботи. У другій половині дня керівник може потребувати звіт і виявить твої професійні недоліки. Не варто приймати близько до серця конструктивну критику на свою адресу.

Р а к (22.06 - 22.07) – можливі складнощі в роботі техніки. Намагайся не втручатися в розбіжності та суперечки між колегами. Потрібно сконцентрувати свою увагу на аналізі минулих помилок. Обговори свої напрацювання з керівником, щоб заручитися підтримкою. Будь обережніше, у твоєму близькому оточенні є таємний недоброзичливець.

Л е в (23.07 - 23.08) – вранці приділи більше часу своїй зовнішності. На тебе чекає важлива зустріч із новими партнерами. Можливо, тобі вдасться укласти вигідну угоду. У другій половині дня уникай спілкування з керівником, інакше виникне конфлікт. Не варто довіряти колегам, які намагаються дізнатися твої професійні секрети.

Д і в а (24.08 - 23.09) - день ефективний для побудови планів та розробки стратегії подальших дій. Твої партнери готові піти на поступки, використовуй ситуацію. Ти отримаєш схвалення з боку керівництва. Просуванню по кар'єрних сходах допоможе професійний досвід і нові ідеї. Увечері спробуй розслабитися за допомогою водних процедур.

Т е р е з и (24.09 - 23.10) - у першій половині дня на тебе чекає важлива розмова з керівником. Не варто приховувати свої проблеми в справах, говори відверто і чесно. У другій половині дня зверни увагу на вхідні дзвінки. Дізнавшись наміри своїх конкурентів, ти зможеш їх випередити. Увечері слід раніше лягти спати.

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – вранці на тебе чекає важлива зустріч, яка принесе гарний фінансовий результат. Намагайся використовувати свій минулий досвід, щоб отримати потрібне рішення. У другій половині дня керівник публічно відзначить твої досягнення перед колективом. Випередивши конкурентів, ти збільшиш свій прибуток.

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – варто відмовитися від підписання важливих документів. Перш, ніж щось вдіяти, порадься з керівником, інакше виникнуть проблеми. Слід навести порядок на робочому місці і позбутися зайвих речей. Суперечка з колегою може призвести до серйозного конфлікту. Ввечері треба обмежити вживання жирної їжі.

К о з е р і г (23.11 - 21.12) – у першій половині дня тобі вдасться отримати важливу інформацію від старих партнерів. Не варто звертати уваги на побутові подразники, перемикай увагу на щось приємне. У другій половині дня зустріч із важливою особою допоможе вирішити складне фінансове питання. Увечері зустрінься з друзями.

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – доведеться боротися за місце під сонцем і відстоювати свої ідеї. Колеги проявлятимуть ворожість і ставитимуть тобі перешкоди. Не варто сумніватися у своїх силах, проявляй рішучість і наполегливість. У другій половині дня керівник надасть важливу підтримку. Спробуй відволіктися від проблем і трохи відпочити.

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від керівника. Не варто обговорювати свої плани зі сторонніми особами. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в отриманні коштів. Тобі потрібно звернутися по допомогу до близької людини, щоб вирішити проблему.