Іменини святкують: Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра.

Символи дня — Роза вітрів. День зміни, переходу від першої до другої фази. Дні переходу між фазами завжди складні, тому що змінюються енергетичні стани.

Це день роботи зі стихіями й вербальної магії, тобто магії слова. У цей день краще промовчати, ніж збрехати або побажати кому-небудь поганого. Одним лише словом можна несвідомо вплинути на іншу людину. Можна отримати хворобу горла, голосових зв'язок або дихальних шляхів. Ці органи дуже чутливі цього дня.

Потрібно стежити за своєю мовою, уникати лайок і звільнятися від слів-паразитів.

Cтрижка волосся цього дня притягне до вас сварки й позови, можливий конфлікт із начальством або (ще гірше!) з коханою людиною.

В сексі головне правило цього дня — більше слів про кохання, - не скупіться на взаємні компліменти.

День сприятливий для хірургічних операцій.

Дозвілля

Кінопалац „Україна”

„Інша жінка”, „Нова Людина-павук 2: Висока напруга”, „Реальна білка”, „Саботаж”, „Дивергент”, „Шалений патруль”, „Ріо 2, “Ной”

Кіноцентр “Ера”

„Кухня у Парижi”, „Інша жінка”, „Нова Людина-павук 2: Висока напруга”, „Оллі та скарби піратів”

Євро-Арт – виставка „Український натюрморт”

Рівне нський обласний краєзнавчий музей – фотовиставка „Чорнобиль: чорна биль, чорний біль”.

Рівне нський міський палац дітей та молоді – „Маю день, маю мить, маю вічність”, благодійний марафон „З вірою в майбутнє”

Скай бар - Фестиваль м'яса та вина

Готель “Мир” – «Іздрик : AB OUT»

ПОГОДА

ніч +1...+3, ясно ранок +5...+7, ясно день +10...+12, малохмарно вечір +7…+9, ясно

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день варто присвятити роботі з документами і скласти всі потрібні звіти. Тобі не варто втручатися в чужі справи і критикувати роботу колег. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі техніки, збережи важливу інформацію. Увечері родичі можуть завдати клопотів.

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) - у першій половині дня намагайся не вступати в суперечки і конфронтацію з опонентами. Потрібно діяти приховано, щоб позбутися перешкод. У другій половині дня можуть виникнути непорозуміння з новими партнерами. Тобі потрібно заручитися підтримкою керівництва, щоб уникнути неприємних наслідків.

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня тобі варто відмовитися від авантюрних угод і ризикованих пропозицій. Не варто втручатися в розбіжності колег, інакше зіпсуєш свою репутацію. У другій половині дня твої конкуренти можуть створити складнощі в діалозі з керівництвом. Увечері варто розслабитися за допомогою водних процедур.

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день принесе багато клопоту і марної роботи. Керівник може відмовитися від виконання даних обіцянок. Тобі потрібно проявити наполегливість, щоб досягти потрібного результату. У другій половині дня партнери зроблять вигідну пропозицію, яка не пов'язана з основним джерелом доходу.

Л е в (23.07 - 23.08) – цей день принесе розбіжності та суперечки в твоє оточення. Конкуренти спробують отримати важливу інформацію про твої слабкі сторони. Не варто звертати уваги на виниклі перешкоди. Будь наполеглива та цілеспрямована у реалізації намічених планів. Увечері доведеться затриматися на роботі.

Д і в а (24.08 - 23.09) - партнери можуть піти на поступки, якщо ти проявиш жорсткість і наполегливість. Намагайся спиратися на минулий професійний досвід, тоді ти отримаєш перемогу. У другій половині дня слід зайнятися вирішенням фінансових питань. Увечері спробуй відволіктися від турбот і просто подивитися телевізор.

Т е р е з и (24.09 - 23.10) - у першій половині дня вирішення фінансових питань буде ускладнено. Тобі варто подбати про отримання правдивої інформації і реальної статистики. Поради колег не варто брати до уваги, вони можуть тебе заплутати. Недоброзичливці можуть штучно спровокувати конфлікт.

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день вдалий для вирішення питань, пов'язаних із подачею документів. У другій половині дня спробуй відмовитися від необдуманих та імпульсивних дій. Тобі варто довіритися внутрішньому голосу, тоді на тебе чекає успіх і процвітання. Увечері доведеться затриматися на роботі.

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вранці можуть виникнути складнощі в роботі цифрової техніки. Не варто метушитися і починати кілька справ одночасно. Системний підхід допоможе поліпшити результати твоєї роботи. У другій половині дня тобі варто навести порядок в поточній документації.

К о з е р і г (23.11 - 21.12) – сьогодні вдалий день для вирішення питань з бюрократичними інстанціями. Допомога старого друга прискорить отримання потрібного тобі рішення. У другій половині дня старайся уникати розмови з конкурентами. Увечері зустріч з однодумцями допоможе вирішити важливе фінансове питання.

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – вранці старайся не спізнюватися і відмовитися від спілкування з неприємними для тебе особами. Тобі доведеться виконати марну роботу за дорученням керівника. У другій половині дня підписання довгострокових контрактів буде вдалим. Увечері старайся не втручатися в чужі сімейні конфлікти і розбіжності.

Р и б и (19.02 - 20.03) – вдалий день для початку власного бізнесу та відкриття підприємства. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з партнерами. Не варто доводити свою правоту, краще піти на поступки. Увечері стережися конфліктів у громадських місцях і стримуй свій гнів.