У Рівному фінішував Чемпіонат України з боксу. Впродовж п'яти днів кращі юні спортсмени боролися за перемогу. А найсильніших відбирали у збірну України, яка захищатиме честь держави на міжнародному рівні.

Денис Пархомець єдиний із десяти рівнян, який дійшов до фіналу. В останньому поєдинку йому боксувати довелося із минулорічним чемпіоном Європи. Як Денис не старався, але перемогти не зміг. Втім, хлопець не розчаровується.

Серед рівненських боксерів ще троє увійшли у першу вісімку у своїх вагових категоріях. Цей результат показує хорошу перспективу для місцевих спортсменів. А з підсумком п'яти змагальних днів тренер збірної України сформував команду, яка невдовзі поїде на чемпіонат Європи.

У місцевій федерації боксу успіхами вихованців Рівне нщини задоволені. Порив до перемоги дав хлопцям хороший досвід та мотивацію.

Чемпіонат України з боксу в Рівному відбувся на високому рівні. Тож після такого успіху обласна федерація розглядає можливість проведення в обласному центрі не менш цікавого та масштабного турніру. Якого саме, тут поки тримають в таємниці.