МФК "Кардинал" зіграв останній матч у сезоні. На домашньому майданчику рівняни приймали свого принципового суперника - львівську "Енергію". Хоча кардиналівці втратили всі шанси на вихід у плей-офф, але порадувати вболівальників градом голів вони змогли.

Особливого турнірного значення матч між "Кардиналом" та "Енергією" не мав. Шансів у рівнян позмагатися за медалі не було. А от "Енергія"в першій четвірці вже забезпечила собі місце. Втім, матч розпочався з високих обертів. На другій хвилині рівняни відкрили рахунок. Пройшло небагато часу і перевага "Кардиналу" сягнула 3-0.

До кінця першого тайму льв'яни зуміли забити гол. Після перерви вболівальників чекало найцікавіше. "Кардинал" забивав і йшов вперед. Під кінець другого тайму рахунок сягнув 6-6. Але в планах "Енергії" була тільки перемога. Львів'яни пресингували з п'ятим польвим і таки забили гол. Тож перемогли з рахунком 6-7. Грою своєї команди наставник рівнян залишився задоволений.

Після закінчення виступів у "Екстра-лізі" "Кардинал" пішов у відпустку. Зберуться футзалісти вже в липні, аби почати підготовку до наступного сезону.