Всесвітній день охорони праці.

Іменини святкують: Анастасій, Анастасія, Андрій, Арістарх, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків

Символ дня — Спрут. Він вважається сатанинським днем. Це найбільш важкий та несприятливий день зі всіх місячних днів.

Необхідне усвідомлення повної відповідальності за кожне сказане слово й кожну зроблену справу. День смиренності й покаяння.

Потрібно гнати від себе погані думки, які можуть з'являтися у цей день, обмежити себе в спілкуванні з людьми, особливо нав'язливими - це день розгулу енергетичних вампірів. Початок нових справ й активних практик протипоказані. Гарний день для занять господарськими справами. Небажано перебувати в темних приміщеннях, носити прикраси з рогів та кісток.

В цей день потрібно обмежити споживання солодощів, обов'язково виключити алкоголь, і, взагалі, краще менше їсти.

Секс у цей день суворо заборонений.

Дозвілля

Кінопалац „Україна”

„Нова Людина-павук 2: Висока напруга”, „Реальна білка”, „Саботаж”, „Дивергент”, „Шалений патруль”, „Ріо 2, “Ной”

Кіноцентр “Ера”

„Нова Людина-павук 2: Висока напруга”, „Під маскою жиголо” „Реальна білка”, „Саботаж”, „Дивергент”, „Шалений патруль”, „Перший месник: Друга війна”, “Ной”

Євро-Арт – виставка „Український натюрморт”

Текстильник, МПК – виставка „Усе життя, як вишиття...”

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека - QR-виставка «Альбер Камю, 1913–2013»

Погода

ніч +9...+11, ясно ранок +10...+12, ясно день +17...+19, ясно вечір +11…+13, ясно

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня доведеться поборотися за місце під сонцем. Колеги можуть створити конфліктну ситуацію, яка зіпсує стосунки з керівництвом. У другій половині дня нові партнери допоможуть реалізувати твою ідею. Проявивши ініціативу і наполегливість, ти отримаєш гарний фінансовий результат.

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) - цей день варто присвятити аналізу своїх професійних недоліків і помилок у роботі. У другій половині дня тобі доведеться відстоювати свою точку зору перед колективом. Суперечки і розбіжності не приведуть до компромісного рішення. Увечері на тебе чекає зустріч із людиною з минулого, яка тебе приємно здивує.

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день принесе багато нових ділових контактів, які будуть плідними. Тобі потрібно зосередитися на вирішенні організаційних питань, щоб поліпшити результати. Не варто звертати уваги на критичні висловлювання недоброзичливців на свою адресу. Увечері не варто вирушати в галасливі місця.

Р а к (22.06 - 22.07) – вранці на тебе чекає приємний сюрприз від старого друга. У другій половині дня керівник відзначить твої досягнення на публічних зборах. Колеги допоможуть поліпшити результат і отримати більше прибутку. Увечері доведеться затриматися на роботі, тому нічого не плануй.

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні можуть виникнути розбіжності з колегами через невирішене фінансове питання. Тобі потрібно триматися осторонь від інтриг і пліток, щоб зберегти свою репутацію. У другій половині дня партнери попросять про додаткові привілеї. Виконавши поставлені вимоги, ти отримаєш прибуток.

Д і в а (24.08 - 23.09) - присвяти день роботі з документацією і вирішенню юридичних питань. Можливі складні переговори з новими партнерами. Намагайся увійти в становище співрозмовника, щоб зробити потрібну пропозицію. Увечері прогуляйся по красивих місцях, щоб насолодитися гармонією світу.

Т е р е з и (24.09 - 23.10) - можливо, тобі доведеться попросити про допомогу своїх колег, щоб знайти правильне рішення. У другій половині дня вирішення фінансових питань буде ускладнено. Не варто приймати близько до серця дрібні невдачі. Тобі варто зібратися з силами і рухатися впевнено до поставленої мети.

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – ти зможеш легко отримати потрібне рішення від впливової особи. Вміння переконувати допоможе у вирішенні складної ситуації. Дій активно і цілеспрямовано, тоді фінансовий результат істотно покращиться. Увечері тобі варто відволіктися від суєти і усамітнитися в красивому місці, щоб насолодитися природою.

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня тобі доведеться боротися з бюрократичними складнощами. Подолати перешкоди допоможуть старі ділові зв'язки. У другій половині дня не варто втручатися в суперечку між колегами. Ти можеш зіпсувати свою репутацію, якщо вступиш у конфлікт із недоброзичливцями.

К о з е р і г (23.11 - 21.12) – слід ґрунтовно підготуватися до важливої зустрічі. Дізнайся більше інформації про нових партнерів, щоб вплинути на хід переговорів. На тебе чекає вигідна пропозиція і перспективне фінансове співробітництво. Увечері спілкування з колегами у неформальній обстановці допоможе досягти професійного зростання.

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня ти зіткнешся з перешкодами, які створили конкуренти. Не варто звертати уваги на тимчасові труднощі, йди своїм шляхом. У другій половині дня керівник попросить тебе виконати важливе доручення. Намагайся не розголошувати свої плани і дії, в твоєму оточенні багато недоброзичливців.

Р и б и (19.02 - 20.03) – твій бездоганний вигляд допоможе вплинути на ведення важливих переговорів. У другій половині дня старайся захистити себе від спілкування з людьми, які тебе дратують. Потрібно сконцентрувати свою увагу на досягненні важливої мети. Керівник схвалить твої плани і сприятиме подальшому кар'єрному зростанню.