У Рівному фінішувала 11-та аматорська баскетбольна ліга. Впродовж всього сезону кращі спортсмени-любителі визначали між собою найсильніших. І от справа дійшла до кульмінації - відбувся фінал, в якому визначалися володарі золотих, срібних та бронзових медалей. Жодна команда програвати не збиралася, тож інтриги на майданчику вистачало.

Аматорська баскетбольна ліга давно стала традиційними змаганнями на Рівне нщині . Цьогорічний чемпіонат вже одинадцятий. Десять команд за сім місяців зіграли в два кола та пройшли плей-офф.

За підсумками плей-офф у матчі за 3-4 місця зійшлися команди "Водник" та "Балтік-Хаус". Цей поєдинок за видовищністю міг скласти конкуренцію навіть Супер-лізі. На останніх секундах "Балтік-Хаус" зрівняла рахунок до 85-85. Тож доля бронзи вирішувалася в овер-таймі. Тут удача більше посміхнулася "Воднику", який і переміг 101-93.

А за золото боролися два фаворити - нетішинський "Енергетик" та рівненський "Лавіс". Ще перед початком змагань саме ці команди називали найімовірнішими претендентами на золоті медалі. Зумовлено це тим, що колективи найкраще укомплектовані.

У підсумку з рахунком 77-65 золото в одинадцятому чемпіонаті аматорської баскетбольної ліги виборола команда "Лавіс". Крім цього організатори відзначили і кращих гравців змагань за ігровими позиціями. Нагороди отримали Андрій Литвиненко, Сергій Роман, Тарас Шанюк, В'ячеслав Ковалевський та Віктор Сачук.