24 квітня у аматорській баскетбольній лізі Рівненщини було зіграно матчі за 1-2 та 3-4 місця.

В одинадцяте у Рівне нській області визначили кращих баскетболістів-аматорів. За підсумками двох кіл та плей-офф у матчі за 3-4 місця зійшлися команди "Водник" та "Балтік-Хаус". Тут розгорнулася безкомпромісна боротьба. Нічийний рахунок в баскетболі побачиш не часто, але сьогодні був саме такий випадок. На останніх секундах команда "Балтік-Хаус" зрівняла цифри на табло - 85-85. Тож володарів бронзи визначали вже у овер-таймі. тут все-таки більше удачі було на стороні "Водника", який і переміг з рахунком 101-93.

У фіналі ж зійшлись команди, яких називали фаворитами ще під час першого туру ліги у жовтні. Це нетішинський "Енергетик" та рівненський "Лавіс". За два кола "Енергетик" двічі вигравав у останніх, втім втретє зробити це вони не дозволили і в приголомшливому фіналі перемогли - 77-65. Тож "Лавіс" чемпіон аматорської баскетбольної ліги Рівне нщини.

Органзітори також відмітили кращих гравців. Так, Андрій Литвиненко із "Лавіса" став найсильнішим гравцем змагань. Сергій Роман з "Воднимка" виборов звання найрезультативнішого гравця. Тарас Шанюк з "Лавіса" став кращим захисником. В'ячеслав Ковалевський з "Балтік-Хаус" здобув звання кращого нападника. А кращим центровим визнано Віктора Сачука з "Енергетика".

pic

pic