Іменини святкують: Вадим

Всесвітній день Землі.

Символ дня - Крокодил. Це - критичний день. Енергія дня провокує людину на прояви злоби, агресії, гніву.

Чудовий день для завершення справ і поганий - для їх початку. Краще не ризикувати й не робити великі ставки в житті - занадто велика ймовірність усе втратити. У цей день не можна піддаватися провокаціям, іти на приводу своїх низьких помислів. Не повинно бути ніяких сумнівів у правильності своїх дій. Бажано уникати юрби: у цей день більше, ніж звичайно, злочинів, зіткнень і примітивного хуліганства.

Цього дня треба остерігатись переїдання. Від кави і спиртних напоїв також краще відмовитися.

Cтрижка надасть обличчю краси, поліпшить ваш добробут. Секс цього дня вкрай небажаний. Він може викликати хворобливі відчуття, слабість і навіть спричинити хвороби.

Дозвілля

Кінопалац „Україна”

„Реальна білка”, „Саботаж”, „Дивергент”, „Шалений патруль”, „Кіт Грім та Зачарований дім”, „Ріо 2”, „Перший месник: Друга війна”, “Ной”

Кіноцентр “Ера”

„Три дні на вбивство”, „Реальна білка”, „Саботаж”, „Дивергент”, „Шалений патруль”, „Кіт Грім та Зачарований дім”, „Ріо 2”, „Перший месник: Друга війна”, “Ной”

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня - “Emotional Wedding”

Євро-Арт – виставка „Український натюрморт”

Текстильник, МПК – виставка „Усе життя, як вишиття...”

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека - QR-виставка «Альбер Камю, 1913–2013»

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні варто більше часу приділити стосункам із близькими людьми. Приділи якомога більше уваги тим суперечливим питанням, які породжують конфлікти і розбіжності. Зверни особливу увагу на низку важливих аспектів у процесі спілкування з іншими. Не соромся висловлювати свою точку зору.

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) - чудовий день для тих представників вашого знаку, хто працює у фінансово-економічній сфері. Сьогодні ти маєш всі шанси, що тебе гідно оцінять. Підводячи деякі підсумки, не варто бути занадто категоричним у своїх висновках. Так чи інакше - будь-яка робота є корисною і необхідною.

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – має сенс відвідати культурний захід, тому сміливо запрошуй з собою близьких і колег. Маєш всі шанси познайомитися з авторитетною людиною. Не втрачай слушної можливості поспілкуватися з нею і перейняти деякий досвід. Ти залишишся під враженням, яке матиме вплив на твій світогляд і пріоритети.

Р а к (22.06 - 22.07) – день може тебе здивувати. Ти можеш дізнатися про інших таку інформацію, що змінить твоє уявлення про них. Не варто приймати це занадто близько до серця. Зрештою, кожен вільний чинити так, як вважає за потрібне. Зверни особливу увагу на здоров'я. Профілактика захворювань не завадить.

Л е в (23.07 - 23.08) – твоя друга половинка може несподівано зробити вчинок, який розбурхає твою уяву і змусить переглянути своє ставлення. Чудовий день для зустрічей і спілкування близьких людей. Варто більше уваги приділяти стосункам із дорогими для тебе людьми. Постарайся не приймати самостійно рішень за інших людей.

Д і в а (24.08 - 23.09) - цей день здивує вас своєю динамікою і низкою несподіваних подій. Постарайся не збитися з раніше запланованого курсу. Не зважаючи на корективи в планах, пам'ятай, що і навіщо ти робиш. Обов'язково прийде година Ч, і ти мусиш відзвітувати за виконану роботу. Вечір проведи у родинному колі.

Т е р е з и (24.09 - 23.10) - сьогодні тобі слід нарешті визначитися не лише у своїх почуттях, але і діях. Час роздумів добігає кінця, і на зміну йому приходить необхідність приймати рішення. Постарайся враховувати бажання і почуття інших людей. Тобі вкрай необхідно вислухати думку другої сторони.

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – чудовий день для тих, хто прагне змін у тих життєвих аспектах, які давно вимагають твоєї участі. Не ігноруй необхідність приймати рішення. Часом це буває необхідно. Варто враховувати інтереси всіх зацікавлених сторін. Ввечері можна піти у гості або ж запросити дорогих людей до себе.

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні ти можеш відчути легке нездужання. Однак, щоб уникнути деяких несприятливих подій, варто звернутися з симптомами, які з'явилися, до фахівця. Діагностика організму ніколи не буває зайвою. Хороший час для спілкування з друзями та ріднею - можна запланувати пікнік на природі.

К о з е р і г (23.11 - 21.12) – сьогодні варто більше часу приділити стосункам із тими, хто тебе по-справжньому любить. Ці люди чекають твоєї участі. Можливо, вони дадуть тобі значно більше, ніж ти припускаєш. Не варто ставитися до інших зверхньо. Чудовий день для спілкування і пошуку спільних інтересів.

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні варто раніше звільнитися від справ, тоді ти зможеш приділити більше уваги собі та близьким. Варто запланувати відвідування ряду культурних та інтелектуальних заходів. Цілком імовірно, ти захочеш приєднатися до якоїсь спортивної події чи колективного виїзду за місто. Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день здивує тебе непередбачуваними подіями, які як засмутять, так і порадують. Шукай підтримку у близьких і друзів. Вони обов'язково допоможуть, якщо ти звернешся до них із проханням. Приділи більше уваги вирішенню організаційних питань. Можливе виникнення непорозумінь.