Вівторок сприятливий для поїздок та подорожей

День працівників кримінального розшуку України День фахівця з радіоелектронної боротьби

Іменини святкують: Полікарп, Тит

Символ дня - Голуб. Дуже гарний, світлий і гармонійний день, тому не потрібно вносити будь-яку дисгармонію в навколишню енергетику. Це день чистоти. Добре цього дня наводити чистоту вдома та на роботі. Сприятливо проводити очищувальні процедури. Причому, як для організму, так і для думок. Гарний день для творчих людей - можуть спасти на думку гарні ідеї. Сприятливий для поїздок і подорожей. Стрижка волосся може притягти зраду, у результаті якої стан вашого здоров'я значно погіршиться. Можна починати нові справи. В цей день потрібно утриматись від сексуальних контактів і не вживати грубу тваринну їжу.

Дозвілля

Кінопалац „Україна”

„Дивергент”, „Шалений патруль”, „Кіт Грім та Зачарований дім”, „Ріо 2”, „Перший месник: Друга війна”, “Ной”

Кіноцентр “Ера”

„Синевир”, “Ной”, „Красуня і чудовисько”, „Трубач”, „Ріо 2”, „Феї: Таємниця піратського Острова”, „300 спартанців: Відродження імперії”

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня - “Emotional Wedding” Євро-Арт – виставка „Український натюрморт” Текстильник, МПК – виставка „Усе життя, як вишиття...” Сонях, театр - Сентиментальна комедія "Дорога Памела"

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня намагайся не втручатися в суперечки колег і зберігати спокій. Ти можеш в одну мить зіпсувати свою добру репутацію, будь обережніше. У другій половині дня тобі доведеться виконувати рутинну роботу за інших. Намагайся не перевтомлюватися і менше сидіти за комп'ютером.

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) - цей день варто присвятити плануванню і роботі над помилками минулого. Проаналізувавши поточну статистику, ти зможеш знайти ключ до зміни ситуації. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі офісної техніки. Розбери документи і обговори з колегами свої напрацювання.

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня тобі доведеться боротися за місце під сонцем. Твої опоненти можуть спробувати надати керівнику негативну інформацію про твою роботу. У другій половині дня варто відмовитися від підписання важливих документів. Обман і ризиковані угоди можуть привести до великих фінансових втрат.

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня тобі варто подбати про наведення порядку в документації. Керівник може провести позапланову перевірку, будь уважніше. У другій половині дня твої партнери можуть відмовити в допомозі. Увечері постарайся розслабитися з допомогу водних процедур, щоб зняти негатив.

Л е в (23.07 - 23.08) – тобі доведеться відзвітувати перед керівництвом про проведену роботу. Не варто емоційно реагувати на конструктивну критику. Настав час щось змінювати, щоб вийти на новий рівень. Старі партнери зроблять цікаву пропозицію. Ти можеш отримати додатковий прибуток, виступивши в ролі посередника.

Д і в а (24.08 - 23.09) - у першій половині дня тобі вдасться вирішити самостійно кілька складних питань. Не варто довіряти колегам свої секрети, в твоєму оточенні є недоброзичливці. У другій половині дня твої заслуги публічно відзначать перед колективом. Використовуй вдалий момент, щоб обговорити підвищення зарплати.

Т е р е з и (24.09 - 23.10) - цей день принесе безліч перешкод. Опоненти створять витік інформації, в результаті якого на тебе чекають втрати. У другій половині дня старайся уникати осіб, які пропонують незаконні дії. Сьогодні ризик спокус і втрат дуже великий, будь обережніше. Увечері може виникнути конфлікт на ґрунті ревнощів.

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня тобі варто відмовитися від тих занять, які тебе обтяжують. Творчі процеси йтимуть легко і принесуть хороші плоди. У другій половині дня на тебе чекає укладання успішної угоди з успішними партнерами. Проявивши мудрість і стриманість, ти поліпшиш свій фінансовий результат.

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня можуть виникнути розбіжності з впливовими партнерами. Твої помилкові амбіції можуть зруйнувати вигідні ділові стосунки. У другій половині дня тобі варто звернутися за порадою до керівника. Не варто покладатися на емоції і почуття, уважно аналізуй факти.

К о з е р і г (23.11 - 21.12) – вранці на тебе чекає несподівана і приємна зустріч із людиною з минулого. Стара дружба може перетворитися на нове вигідне ділове співробітництво. У другій половині дня на тебе чекає заохочення з боку керівництва. Використовуй свої старі ділові зв'язки, щоб отримати підтримку впливових осіб.

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день варто присвятити систематизації знань і професійних навичок. Ти багато часу витрачаєш даремно, оптимізуй свій робочий графік. У другій половині дня керівник може розкритикувати твої дії. Відстоюй свою правоту будь-якими доступними способами.

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня тобі потрібно бути уважніше в громадських місцях. Існує ризик крадіжки цінного майна і втрати важливих документів. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із важливою впливовою особою. Увечері не варто ходити в гості і розважальні заклади, залишайся вдома.