Всесвітній день боротьби з хворобою Паркінсона

Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів

Іменини святкують:  Іван, Кирило, Марко (Марк), Остап

 

Символ – Серце. День любові та кохання. Покращується інтуїція. Можуть снитися віщі сни.

Не можна проявляти жалість та заздрість. Рекомендується - усамітнення та роздуми. Один з найкращих днів для медитації.

Цього дня протипоказані м`ясо та інша "груба" їжа, а також нікотин і алкоголь. Голодувати не рекомендується.

Потрібно зменшити навантаження на серце.

Корисний масаж.

В бізнесі день вдалий хіба для спонсорства, усі інші операції будуть даватися дуже важко.

Стригти волосся не можна - залучаються нещастя, травми й підвищується ймовірність загрози життю.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня займися наведенням порядку в підсобних приміщеннях і на балконі. Тобі потрібно віддати в ремонт зламані речі, щоб не накопичувати негативну енергетику. У другій половині дня займися доглядом за своєю зовнішністю. Відвідування косметолога і перукаря дадуть чудовий результат.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – можуть виникнути розбіжності з партнером з приводу спільного проведення часу. Не варто обтяжувати свого обранця походом по магазинах. Найкраще вирушити в турпохід або прогулятися по лісі. Тобі потрібні нові враження, щоб відволіктися від повсякденних проблем. Увечері стережися протягів, існує ризик застуди.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня можуть виникнути складнощі, пов'язані з проблемами родичів. Тобі варто відмовитися від далеких поїздок і приділити увагу коханій людині. У другій половині дня намагайся не конфліктувати і не згадувати образ минулого. Твій емоційний стан буде нестабільним, вчися себе контролювати.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – варто добре виспатися і провести день в своє задоволення. Не варто собі ні в чому відмовляти. Подбай про вирішення господарських питань. До тебе можуть завітати неждані гості. Увечері на тебе чекає серйозна розмова з партнером, намагайся не провокувати ревних почуттів, щоб уникнути конфлікту.




Л е в (23.07 - 23.08) – цей день варто присвятити благоустрою оселі та наведенню порядку. Зміна інтер'єру приємно порадує твоїх близьких. У другій половині дня покупка техніки буде вдалою і фінансово вигідною. Не варто гнатися за модним, вибирай якість і надійність. Увечері приготуй обранцеві сюрприз і романтичну вечерю при свічках.




Д і в а (24.08 - 23.09) – тобі варто зайнятися зміною свого гардеробу. Не слухай порад подруг, довірся своєму смаку. У другій половині дня на тебе чекає приємна зустріч із людиною з минулого. Не варто плекати ілюзій, вчися контролювати свої чуттєві емоції. Увечері збери друзів і влаштуй вечірку, щоб повеселитися від душі.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день буде конфліктним і може воскресити старі душевні рани. Навчися прощати і відпускати минуле, щоб не впадати в депресивний стан. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі електроприладів. Не варто самостійно намагатися усувати поломку, відразу викликай фахівця. Увечері почитай улюблену книгу.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня на тебе чекає приємний сюрприз від друзів. Намагайся відмовитися від господарських справ, які тебе обтяжують. У другій половині дня з'явиться можливість добре заробити. Не лінуйся і використовуй вдалий випадок, щоб примножити свій дохід. Увечері вирушай у розважальний центр.

 


С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня можуть виникнути розбіжності з коханою людиною на ґрунті ревнощів. Піди на примирення, щоб згладити ситуацію. Приділи увагу спілкуванню з родичами. Твоя моральна підтримка дуже важлива для близької людини. Увечері не варто вирушати в галасливі місця, ти можеш зіпсувати свій настрій.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день сприятливий для далеких поїздок і романтичних подорожей. Намагайся ні про що не думати і відключити телефон, щоб тебе не турбували. У другій половині дня на тебе чекає зустріч зі старим другом, який порадує гарними новинами. Вечір варто присвятити роботі над своїми недоліками і боротьбі зі шкідливими звичками.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні тобі вдасться добре відпочити і отримати приємні емоції та враження. Спілкування з природою допоможе відновити запас сил та енергетичний потенціал. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з членами сім'ї старшого покоління. Не варто конфліктувати і наполягати на своїй правоті. Увечері раніше лягай спати.




Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні тобі варто присвятити час своїй родині і близьким. Намагайся відволіктися від усіх побутових проблем і домашніх турбот. У другій половині дня спробуй зібрати друзів на пікнік. Спілкування з природою і весела компанія принесуть багато позитиву. Увечері будь обережніше з колючими і гострими предметами, існує ризик травм.

.

Дозвілля

„Кіт-Грім та зачарований дім”

„Дивергент”

„Шалений патруль”

„Ріо 2”

„Перший месник: Друга війна”

“Ной”

 

 

„Три днi на вбивство”

„Синевир”

“Ной”

„Красуня і чудовисько”

„Трубач”

„Ріо 2”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

"300 спартанців: Відродження імперії”

 

 

 

„Automovie” – „Кадри / Стажери”, „Ред 2”

 Сальвадор Далі, арт-кав'ярня  -  “Emotional Wedding”

Євро-Арт – виставка „Український натюрморт”

Текстильник, МПК – виставка „Усе життя, як вишиття...”

Рівне нський обласний академічний драматичний театр – „Наполеон та корсиканка”

Театр "Сонях" – „Сніданок у Савої”

Театр ляльок – „Лелеченя і опудало”