Іменини святкують:  Іларіон, Степан (Стефан)

Чотирнадцятий місячний день - день пошуку високих істин, боротьби із проявами зла у собі, проявами, які перешкоджають й заважають духовному зросту й самовдосконаленню. Прекрасний час для вдосконалення своїх здібностей і занять різними хобі.

Сприятливо починати нові справи.

Дуже уразливі очі. Необхідно по можливості менше працювати за комп'ютером, утриматися від читання і перегляду телевізора.

Їжа, цього дня, обовя'зково повинна бути якісною, свіжою, і тільки та, яка подобається.

Бажано якнайменше курити і старатися не дивитись в дзеркало!

Стрижка цього дня призведе до поліпшення вашої діяльності, покращення фінансового становища, збільшення власності й прихильності начальства.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – від твого вміння переконувати залежить результат переговорів із новими партнерами та інвесторами. У другій половині дня обов'язково перед ухваленням рішення порадься з керівником. Тобі доведеться відстоювати свої інтереси і боротися всіма можливими способами, щоб досягти мети.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні тебе перевірятиме саме життя. Люди будуть ставити незручні запитання, а тому варто виявити максимальну обережність. Не варто давати серйозних обіцянок, тобі доведеться про них пошкодувати. Не слід перебільшувати свою роль у житті інших. Увечері спробуй абстрагуватися від проблем і відпочити.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні сприятливий день для працевлаштування та вступу на нову посаду. Настав час відмовитися від звичних стереотипів, щоб рухатися далі. У другій половині дня можуть виникнути непередбачені витрати, пов'язані з документацією. Не варто панікувати, порадься з близьким другом, щоб прийняти вірне рішення.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день потрібно провести максимально ефективно. Ділові відрядження і зв'язки з новими партнерами принесуть гарні фінансові результати. Намагайся погоджувати всі свої плани і дії з керівником, щоб заручитися підтримкою. Увечері варто зайнятися своїм здоров'ям і проконсультуватися з дієтологом.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні ти зможеш реалізувати свої плани спільно з однодумцями. Робота в команді буде плідною і збільшить фінансові результати. У другій половині дня стережись інтриг і пліткарів, які можуть втягнути тебе в конфлікт. Довірся своїй інтуїції, і припини слухати людей, які негативно мислять.




Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня тобі доведеться виконати важливе доручення керівника. Не варто обговорювати свої плани з колегами, в твоєму оточенні багато заздрісників. У другій половині дня на тебе чекає вигідна пропозиція від старих партнерів. Намагайся отримати більше прибутку і розпланувати свої дії на довгостроковий період.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день буде суперечливим і насичений злетами і падіннями. Партнери можуть розірвати стосунки. Керівник дасть додаткову можливість гарного заробітку, використовуй вдалий момент. Не варто підписувати важливі документи, існує ризик втрат. Вечір присвяти боротьбі зі своїми негативними якостями і шкідливими звичками.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня ти отримаєш цікаву пропозицію від своїх конкурентів. Не варто згадувати минулих образ, використовуй ситуацію для фінансового збагачення. У другій половині дня намагайся не звертати уваги на критику, використовуй поради для особистісного зростання. Вечір варто присвятити спілкуванню з друзями.

 


С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – твоє самопочуття може негативно відобразитися на веденні справ. Намагайся не перевтомлюватися і частіше відпочивати, щоб рівномірно розподілити сили. У другій половині дня можуть виникнути складнощі з минулими партнерами. Тобі потрібно бути більш уважною при підписанні важливих документів.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – на тебе чекає вигідна пропозиція від особи, яка зацікавлена в твоїх послугах. Намагайся використовувати зручний випадок, щоб отримати великі гроші. У другій половині дня зверни увагу на методику роботи своїх конкурентів. Настав час використовувати чужі ідеї для свого блага і фінансового розвитку.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день варто присвятити завершенню розпочатих проектів. Відмовся від тих ідей, які ти не можеш реалізувати самостійно. У другій половині дня тобі варто подбати про вирішення фінансових питань і розподілити кошти. Не варто обговорювати свої плани з колегами, щоб не виникало суперечок і розбіжностей.




Р и б и (19.02 - 20.03) – не варто втручатися в суперечки й інтриги колег. Тобі варто сконцентруватися на важливій цілі, щоб отримати бажаний результат. У другій половині дня обов'язково наведи порядок в документації. Керівник може провести перевірку, підготуйся як слід. Увечері старайся відмовитися від контакту з настирливими особами, які тебе дратують.

.

Дозвілля

„Дивергент”

„Шалений патруль”

„Кіт Грім та Зачарований дім”

„Ріо 2”

„Перший месник: Друга війна”

“Ной”

 

 

„Синевир”

“Ной”

„Красуня і чудовисько”

„Трубач”

„Ріо 2”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

"300 спартанців: Відродження імперії”

 

 

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня  -  Emotional Wedding

Текстильник, МПК - Наталія Фаліон і «Лісапетний батальйон»

Театр "Сонях" – „Руда п'єса”

Рівне нська обласна філармонія – „Концерт у солом’яних капелюшках – Неділя за містом”

SOLO, караоке хол – „Караоке Дивишник”

Рівне нський обласний академічний український музично-драматичний театр – „Моя дружина..., або Як повернути чоловіка”

Євро-Арт – виставка „Український натюрморт”