Благовіщення

Всесвітній день здоров’я

Міжнародний день пам’яті про геноцид в Руанді

Іменини святкують:  Савва

 

Символ дня — Кажан. Енергетика дня вкрай важка для людини. Це так званий сатанинський день, коли в природі активізуються сили, які людина називає темними. Можливі безпричинні тривоги, страхи та сумні думки.

День пошуку істини, перший із критичних днів, пов'язаних зі спокусою й звабою. Треба контролювати свої емоції та почуття і не проявляти гніву чи агресії, навіть якщо вас будуть провокувати на конфлікт.

Для бізнесу цей день невдалий. Можна присвятити його давно початим справам, які неможливо відкласти. Нові справи починати не варто.

Від алкоголю краще відмовитись.

Стрижка в цей день буде притягувати хвороби.

Від сексуальних відносин також краще утриматися.

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – вранці можуть виникнути складнощі і перешкоди по дорозі на роботу. Тобі варто перенести важливі зустрічі на другу половину дня. Спілкування з новими партнерами принесе багато цікавих ідей. Не варто відкладати починання в довгий ящик, дій рішуче і швидко. Увечері на тебе чекає романтичний сюрприз, який приємно порадує.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня будь уважніше в спілкуванні з незнайомцями. Намагайся не розголошувати інформацію про своє особисте життя та фінанси. У другій половині дня керівник може провести перевірку документації. Звернись по допомогу до колег, щоб вирішити проблему. Допоможе зняти напругу розслаблюючий масаж.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні можуть виникнути розбіжності з молодшим поколінням родини. Не варто приймати образи близько до серця. У другій половині дня тобі доведеться зайнятися ремонтними роботами. Не варто ставитися абияк до того, що ти робиш. Увечері спробуй розслабитися за допомогою чаю з мелісою і медом.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день принесе гарні результати фахівцям у сфері купівлі-продажу нерухомості. У тебе вийде зробити те, що ти планувалось. У другій половині дня стосунки з керівництвом будуть напруженими. Тобі потрібно стримувати емоції і не вступати в суперечку. Колеги проявлять своє справжнє ставлення завдяки спонтанно виниклій ситуації.




Л е в (23.07 - 23.08) – цей день потрібно присвятити плануванню та аналізу минулих помилок. Приймаючи рішення, ґрунтуйся тільки на свій професійний досвід. У другій половині дня можуть виникнути проблеми в роботі офісної техніки. Наведи порядок у документах і поточній звітності.




Д і в а (24.08 - 23.09) – день буде насичений спілкуванням із новими партнерами і великим потоком інформації. Тобі потрібно визначитися в своїх цілях, щоб зробити правильний вибір. У другій половині дня керівник запропонує вигідну угоду. Постарайся відключити емоції і діяти раціонально. Увечері тобі варто зібрати сім'ю за одним столом.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня намагайся не втручатися в інтриги колег. Не варто підтримувати чиюсь сторону, займи позицію спостерігача. У другій половині дня керівник може критично поставитися до твоїх нових ідей. Йди від конфлікту, зайнявшись роботою з документами. Увечері до тебе можуть завітати гості.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – тобі вдасться реалізувати важливий проект, який збільшить фінансові можливості. У другій половині дня старі партнери попросять тебе про допомогу. Використовуй ситуацію, що склалася, щоб отримати високий гонорар. Увечері зустріч з неординарною особою підштовхне тебе до рішучих кроків.

 


С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – можуть виникнути проблеми в спілкуванні з колегами. Розбіжності в поглядах на ситуацію призведуть до затяжного конфлікту. У другій половині дня будь уважніше при підписанні важливих документів. Варто проконсультуватися з юристом, щоб не припуститися помилки.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день варто присвятити розширенню кола ділових контактів. Твої однодумці допоможуть у вирішенні організаційного питання. На тебе чекає вигідна угода з партнером із минулого. Вирішення юридичних питань буде результативним. Увечері зустрінься з друзями, щоб поділитися своїми хорошими новинами.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день буде переломною крапкою у стосунках з керівництвом. Тобі варто зважити минулий досвід і зробити правильний вибір. У другій половині дня конфлікт  з конкурентами призведе до фінансових втрат. Ввечері було б непогано усамітнитися  подалі від суєти і помилуватися природою.




Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні ти отримаєш важливу інформацію від старих партнерів. Постарайся не втручатися в розбіжності між керівництвом і колегами. У другій половині дня переговори можуть ускладнитися через фінансові протиріччя. Пам'ятай, що краще мати синицю в руках, ніж журавля в небі.

.

Дозвілля

„Ріо 2”

„Перший месник: Друга війна”

„Синевир”

“Ной”

 

 

„Синевир”

“Ной”

„Красуня і чудовисько”

„Трубач”

„Ріо 2”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

"300 спартанців: Відродження імперії”

 

 

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня  -  виставка „Листи з Греції”