Лідер автомобільного ринку Рівненщини компанія "Вік-Експо" продовжує традицію представляти своїм клієнтам найкращі світові бренди.

Цього разу "Вік-Експо" підготувала подарунок для поціновувачів автомобілів марки "Фольксваген", відомої у світі завдяки використанню технологій майбутнього. На відкриття нового автосалону до Рівного приїхали столичні представники компанії.

Відтепер компанія "Вік-Експо" - єдиний офіційний дилер торгової марки "Фольксваген" у Рівне нській області, пропонує своїм клієнтам не лише якісні та сучасні автомобілі, а й їхнє гарантійне та післягарантійне обслуговування.

Відкриття нового автосалону "Фольксваген" у Рівному стало справжнім святом для всіх гостей. Вони мали нагоду оглянути модельний ряд автомобілів відомого європейського бренду, відчути на собі всі переваги сучасних авто "Фольксваген". А також спобувати себе на спритність та дотепність у веселих конкурсах.

Конкурентна ціна та висока якість - головні переваги автомобілів "Фольксваген". У новому автосалоні у Рівному можна придбати весь модельний ряд легковиків, а також замовити комерційне авто зі складу в Україні. Тож усіх, хто хоче мати сучасний автомобіль, який поєнує у собі розвинуті технології та інноваційний досвід, чекають у Рівному за адресою: вул. Пухова, 85, в автосалоні "Фольксваген".

Фоторепортаж