Іменини святкують:  Кирило, Хома (Фома), Яків

 

Символ дня - Райське дерево. Саме в цей день Адам і Єва вкусили плід Дерева пізнання. День вибору між добром і злом.

 В цей день можуть виникати конфлікти.

Краще не залишатися одному, а бути в колі родини, намагатися не виходити на вулицю, не перетруджуватись фізично й емоційно. Це час відпочинку, духовного зосередження й молитов. Молитви цього дня йдуть із самої глибини душі.

Якщо ви когось скривдили, дуже добре в цей день попросити в нього вибачення.

Нестриманим людям у цей день краще помовчати, тому що злі слова можуть накоїти лиха.

Гарний день для посадки дерев і рослин, для початку циклу лікування травами.

 Хвороба, що почалася в цей місячний день, може бути небезпечна.

Cтрижка принесе дискомфорт.

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня ти отримаєш потрібне рішення від керівництва. Намагайся використовувати підтримку колег, щоб збільшити продуктивність роботи. У другій половині дня можуть виникнути проблеми з бюрократичними інстанціями. Тобі доведеться відмовитися від наміченого плану через виниклі труднощі.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня тобі доведеться боротися за справедливість і відстоювати свою точку зору. Не варто перечити керівнику, ти можеш спровокувати затяжний конфлікт. Варто приділити увагу роботі з документацією. Увечері спілкування з близькими допоможе розслабитися і принесе позитивну енергетику.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – варто відмовитися від далеких поїздок за кермом. Намагайся не навантажувати свій зір, частіше вставай з-за робочого столу. Тобі потрібно подбати про своє здоров'я, щоб не виникло проблем. У другій половині дня старі партнери можуть попросити про послугу. Не варто ризикувати своєю репутацією.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні ти зможеш подолати всі перешкоди завдяки своїй силі духу. Не варто розраховувати на допомогу збоку, все доведеться вирішувати самостійно. У другій половині дня постарайся не втручатися в розбіжності між колегами. Досвід минулих помилок цього разу принесе користь.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні ти зможеш вирішити важливе фінансове питання. Інвестуй отримані кошти в свій професійний розвиток. Тобі варто прислухатися до порад керівника, щоб поліпшити результати. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі техніки. Доведеться затриматися, щоб виконати необхідну роботу.




Д і в а (24.08 - 23.09) – від твого зовнішнього вигляду багато чого залежатиме на важливих переговорах. У другій половині дня намагайся не втручатися в інтриги колег, - це може тебе роздратувати. Використовуй свої таланти, щоб випередити конкурентів і вийти на вершину. Не сумнівайся в своїх силах, тоді ти отримаєш гарні фінансові результати.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня варто замислитися над поведінкою твоїх колег. У твоєму оточенні є таємні недоброзичливці, які постійно перешкоджають починанням. У другій половині дня вирішення фінансових питань буде ускладнено. Звернись до керівника, щоб вирішити свої проблеми.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні день буде насичений великою кількістю зустрічей. Тобі потрібно звернути увагу на методику роботи конкурентів. Використовуй чужі ідеї, щоб просунутися вперед. У другій половині дня ти отримаєш вигідну фінансову пропозицію. Порадься з близькою людиною, щоб вибрати вірний шлях.

 


С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день варто присвятити навчанню і освоїти нові знання. Тренінги та робота в команді будуть вельми плідними. У другій половині дня тобі варто звернути увагу на плани керівника. Обговори свої ідеї, щоб отримати протекцію і фінансову підтримку. Ввечері займись наведенням порядку та позбудься старих речей.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня тобі варто обговорити з колегами свої напрацювання. Підтримка однодумців допоможе реалізувати поставлені цілі. У другій половині дня переговори з новими партнерами принесуть довгостроковий результат. Інвестиції у власний розвиток окупляться і принесуть більше прибутку.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – вранці сімейний конфлікт може зіпсувати твій настрій. Не варто приносити свої проблеми на роботу, інакше багато чого втратиш. У другій половині дня керівник може вимагати звіт, щоб виявити твої недоліки. Намагайся виявити стриманість і переконливість, щоб зберегти гарну репутацію.




Р и б и (19.02 - 20.03) – ефективний день для відновлення старих ділових контактів. Варто подбати про перспективу і фінансову стабільність. Авантюрні угоди можуть призвести до фінансових втрат. У другій половині дня пропозиція керівника приємно здивує. Заверши всі розпочаті справи, щоб отримати потрібний результат і одержати прибуток.

.

Дозвілля

„Ріо 2”

„Повітряний маршал”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

“Ной”

 

 

“Ной”

„Красуня і чудовисько”

„Трубач”

„Ріо 2”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

300 спартанців: Відродження імперії”

 

 

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня  -  виставка „Листи з Греції”

Рівне нська обласна філармонія – „Вечірні музики Катерини Огаркової”

Театр "Сонях" – „Емігранти”

Рівне нський обласний академічний український музично-драматичний театр - творчий вечір Богдана Бенюка

НУВГП - творчий вечір Юрія Винничука, відомого українського письменника, поета, публіциста