День нефролога

Міжнародний день театру

Іменини святкують:  Венедикт, Ростислав

 

Символ дня - Жаба. Складний день. У цей день людині легко піддатися гордині, вона може бути звабленою власною мудрістю й значимістю. Люди стають дратівливі і можуть виникати конфлікти на пустому місці.

Ліпше обмежити себе в контактах, особливо з тими людьми, які вносять в наше життя нервозність, неспокій та метушливість. Але не можна й замикатися в собі, краще поспілкуватись з друзями або побути в колі сім'ї.

Не варто починати нові справи. По можливості краще відкласти будь-які фінансові операції, навіть якщо здається, що все йде добре.

В спорті краще обмежити навантаження зате додати масаж та сауну.

Стрижка волосся або створення зачіски в цей день залучать до вас радість і щастя.

Від сексуальних контактів краще утриматися.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – тобі доведеться боротися за справедливість. Твої колеги відмовляться виконувати дані обіцянки, що принесе збитки. У другій половині дня варто запастися терпінням і не втручатися в конфлікт. Тобі потрібно спиратися тільки на реальні факти, щоб не припуститися помилки. Увечері обговори свої ідеї з рідними.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день варто присвятити наведенню порядку в документації. Тобі не варто втручатися в суперечки колег, інакше зіпсуєш репутацію. У другій половині дня на тебе чекає вигідна пропозиція від керівництва. Намагайся не припуститися помилки, стеж за настроєм колег. Увечері варто зустрітися з друзями.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день підходить для навчання та освоєння нових професійних методик. Дискусія з колегами дасть відповіді на важливі для тебе питання. У другій половині дня тобі варто звернути увагу на плани керівництва. Твої розробки принесуть користь і матеріальну вигоду. Увечері доведеться перенести намічені плани.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про наміри своїх конкурентів. Намагайся швидко приймати рішення і діяти узгоджено з керівництвом. У другій половині дня подбай про наведення порядку на робочому місці. Увечері не варто вирушати в галасливі місця, проведи час у сімейному колі.




Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня можуть виникнути розбіжності з керівництвом. Тобі варто відмовитися від амбіцій і діяти заради блага колективу. У другій половині дня результат переговорів із партнерами може тебе засмутити. Не варто опускати руки, прояви наполегливість, щоб досягти результату.




Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня варто проявити максимальну увагу при підписанні важливих документів. Тобі варто зайнятися плануванням, враховуючи недоліки минулого. Намагайся не панікувати і стримуй неприємні емоції. Ввечері вирушай у незвичне місце, щоб отримати позитивні враження.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – стережися ошуканців і незнайомців. Твоя довірливість і відкритість можуть призвести до витоку важливої ​​інформації. У другій половині дня спробуй поговорити з керівником про підвищення. Саме від твоєї чарівності та вміння переконувати залежить важливий результат. Увечері прийми ванну з ефірними маслами.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня постарайся не втручатися в плітки та інтриги колег. На тебе чекає вигідна угода, яка принесе стабільний прибуток. У другій половині дня тобі варто докласти всіх зусиль, щоб реалізувати задумане. Твій старий друг надасть послугу і допоможе вирішити фінансове питання.

 


С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня твої плани може порушити вороже ставлення керівника. Не варто довіряти колегам і обговорювати свої ідеї. У другій половині дня тобі вдасться викрити прихованого недоброзичливця. Не поспішай в ухваленні рішення, щоб не упустити вигоду.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні ти зможеш втілити в життя свої важливі плани. Випадкова зустріч із людиною з минулого допоможе у вирішенні важливого питання. У другій половині дня будь уважніше при підписанні документів. Порадься з юристом, щоб отримати більше прибутку. Вечеря в теплій атмосфері допоможе відновити сили.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день буде монотонним і насиченим рутинною роботою. Тобі не варто звертати уваги на дрібні побутові подразники. У другій половині дня керівник може перевірити твою роботу і звітність. Намагайся не розголошувати інформацію, яка компрометує твоїх колег.




Р и б и (19.02 - 20.03) – тобі слід сконцентруватися на виконанні одного найважливішого завдання. Не варто братися за кілька справ одночасно. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію від старих партнерів. Тобі варто об'єднати свої сили з однодумцями, щоб здобути перемогу. Увечері не втручайся в сімейні розбіжності родичів.

 

 

Дозвілля

„Ріо 2”

„Повітряний маршал”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

“Ной”

 

 

„Ріо 2”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

„Жага швидкості”

„Люблю. Назавжди”

300 спартанців: Відродження імперії”

„Пригоди Пібоді та Германа”

„Лего. Фільм”

 

 

Скай бар – „Вечір зі Sky Bar”

Театр "Сонях" – „На десерт”