День служби безпеки України

Міжнародний день пам’яті жертв рабства та трансатлантичної работоргівлі

Іменини святкують:  Григорій, Семен

 

Символ дня — Ведмідь. День дуже сильний в енергетичному плані. Дає енергію для здійснення будь-яких планів у різних сферах життя людини.

Цього дня обов'язково потрібно дати навантаження на організм, щоб енергія не застоювалась і не спричинила хвороби. Добре розпочинати довгострокові проекти або завершувати те, що "відкладене у довгий ящик", якщо на це прийде натхнення.

Добре розпочинати довгострокові проекти або завершувати те, що "відкладене у довгий ящик", якщо на це прийде натхнення.

Для усіх звершень цього дня потрібно багато енергії, тому можна збільшити раціон харчування. Їжа дасть додаткову енергію.

Для стрижки це поганий день — можуть з'явитися хвороби.

Секс цього дня дуже сприятливий.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні робочий день буде виснажливий і складний. Тобі доведеться змінити свої намічені плани через проблеми з керівництвом. У другій половині дня партнери можуть відмовитися від продовження співпраці. Тобі варто набратися терпіння і докласти максимум зусиль, щоб досягти результату. 




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня не варто втручатися в чужі суперечки. Твої колеги можуть створити перешкоди для нових починань. У другій половині дня постарайся знайти правильний підхід до керівника, щоб виправити ситуацію, що склалася. Тобі варто звернутися за порадою до досвідчених фахівців.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні не варто дратуватися і злитися, інакше все піде не так. Тобі потрібно сконцентруватися на одній важливій цілі і не розпилятися на дрібниці. У другій половині дня керівник звернеться за порадою. Не варто критикувати колег, краще покажи свої переваги. Увечері не варто конфліктувати з партнером.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня наведи порядок у робочій документації. Керівник несподівано може провести перевірку. У другій половині дня твої партнери виставлять додаткові вимоги. Не варто відразу приймати рішення, порадься з колегами. Тобі потрібно довіритися своїй інтуїції, щоб зробити правильний вибір.




Л е в (23.07 - 23.08) – ти можеш зіпсувати багатьом настрій своїми зухвалими висловлюваннями. Не варто звертати уваги на чужі недоліки і дрібні подразники. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію від керівника. Використовуй зручний момент, щоб поговорити про підвищення. Увечері варто сходити кудись із друзями.




Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня твоя винахідливість допоможе вийти з важкої ситуації. Невдоволення керівника не варто приймати близько до серця. У другій половині дня колеги допоможуть реалізувати твою нову ідею. Тобі варто присвятити час аналізу фактів і отриманій інформації. Увечері подбай про близьких.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – тобі доведеться боротися з перешкодами. Колеги можуть спровокувати затяжний конфлікт. Спробуй відволіктися від проблем і зосередитися на побудові планів. Ти зможеш вирішити фінансові проблеми, якщо звернешся до керівника. Увечері обов'язково займися профілактикою респіраторних захворювань.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день принесе позитивні емоції від спілкування з новими партнерами. Тобі не варто нічого планувати, просто довірся обставинам. У другій половині дня ефективною буде робота з документами. Постарайся уважно проаналізувати отриману інформацію. Вечеря з партнерами принесе гарні результати.

 


С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні тобі не варто братися за кілька справ одночасно. Твоя неуважність може створити додаткові складнощі. У другій половині дня керівник може спровокувати конфлікт. Тримай себе в руках і стримуй негативні емоції. Похід по магазинах допоможе зняти стрес і підняти настрій.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – вранці ти отримаєш важливу інформацію від старого друга. Варто звернути увагу на плани свого керівника. Намагайся проявити активність під час ділових переговорів і відстояти свою позицію. У другій половині дня допомога однодумців допоможе збільшити прибуток. Увечері займися творчістю.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день варто присвятити навчанню і освоєнню нових професійних навичок. Тобі слід приділити увагу відновленню старих ділових контактів. У другій половині дня інтриги колег можуть вплинути на твою репутацію. Не варто дозволяти недоброзичливцям втручатися в твій робочий процес.




Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня сприятливий час для вирішення юридичних питань. Тобі не варто звертати уваги на критику з боку керівництва. У другій половині дня вияви дипломатичність у діалозі в діалозі з партнерами. Саме від твого вміння переконувати залежить результат угоди.

 

 

Дозвілля

„Ріо 2”

„Повітряний маршал”

„Жага швидкості”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

„300 спартанців: Відродження імперії” 3D, 2D

„Містер Пібоді та Герман” 3D, 2D

 

 

„Ріо 2”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

„Жага швидкості”

„Люблю. Назавжди”

300 спартанців: Відродження імперії”

„Пригоди Пібоді та Германа”

„Лего. Фільм”

 

Рівне нський міський Палац культури - Концерт Лами