Всесвітній день боротьби з туберкульозом

День фтизіатра

Міжнародний день права на встановлення істини щодо грубих порушень прав людини і гідності жертв

Іменини святкують:  Софрон, Юхим

 

Символ дня - Крокодил. Це - критичний день. Енергія дня провокує людину на прояви злоби, агресії, гніву.

Чудовий день для завершення справ і поганий - для їх початку. Краще не ризикувати й не робити великі ставки в житті - занадто велика ймовірність усе втратити.

У цей день не можна піддаватися провокаціям, іти на приводу своїх низьких помислів. Важливо проявляти такі якості, як цілеспрямованість, безстрашність і впевненість у власних силах. Не повинно бути ніяких сумнівів у правильності своїх дій.

Бажано уникати юрби: у цей день більше, ніж звичайно, злочинів, зіткнень і примітивного хуліганства.

Цього дня треба остерігатись переїдання. Від кави і спиртних напоїв також краще відмовитися.

Cтрижка надасть обличчю гарного вигляду, поліпшить ваш добробут.

Секс цього дня вкрай небажаний.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – не слухай тих, хто сумнівається в тобі і «каркає». Навіть якщо на твоєму шляху перешкоди - рушай уперед, не зупиняючись. Максимум терпіння і уваги зажадають від тебе сьогоднішні проекти та цілі. Також - особлива увага до деталей. Увечері постарайся усамітнитися, привести в порядок свої думки, почуття, відчуття.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні перед твоїм поглядом з'явиться хтось із твого минулого. Ця людина прийде і принесе цікаву інформацію. У другій половині дня якісь завдання треба скасувати - вони стануть неактуальними через обставини, що змінилися. Якщо ти їздиш - за кермом чи ні - необхідна підвищена уважність і обережність.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – з самого ранку ти відчуватимеш перешкоду в досягненні своїх цілей з боку зовнішнього оточення. Якийсь вплив, звичайно, буде сильніший за твої бажання і завдання. Але не варто через це скасовувати всі свої проекти - більшість їх потрібно залишити і дійти з ними до кінця. Вечір проведи з друзями.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – зранку добре включатися в активну роботу. Причому - часто буквально. Таке навантаження дуже корисне, особливо сьогодні. Тож ті, хто працюють руками, тільки виграють. Вечір проведи за улюбленим хобі. Можна просто віддатися посиденькам в інтернеті. А ще максимум задоволення принесе смачна їжа.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні день змін у справах, спровокованих особисто тобою. Вони будуть корисними і конструктивними, якщо будуть запланованими і передбачуваними. У другій половині дня напруга, яка накопичувалася ось уже кілька днів, може знайти вихід у конфліктах із підлеглими і товаришами по службі.




Д і в а (24.08 - 23.09) – день буде таким, що ти зможеш впоратися з будь-якими проблемами і завданнями. Звертай увагу на дрібниці - життя складається з дрібниць, яких ми інколи не помічаємо. Твої близькі будуть начебто напруженими - одна «іскра» і в сім'ї почнеться скандал і з'ясування стосунків. Не порань і не зачіпай їхню гідність.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сховай свій егоїзм куди подалі. Думай про те, що можеш дати іншим, а не лише отримати від них. Це стосується в першу чергу взаємин - ділових і особистих. Іди на поступки, пробачай, - це дуже корисний і дієвий досвід. Важливу роль відіграє твоя інтуїція - прислухайся до неї частіше. Не варто брати гроші - в борг, кредит, позику.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у справах настає переломний момент. І якщо ти прислухаєшся до свого внутрішнього голосу, до своєї інтуїції, то зможеш прийняти правильне рішення. Результати не змусять на себе довго чекати - вечір буде плідним! В особистих взаєминах не допускай образ - ні зі свого боку, ні з боку партнера.

 


С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вдень уникай імпульсивності і поспішності у прийнятті рішень, пов'язаних із фінансами. Весь день прислухайся до себе - можливо, нездужання не за горами, і тобі потрібно розпізнати перші провісники «грози». Бережи ставлення близьких до тебе і твоє - до близьких, мирися, йди на компроміс.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у другій половині дня ти відчуєш на собі прояв закону Карми - «що посієш - те й пожнеш» - твої дії і слова дуже швидко знаходитимуть відгук у інших людей, і ти відразу побачиш їх руйнівну або творчу силу. Ця сила дуже швидко обернеться проти тебе. Увечері ти опинишся всередині якогось сімейного конфлікту.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – на роботі виникає напружена ситуація. Не варто доводити її до межі - коли перейдеш точку «Ікс» - повернення назад не буде. І це загрожує наслідками у віддаленому майбутньому. По обіді напруженість дня буде знята візитом друга або друзів і цікавими новинами від них. Погуляй із ними - рушайте в кіно, в клуб.




Р и б и (19.02 - 20.03) – день буде надмірно нервовим і напруженим. Дуже ймовірний конфлікт із керівництвом. Контролюй себе - нехай емоції не виходять назовні, інакше таке поводження матиме негативні наслідки у стосунках із оточенням. Не берися за кілька справ водночас, розраховуй свої сили і ресурси.

 

 

Дозвілля

„Ріо 2”

„Повітряний маршал”

„Жага швидкості”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

„300 спартанців: Відродження імперії” 3D, 2D

„Містер Пібоді та Герман” 3D, 2D

 

 

„Ріо 2”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

„Жага швидкості”

„Люблю. Назавжди”

300 спартанців: Відродження імперії”

„Пригоди Пібоді та Германа”

„Лего. Фільм”