Всесвітній день метеоролога

Іменини святкують: Анастасія, Василиса, Віктор, Галина, Денис, Купріян, Клавдій, Кіндрат, Леонід, Ніка, Никифор, Павло, Папій, Федора

 

День мудрості, отримання нових знань та одержання на їхній основі практичних результатів.

У цей день добре ділитися досвідом, передавати свої знання. Взагалі кращий день для мудреців і філософів. Дуже корисно зайнятися самоосвітою.

Не варто починати нові справи або відправлятися у подорожі. Не слід допускати фізичних й емоційних перевантажень.

Це день щедрості й турботи по відношенню до дітей і учнів.

Для бізнесменів - це дуже вдалий день. Особливо для роботи всередині компанії та спонсорства.

Не потрібно себе занадто суворо обмежувати в харчуванні, дотримувати строгої дієти. Дозволяється добре попоїсти – шкоди не буде. Це єдиний день у всьому місячному циклі, коли вживання солодкого бажано і всіляко вітається.

Добрий день для будь-якого ворожіння.

Cтрижка залучить до вас можливість придбання власності, але можете набрати зайву вагу.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – cьогодні тобі варто згадати свої недавні проекти і плани. Серед них ти знайдеш відповідь на питання, яке тебе хвилює. Інколи буває дуже цікаво і дивно спостерігати за тим, як бажане стає дійсним. Просто повір в себе. Вечір проведи у тісному родинному колі.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні краще за все зайнятися господарськими питаннями, які давно потребують вирішення. Близькі зрадіють, якщо ти приділиш їм більше уваги. Старші члени родини можуть наполягати на своїй думці. Тобі не варто емоційно ставитися до слів інших. Гарний час для відновлення старих зв’язків.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні тобі варто більше часу приділити собі та своєму здоров'ю. Цей день прекрасний для тих, хто прагне самоосвіти і розкриття власного потенціалу. Кохані порадують. Наприкінці дня імовірна неприємна ситуація, яку буде просто вирішити. Вечір проведи з близькими.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день принесе тобі яскраві переживання і купу задоволення. Все, що від тебе вимагається - з вдячністю приймати будь-яку ситуацію у твоєму житті. Чудовий день для зустрічей і спілкування з друзями. Постарайся не перебільшувати ролі фінансів у питаннях духовного значення.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні варто більше уваги приділити стосункам із вашим найближчим оточенням. Якщо є якісь непорозуміння - тобі варто знайти в собі сили для того, щоб вирішити будь-яку виниклу ситуацію. Здоров'я також вимагає твоєї участі. Не варто безвідповідально ставитися до наявних симптомів. Заплануй візит до лікаря.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні варто звернути увагу на ряд питань, пов'язаних з ідеологією. Незабаром у твоєму житті з'явиться шанс, який просто необхідно використати. Однак, через невизначеність ти можеш потрапити в халепу. Якщо тобі складно вирішити для себе низку принципових питань - звернися по допомогу до друзів.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день принесе тобі чимало яскравих і пам'ятних моментів. Твоє особисте життя може вийти на новий якісний рівень. Довірся почуттям. Тобі зараз необхідно вирішити для себе, чого ти дійсно бажаєш. Просто варто визначитися зі своїми бажаннями. Вечеря у родинному колі підніме настрій.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день змусить тебе замислитися про твої матеріальні і духовні борги. Якщо ти грамотно підійдеш до питання, на тебе чекає одкровення. Насправді все у твоїх руках. Звернися по пораду до себе, до своєї інтуїції. Цей день передбачає високий рівень відповідальності не лише за себе, але і за інших людей.

 


С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – яскравий і насичений день. Сьогодні варто приділити увагу собі і своїм потребам. Чудовий день для вирішення ряду питань, пов'язаних зі здоров'ям. Постарайся сьогодні вирішити проблеми у стосунках із тими людьми, які наразі вимагають уваги.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні тебе навантажать побутовими питаннями. Постарайся не суперечити рідним. Якщо тебе щось не влаштовує - приймай рішення. Не варто когось звинувачувати в своїх неприємностях. Все, що ти зараз маєш - це результат того, що було в думках вчора. Переглянь пріоритети.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні варто більше часу приділити стосункам із близькими. Поцікався їхнім життям. Спільна діяльність принесе тобі чимало радості, якщо  погодишся виконувати правила, не тобою встановлені. Не варто проявляти емоції негативного характеру. Пам'ятай, що ображаючи інших, ти ображаєш себе.




Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з іншими людьми. Не бійся нових знайомств, варто проявляти відкритість. Чудовий день для зустрічей і спілкування з потенційними діловими партнерами. Доречним буде відвідування культурного заходу.

 

 

Дозвілля

„Ріо 2”

„Повітряний маршал”

„Жага швидкості”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

„300 спартанців: Відродження імперії” 3D, 2D

„Містер Пібоді та Герман” 3D, 2D

 

 

„Ріо 2”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

„Жага швидкості”

„Люблю. Назавжди”

300 спартанців: Відродження імперії”

„Пригоди Пібоді та Германа”

„Лего. Фільм”

 

 

Театр ляльок - "Теремок" (музична казка)

Театр ляльок - "Гусеня" (непосидюча казка)

Драмтеатр – „Ханума”