Іменини святкують:  Аркадій, Федір, Теофіл (Феофіл)

 

Цей день вважається не дуже добрим. Людина стає пасивною і може піддаватися чужому впливу. Символ дня - Мавпа, і люди стають чимось схожі на цю тварину.

 Усе, що відбувається з нами в цей день, є дзеркальним відбиттям нашого відношення до світу. В цей день навколишній світ показує людині, ким вона є насправді. Якщо вас хвалять, в цей день, то можете порадіти - це правда.

Не варто планувати важливі справи.

Бажано відмовитися від лікувальних процедур, тому що хід лікування у цей місячний день може бути непередбачуваний.

Цього дня краще відмовитись від спиртного.

Стрижка волосся вкрай небажана.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня постарайся не втручатися в чужі особисті справи. Твої колеги перешкоджатимуть впровадженню нових ідей. У другій половині дня варто відмовитися від розмов із недоброзичливцями. Не варто витрачати свій час і сили на з'ясування стосунків. Увечері поїздки варто перенести, тобі потрібно побути насамоті.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня керівник попросить про особисту послугу. Тобі потрібно старанно виконати поставлене завдання і ні з ким не обговорювати свої дії. Обов'язково займися звітами та наведенням порядку в документації. Увечері твої плани можуть змінитися через незавершену роботу.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день варто присвятити самоосвіті і роботі з інформацією. Тобі потрібно подбати про вирішення фінансових питань. У другій половині дня твій партнер може відмовитися від виконання своїх обіцянок. Варто звернутися по допомогу, інакше виникнуть проблеми. Увечері приділи час коханій людині.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні тобі варто обмежити переміщення і відмовитися від водіння автомобіля. Не варто псувати настрій колегам, краще прибери на своєму робочому місці. У другій половині дня тобі доведеться докласти багато зусиль, щоб переконати керівника у своїй правоті. Оточуючі можуть засудити твої дії.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні тобі доведеться боротися за справедливість. Керівник може провести позапланову перевірку. Твої недоліки в роботі стануть відомі оточуючим. У другій половині дня старайся сконцентрувати свою увагу на одній меті. Тобі доведеться затриматися на роботі, щоб завершити розпочату справу.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні на тебе чекає публічне визнання і слава. Твої успіхи відзначить керівник і заохотить премією. У другій половині дня важливі переговори доведеться перенести. Впливова особа зацікавиться твоїми професійними досягненнями і запропонує партнерство. Увечері не варто сидіти вдома, вирушай у цікаве місце.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – вранці твої колеги можуть влаштувати провокацію і зіпсувати настрій. Не варто піддаватися неприємним емоціям, візьми себе в руки. У другій половині дня твої партнери потребуватимуть додаткових змін. Тобі потрібно обговорити ситуацію з керівництвом, щоб уникнути втрат. Випий трав'яний чай із медом перед сном.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня на тебе чекає важлива зустріч із впливовою особою. Укласти угоду допоможе інтуїтивне рішення. У другій половині дня ти отримаєш велику суму грошей. Намагайся раціонально розподілити кошти і утриматися від великих придбань. Романтична вечеря принесе приємні емоції.

 


С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день буде складним і конфліктним. Колеги відмовляться підтримувати твої ідеї і рухатися за наміченим планом. У другій половині дня конкуренти спробують зіпсувати твою репутацію. Не варто піддаватися паніці, потрібно утриматися від кардинальних рішень.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день ефективний для вирішення юридичних питань і подачі документів. Твої партнери запропонують вигідні умови і додаткову можливість доходу. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з керівництвом. У тебе все вийде, якщо ти зможеш контролювати свої емоції.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні ти зіткнешся з непередбаченими труднощами. Не варто розраховувати на допомогу з боку, вирішуй питання самостійно. У другій половині дня твої дії можуть спровокувати конфлікт із керівництвом. Не варто сперечатися і доводити свою правоту. Увечері займися доглядом за своєю зовнішністю.




Р и б и (19.02 - 20.03) – твоя чарівність допоможе досягти потрібного результату на переговорах. У другій половині дня відмовся від співпраці з ненадійними партнерами. Ризикувати цього дня не варто, можуть виникнути фінансові проблеми. Увечері на тебе чекає зустріч із людиною з минулого, яка тебе надихне.

 

 

Дозвілля

„Жага швидкості”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

„300 спартанців: Відродження імперії” 3D, 2D

„Люблю назавжди”

„Містер Пібоді та Герман” 3D, 2D

„Лего. Фільм” 2D

 

 

„Феї: Таємниця піратського Острова”

„Жага швидкості”

„Люблю. Назавжди”

300 спартанців: Відродження імперії”

„Пригоди Пібоді та Германа”

„Лего. Фільм”

 

 

 Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – виставка „Листи з Греції”

Драмтеатр – „Ревізор”