Іменини святкують:  Адріан, Давид, Іраїда, Костянтин, Марк, Федір

 

Вдалий і продуктивний для творчості. День радості, емоційного піднесення, день активізації жіночої енергії, але резерви здоров'я знижені.

Секс найсприятливіший для збагачення енергією осіб протилежної статі (особливо для жінок). День кохання та радості буття. Почуття кохання та вдячності цього дня повинні переважати. Рекомендоване будь-яке лікування, пов'язане з енергіями, лікування з натхненням, але бажано утримуватися від прийому ліків, алкоголю. Захворювання минатиме важко.

Для апетиту та профілактики дуже корисно випити сухого вина. Цей день найважче переносять жінки. День вдалий для парних контактів, найкращий день для одруження (шлюби існують довго й тримаються на коханні).

Хороший також для початку нових і важливих справ, але не рекомендується складати будь-які плани та проекти, давати обіцянки. Сни, як правило, справджуються.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – максимально займися фізичною працею. Найкращий варіант - у себе на дачі - і приємно, і корисно. Можна зупинитися на ремонті вдома, зміні обстановки, наведенні порядку у оселі. Потрібно «закрити» якісь стосунки, перервати, припинити їх. Для цього слід набратися сміливості і глибоко вдихнути.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – хаос і відсутність чіткості виводитиме тебе з себе. Щонайменше - зі стану спокою і задоволення. У першій половині дня ти завершиш якийсь проект. Вечір варто провести зі своєю половинкою. Бережи свої взаємини, не дозволяй претензіям та іншим тимчасовим відчуттям керувати тобою.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні буде складним твоє емоційне, психічне здоров'я. Причиною всього цього "бардаку" в душі будуть взаємини. І поки ти не заспокоїшся і не розберешся в цьому, не проаналізуєш свій стан, потрібно воно тобі чи ні - доти не чекай серцевого заспокоєння. Після аналізу того, що відбувається, необхідні якісні зміни.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – день розпочнеться занадто імпульсивно. Не варто проявляти  категоричність в темах, якими володієш погано, щоб не поставити себе в незручне становище. Сховай свій гаманець подалі і утримайся від витрат. Спільна з коханою людиною вечеря, а перед цим - спільне її приготування, - найкраще закінчення трудового дня.




Л е в (23.07 - 23.08) – з самого ранку ти помітиш провісників зміни у фінансовій сфері. Запасися терпінням і не панікуй - це всього лише зміни, перехід на інший рівень. А перехід завжди хворобливий. Постарайся більше уваги приділяти своєму коханому, поділися своїми почуттями, думками. Увечері насолодися сімейною вечерею.




Д і в а (24.08 - 23.09) – майже весь день ти проявлятимеш неуважність і якусь нелогічність. Не плануй переговорів і угод. Не роби важливих покупок, а також запобіжи фінансовим витратам у своїй родині. Одним словом - конфіскуй усі гроші і банківські картки у рідних і близьких. Вечеря в родинному колі поліпшить настрій.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні ти зможеш зрушити з мертвої точки ті справи, які застоялись і ніяк не просувалися в минулому. У цьому тобі допоможе твоя команда однодумців. По обіді можливе отримання невеликого першого прибутку. Постарайся не забути наприкінці дня заохотити їх (або, хоча б, найініціативніших із них).




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні відбудуться події, які дозволять вибрати нові орієнтири, новий напрямок руху, планувати далеку перспективу. Тобто, сьогодні ти працюватимеш на «завтра». Важливе зауваження - довіряй своїм відчуттям, покладайся на інтуїцію. І не слухай «порадників». Особливо тих, хто може тобі заздрити.

 


С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цього дня дуже добре позбавлятися від старих і непотрібних речей. А також - від стереотипів і забобонів - переглянь свої погляди і ставлення до тих чи інших речей. Не варто займатися фінансовими справами з людьми, яких любиш і з якими дружиш. Власне, «гроші псують стосунки» - цього поняття ще ніхто не відміняв.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – зранку не варто поспішати - постарайся, наскільки це можливо, виспатися. Доводь розпочаті справи до логічного кінця і  задовільного результату. Сьогодні дуже добре влаштувати шопінг, купити подарунки близьким. Увечері, як і годиться, сімейна вечеря і роздача подарунків.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – намагайся сьогодні зберігати тепло і ту ніжність і довіру, що плекали і зрощували так довго. Поламати все можна відразу, але чи потрібно? Забудь про ревнощі, хоча б сьогодні зрозумій - вони ні до чого. Довіряйся почуттю, інтуїції, не йди проти передчуттів, як би заманливо це не було. Вечір, звичайно, проведіть разом.




Р и б и (19.02 - 20.03) – якщо довелося вийти на роботу, то дозволь партнерам і колегам виконати твій обсяг робіт, допомогти тобі, хоча б. У другій половині дня тебе незаслужено насварить керівництво - не варто надто перейматися. Адже це такий стиль керувати - інакше твій шеф ​​не вміє. Вечір проведи в гостях і поспілкуйся з друзями.

 

 

Дозвілля

„Жага швидкості”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

„300 спартанців: Відродження імперії” 3D, 2D

„Люблю назавжди”

„Містер Пібоді та Герман” 3D, 2D

„Лего. Фільм” 2D

 

 

„Феї: Таємниця піратського Острова”

„Жага швидкості”

„Люблю. Назавжди”

300 спартанців: Відродження імперії”

„Пригоди Пібоді та Германа”

„Лего. Фільм”

 

 

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – виставка „Листи з Греції”

Рівне нський міський Палац культури - Концерт „ФІОЛЕТ”

Рівне нська обласна філармонія - Анастасія Толстоног