Іменини святкують:  Акакій, Василь, В'ячеслав, Герасим, Григорій, Данило, Павло, Уляна, Яків

 

Святковий день, день почуттів, енергії, натхнення та емоцій. Найкращий день для заручин й одруження, знайомств і контактів із представниками протилежної статі.

 Рекомендується робити все, що виходить. Не можна комплексувати, лаятися.

В бізнесі це найкращий день для презентацій та рекламних компаній, а також для корпоративних вечірок.

Кращий час для святкового столу, на якому повинні стояти святкові страви, що готуються тільки на свята. Добре вживати фрукти, особливо - виноград. В цей день не варто вживати алкоголь та не можна переїдати.

 У результаті стрижки з'являться перешкоди в справах, виникнуть хвороби.

 Найкращий день з усього Місячного місяця для сексуальних контактів. 

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні варто уважно поставитися до проблем своїх партнерів. У другій половині дня тобі доведеться відмовитися від важливої ​​зустрічі, щоб виконати доручення керівництва. Не варто перейматися через невирішені фінансові питання. Увечері спробуй зайнятися ефективним плануванням свого майбутнього.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – ти можеш спізнитися на роботу, якщо будеш довго збиратися. Намагайся не втручатися в чужі особисті справи. У другій половині дня колеги підкажуть цікаву ідею, яка допоможе просунутися. Спробуй відмовитися від критики на адресу керівництва, стримуй свої емоції.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня можуть виникнути складнощі під час поїздок. Стеж за важливими документами і цінними речами. У другій половині дня спробуй змінити свої плани. Тобі потрібно відновити старі ділові контакти. Неформальна ділова вечеря принесе гарні результати.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні тобі варто замислитися над своїми стосунками з деякими колегами. Не варто приймати близько до серця критику заздрісників і недоброзичливців. У другій половині дня постарайся уникати розбіжностей з керівництвом. Тобі потрібно розробити чіткий план дій, і не ухилятися ані на крок. Вечір варто провести вдома.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні твої ідеї можуть зустріти критику серед колег. Не поспішай приймати важливі рішення, старайся обдумувати свої вчинки. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з фінансовими структурами. Тобі потрібно звернутися по допомогу до досвідченого професіонала.




Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день варто провести у колі однодумців. Обговорення ідей і нових планів із колегами принесе свої плоди. У другій половині дня твої партнери зроблять рішучий крок. Постарайся скористатися прихильністю керівництва, щоб поговорити про премії. Увечері тобі потрібно бути далеко від галасливих місць і суєти.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – перша половина дня ідеально підходить для налагодження ділових зв'язків. Спробуй змінити звичну стратегію поведінки під час переговорів. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі техніки. Тобі потрібно приділити час наведенню порядку в справах.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня тобі вдасться вирішити важливі фінансові питання. Не варто звертати уваги на суєту в колективі і недоліки своїх колег. У другій половині дня ти отримаєш важливу пораду від свого наставника. Не бійся змінювати щось у своєму житті, зміни принесуть удачу.

 


С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день варто присвятити роботі над своїми помилками і усуненням недоліків. Уважно аналізуй отриману інформацію, яка допоможе фінансовому розвитку. Напружена атмосфера в колективі може тебе пригнічувати. Тобі потрібно позбутися сумнівів і діяти рішуче. Увечері спілкування з друзями допоможе зняти стрес.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні варто замислитися над різкими змінами. Настав час діяти рішуче і холоднокровно. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із впливовою особою. Тобі потрібно проявити наполегливість і схилити співрозмовника до потрібного для тебе рішення. Увечері обговори свої проблеми з духовним наставником.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – перша половина дня підходить для вирішення юридичних питань. Ділові поїздки будуть дуже продуктивними. У другій половині дня намагайся не втручатися в розбіжності між партнерами. Наберися терпіння і дій, зважуючи кожен свій крок. Увечері тобі потрібно усамітнитися і зайнятися духовними практиками.




Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день варто присвятити обговоренню планів і нових ідей у ​​колективі. Робота в команді збільшить твої результати і особисту продуктивність. У другій половині дня ти можеш зіткнутися з нерозумінням з боку керівництва. Постарайся відмовитися від емоційних рішень. Увечері можуть завітати неждані гості.

 

 

Дозвілля

„Жага швидкості”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

„300 спартанців: Відродження імперії” 3D, 2D

„Люблю назавжди”

„Містер Пібоді та Герман” 3D, 2D

„Лего. Фільм” 2D

 

 

„Феї: Таємниця піратського Острова”

„Жага швидкості”

„Люблю. Назавжди”

300 спартанців: Відродження імперії”

„Пригоди Пібоді та Германа”

„Лего. Фільм”

 

 

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – виставка „Листи з Греції”