День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Міжнародний день планетаріїв

Пурім

Іменини святкують: Зенон

 

Символ дня - Голуб. Дуже гарний, світлий і гармонійний день. Не потрібно вносити будь-яку дисгармонію в навколишню енергетику (кричати, говорити нецензурні слова і т.п.).

Це - день чистоти. Добре цього дня наводити чистоту вдома та на роботі. Сприятливо проводити очищувальні процедури. Причому, як для організму, так і для думок.

Гарний день для творчих людей - можуть спасти на думку гарні ідеї. Сприятливий для поїздок і подорожей.

Стрижка волосся може притягти зраду, у результаті якої стан вашого здоров'я значно погіршиться.

Можна починати нові справи.

В цей день потрібно утриматись від сексуальних контактів і не вживати грубу тваринну їжу.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – вранці тобі варто зайнятися вирішенням господарських питань. Простеж, щоб вся побутова техніка була справною. У другій половині дня постарайся не втручатися в чужі конфлікти. Тобі потрібно стримувати свої емоції на критику в свою адресу. Увечері можна вирушити в кіно або театр.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день варто провести в повному спокої і відкласти всі клопоти. Відключи телефон і постарайся виспатися. Другу половину дня присвяти творчим заняттям. Твій партнер потребує моральної підтримки, постарайся почати відверту розмову. Увечері можуть завітати неждані гості, тому приведи в порядок дім.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня варто приділити увагу вирішенню сімейних питань. Тобі потрібно зробити приємні подарунки близьким. У другій половині дня постарайся не провокувати почуття ревнощів у свого партнера. Потрібно більше часу приділяти увагу гармонізації особистих стосунків.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день варто присвятити наведенню порядку вдома. Можна зайнятися перестановкою меблів, щоб звільнити простір. У другій половині дня не варто звертати уваги на дрібні подразники. Зняти напругу допоможе весела компанія і зміна обстановки. Увечері тобі потрібно уникати вживання гострої і важкої їжі.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні сприятливий день, щоб зайнятися своїм здоров'ям. Початок дієти принесе чудові результати. У другій половині дня постарайся навести порядок і викинути старі речі. Тобі потрібно пройтися по магазинах і спробувати змінити свій стиль одягу. Проведи вечір у світському товаристві і вирушай на вечірку з коханою людиною.




Д і в а (24.08 - 23.09) – вранці можуть виникнути складнощі в роботі електроприладів. Не варто витрачати багато часу на приготування сімейного обіду. У другій половині дня сміливо запрошуй друзів у гості. Тобі потрібно проводити більше часу в приємній атмосфері. Увечері на тебе чекає зустріч з людиною із минулого, яка буде корисною у справах.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – тобі потрібно відволіктися від побутових проблем і присвятити час своєму хобі. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з родичами. Постарайся проявити спокій і не критикувати чужих помилок. Увечері не варто вирушати в галасливі місця, краще залишитися вдома.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні тобі варто зайнятися наведенням порядку і зміною інтер'єру. Нові речі принесуть позитивну енергетику в твою оселю. У другій половині дня постарайся приділити увагу проблемам близького друга. Саме твоя порада допоможе прийняти вірне рішення коханій людині. Увечері на тебе чекає зустріч із цікавою особою.

 


С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня постарайся не відволікатися на дрібні сварки та побутові розбіжності. Сімейні суперечки можуть зіпсувати тобі настрій. Спробуй першою піти на примирення з партнером, відмовившись від своїх ілюзорних амбіцій. У другій половині дня тобі варто зайнятися своєю зовнішністю.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня постарайся не відволікатися на побутові дрібниці. Тобі потрібно провести цей день у комфортній обстановці і приємному оточенні. У другій половині дня спробуй зайнятися своєю улюбленою справою, щоб відволіктися від реальності. Спілкування з друзями піде тобі на благо.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день принесе багато гарних новин. Не варто допускати спілкування з негативно мислячими людьми. Тобі потрібно зайнятися психологічними практиками, щоб залишитися в спокійному стані. У другій половині дня постарайся відмовитися від жирної їжі. Твій організм потребує виведення шлаків, зверни увагу на здоров'я.




Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня тобі варто чітко розпланувати свій день. Велика кількість роботи змусить тебе замислитися над пошуком нестандартних рішень. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про конкурентів. Дій швидко і рішуче, довіряй тільки своєму професійному досвіду.

 

 

Дозвілля

„Жага швидкості”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

„300 спартанців: Відродження імперії” 3D, 2D

„Люблю назавжди”

„Містер Пібоді та Герман” 3D, 2D

„Лего. Фільм” 2D

 

 

„Феї: Таємниця піратського Острова”

„Жага швидкості”

„Люблю. Назавжди”

300 спартанців: Відродження імперії”

„Пригоди Пібоді та Германа”

„Лего. Фільм”

 

 

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – виставка „Листи з Греції”

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека – „Велике читання”

Театр ляльок – „Карлик Ніс”, "Колобок" (казка про колобка)

Драмтеатр – „Моя дружина ... , або Як повернути чоловіка”

Палац дітей та молоді - Концерт гурту "Wild boyz"

Екватор, ТРЦ - Концерт переможців ІІ концерту талантів торгової марки ARTmodels та вихованців Студії вокалу Марії Злати