Міжнародний День боротьби проти гребель

Міжнародний день числа «Пі»

Іменини святкують:  Антон (Антоній), Антоніна, Євдокія, Нестор

 

День пошуку високих істин, боротьби із проявами зла у собі, проявами, які перешкоджають й заважають духовному зросту й самовдосконаленню. Прекрасний час для вдосконалення своїх здібностей і занять різними хобі.

Сприятливо починати нові справи.

Дуже уразливі очі. Необхідно по можливості менше працювати за комп'ютером, утриматися від читання і перегляду телевізора.

Їжа цього дня обовя'зково повинна бути якісною, свіжою, і тільки та, яка подобається.

Бажано якнайменше курити і старатися не дивитись в дзеркало!

Стрижка цього дня призведе до поліпшення вашої діяльності, покращення фінансового становища, збільшення статків й прихильності начальства.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня постарайся не відступати від наміченого плану. Ділові партнери можуть висунути додаткові вимоги. У другій половині дня на тебе чекає приємний сюрприз від колег. Намагайся не втручатися в суперечки, інакше можеш зіпсувати собі настрій. Увечері поговори з подругою про свої сімейні проблеми.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні тобі доведеться докласти дуже багато зусиль, щоб отримати потрібний результат. Твій керівник може відмовити у підтримці нових розробок. У другій половині дня ти отримаєш пропозицію від нових партнерів. Тобі потрібно порадитися з досвідченим колегою, щоб не припускатися помилок.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня можуть виникнути розбіжності з партнерами. Тобі слід прислухатися до порад колег, щоб прийняти правильне рішення. У другій половині дня конкуренти можуть влаштувати додаткові перешкоди. Звернися по допомогу до керівника. Увечері варто приділити увагу спілкуванню з родичами.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день підходить для колективної роботи. Організуй однодумців навколо себе, щоб збільшити ефективність. У другій половині дня можуть виникнути ускладнення у вирішенні юридичних питань. Тобі варто звернути увагу на поради керівника. Увечері спробуй відволіктися від суєти і провести час із коханою людиною.




Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня на тебе чекає важлива зустріч. Сконцентруйся на вирішенні фінансових завдань. У другій половині дня керівник дасть тобі незвичайне доручення. Тобі не варто ділитися інформацією зі своїми колегами. Увечері варто відвідати перукаря, спробуй кардинально змінити стиль і зачіску.




Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день варто присвятити пошуку нових ділових партнерів. Відправлення інформації дасть гарні результати. У другій половині дня тобі варто приділити увагу роботі з документами. Не залишай нічого на півдорозі, заверши всі розпочаті справи. Увечері прояви увагу і турботу про близьких.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день варто присвятити освоєнню нових професійних знань. Тобі потрібно знайти спосіб збільшення своєї продуктивності. У другій половині дня можуть виникнути конфлікти з новими партнерами. Не варто агресивно діяти, старайся відразу згладжувати конфлікт. Увечері подбай про профілактику хребта та м'язів спини.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день принесе удачу фахівцям творчих професій. Тобі варто довіритися перебігу подій, тоді все вирішиться на твою користь. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про плани конкурентів. Тобі вдасться реалізувати нові ідеї та отримати заступництво керівництва.

 


С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день принесе додаткові складнощі та емоційні переживання. Тобі потрібно навчитися стриманості і смиренню, тоді твої результати покращають. У другій половині дня можуть виникнути проблеми в роботі техніки. Тобі варто навести порядок у документації. Увечері запроси в гості друзів.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня на тебе чекає важлива зустріч із новими партнерами. Намагайся змінити звичну стратегію ведення ділових переговорів. У другій половині дня ти зможеш вирішити важливе завдання завдяки допомозі старого друга. Будь упевненою в своїх високих результатах - і все вийде.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні тобі варто зайнятися аналітичною роботою і збором даних. Твої колеги можуть відмовитися від виконання своїх зобов'язань. Намагайся не втручатися в інтриги, інакше зіпсуєш репутацію. У другій половині дня складності в спілкуванні з керівництвом негативно вплинуть на твої фінансові результати.




Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня вдалими будуть будь-які нові починання. Твій робочий процес варто вдосконалити за допомогою нових методик. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з конкурентами. Тобі не варто боятися погроз та наклепів, все вирішиться благополучно.

 

 

Дозвілля

„Жага швидкості”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

„300 спартанців: Відродження імперії” 3D, 2D

„Люблю назавжди”

„Містер Пібоді та Герман” 3D, 2D

„Лего. Фільм” 2D

 

 

„Феї: Таємниця піратського Острова”

„Жага швидкості”

„Люблю. Назавжди”

300 спартанців: Відродження імперії”

„Пригоди Пібоді та Германа”

„Лего. Фільм”

 

 

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – виставка „Листи з Греції”

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека – „Велике читання”

Рівне нський міський палац дітей та молоді – „Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття”

Рівне нський академічний обласний театр ляльок - Гастролі закарпатського академічного обласного театру ляльок "Бавка"