Іменини святкують:  Василь, Марина, Микола, Нестор

 

День навчання, нагромадження інформації та омолодження організму. Гарний для корекції минулого, знаходження гармонії, корекції долі й роботи з часом. Добре цього дня виготовляти амулети і талісмани.

Не бажано будь-що починати. Краще не рватися вперед, а оглянутися назад. Закінчувати справи також не варто. Нові знайомства несприятливі. Найкращий час для того, щоб вносити корективи в свою роботу і бізнес.

День омолодження й косметичних процедур.

Бажано сходити до перукаря, тому що стрижка цього дня принесе щастя й користь, гарний зовнішній вигляд.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – неуважність може зіграти з тобою злий жарт і принести незручності. У другій половині дня не варто злитися і ображатися на поведінку своїх колег. Тобі потрібно навчитися справлятися з усіма складнощами і перешкодами самостійно. Увечері стережися спілкування з незнайомими особами в транспорті.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день варто присвятити роботі з аналізу інформації. Факти і статистика допоможуть розібратися в причинах твоїх невдач. У другій половині дня стосунки з керівництвом будуть напруженими. Тобі не варто заперечувати свою провину. Увечері обов'язково обговори свої душевні переживання з близькою людиною.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – забобони можуть зіпсувати твій звичний розпорядок дня. Намагайся не втручатися в суперечки між колегами. У другій половині дня нові партнери зажадають від тебе поступок. Не варто йти на поводу, дотримуйся наміченого плану. Увечері можуть завітати неждані гості, тому приведи в порядок квартиру.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні тобі потрібно проявити увагу до проблем оточуючих. Твоя порада буде життєво важливою для близької людини. У другій половині дня подбай про порядок на робочому місці. Твій керівник запропонує вигідні перспективи. Вечір варто присвятити косметичним процедурам із догляду за шкірою.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні можливе загострення стосунків і конфлікти з колегами. Твої невиправдані амбіції можуть спричинити розбіжності з керівництвом. У другій половині дня намагайся не звертати уваги на побутові складнощі. Варто зосередити увагу на вирішенні фінансових питань. Увечері відмовся від походу в галасливі місця.




Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня тобі варто обговорити свої наміри та нові ідеї з керівництвом. Тримай свої плани в секреті від колег. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч із впливовою особою. Слід проявити щиру зацікавленість під час ділових переговорів. Увечері варто відвідати літніх родичів і надати посильну допомогу.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день може принести складнощі у вирішенні фінансових питань. Тобі варто одразу відкласти справи, які тебе стомлюють. У другій половині дня спробуй абстрагуватися від ситуації і знасти нестандартне вирішення проблеми. Поради керівника ігнорувати не варто. Увечері подивись веселий фільм, щоб розслабитися.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день принесе удачу і легкість у всіх починаннях. Хвиля творчої енергії дозволить швидко досягти поставлених цілей. У другій половині дня ти отримаєш прибуткову пропозицію від незнайомої особи. Не варто роздумувати і сумніватися - у тебе все вийде. Увечері прогуляйся по парку або рушай в театр із друзями.

 


С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – ти отримаєш важливу інформацію від свого керівника. Не варто обговорювати свої проблеми з колегами. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з новими партнерами. Прояви спокій і мудрість. Увечері обов'язково займися своїм здоров'ям і профілактикою хронічних захворювань.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день буде результативним для переговорів і укладання великих угод. Обов'язково порадься з керівництвом перед прийняттям важливого рішення. Варто звернути увагу на отриману інформацію. Аналізуй тільки факти, не спирайся на досвід минулого. Увечері поговори з близькою людиною про свої душевні переживання.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі офісної техніки. Не варто водночас братися за кілька справ. У другій половині дня твій керівник може зробити позапланову перевірку. Тобі потрібно в першу чергу привести в порядок всю документацію. Вечір присвяти своїй половинці.




Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні буде складний і емоційно напружений день. Провокації з боку конкурентів можуть загострити стосунки з керівництвом. Приділи увагу аналізу своїх помилок. Тобі вдасться вирішити всі фінансові питання завдяки допомозі старого друга. Увечері постарайся відмовитися від вживання жирної і важкої їжі.

 

 

Дозвілля

„Жага швидкості”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

„300 спартанців: Відродження імперії” 3D, 2D

„Люблю назавжди”

„Містер Пібоді та Герман” 3D, 2D

„Лего. Фільм” 2D

 

 

„З 8 березня, чоловiки!”

„Люблю. Назавжди”

„Пригоди Пібоді та Германа”

„Легкий на спомин”

„Лего. Фільм”

„РобоКоп”

 

 

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – виставка „Листи з Греції”

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека – „Велике читання”

Рівне нський міський палац дітей та молоді – „Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття”

Рівне нський академічний обласний театр ляльок - Гастролі закарпатського академічного обласного театру ляльок "Бавка"