День професійного сержанта в Україні

Іменини святкують:  Афанасій, Опанас, Федір, Пилип (Філіп)

 

Символ дня - Гамаюн - міфічний птах з жіночою головою, який передбачає майбутнє.

Один із кращих днів для укладання шлюбів за справжнім коханням.

День пророцтв і пророкувань.

Хороший день для наукової й дослідницької роботи, розумових занять та духовних практик.

Гарний для занять дихальними вправами, ментального очищення, тобто корекції власних думок. День роботи зі словом.

Корисні вправи на омолодження, масаж або самомасаж, аромотерапія.

Стригтися сьогодні небажано – може з’явитися застуда, погіршиться нюх.

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – це день принесе приємні новини і нові знайомства. Тобі варто подбати про свою зовнішність. У другій половині дня можуть виникнути додаткові труднощі в роботі з документами. Постарайся не розпочинати важливих справ, що вимагають самовіддачі. Увечері збери друзів і влаштуйте вечірку з веселими розвагами.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня на тебе чекає підвищена увага з боку протилежної статі. Ти можеш викликати ревнощі і заздрість колег по роботі. У другій половині дня керівник розкриє важливу таємницю. Будь обережніше і аналізуй вчинки оточуючих Увечері тобі потрібно сконцентруватися на своєму духовному світі.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – день принесе багато спокус. Авантюрні угоди можуть призвести до додаткових витрат. Спробуй відволіктися від суєти, сконцентруйся на поставлених завданнях. Вирішення фінансових питань буде ускладнено, спробуй утриматися від прийняття однозначних рішень. Можливі конфлікти на ґрунті ревнощів.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день принесе приємні емоції і багато хороших вражень. Поїздки будуть результативними і принесуть вигоду. У другій половині дня стережися незнайомих осіб, які про щось просять тебе. Керівник може виписати премію. Увечері пройдися по магазинах, щоб зняти напругу.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні тобі не варто втручатися в суперечки і розбіжності між колегами. Прояви мудрість і стриманість у спілкуванні з керівництвом. У другій половині дня постарайся розв'язати фінансові питання. Варто зайнятися наведенням порядку в документах. Увечері ти можеш зустріти людину з минулого, яка воскресить почуття.




Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день варто присвятити навчанню і освоєнню нових знань. Тобі потрібно змінити методику в роботі, щоб отримувати більше прибутку. У другій половині дня переговорні процеси будуть результативними. Намагайся уважно аналізувати отриману інформацію. Увечері піди на світську вечірку разом із коханою людиною.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – вранці варто подбати про вирішення проблем близької людини. Прояви спокій і холоднокровність, тоді отримаєш потрібний результат. У другій половині дня можуть виникнути складнощі з фінансами. Не варто звертатися по допомогу до колег, ти впораєшся своїми силами. Увечері приготуй романтичний сюрприз своїй половинці.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня на тебе чекає прибуток від співпраці зі старими партнерами. Передивись свої плани на майбутнє і обери нові цілі. Тобі варто виявити наполегливість і працьовитість, щоб збільшити прибуток. Увечері на тебе чекає приємний подарунок від близької людини.

 



С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні можуть виникати дрібні конфлікти на побутовому ґрунті. Стримуй агресію і проявляй повагу до старших. У другій половині дня можливі складнощі у спілкуванні з новими партнерами. Тобі знадобиться посередник, щоб врегулювати ситуацію. Увечері спробуй розслабитися за допомогою масажу або плавання.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – день ефективний для побудови нових ділових зв'язків. Не варто відхилятися від наміченого плану, на тебе чекає успіх. У другій половині дня керівник підтримає твої починання. Тобі потрібен союзник для досягнення цілей і поліпшення результатів. Увечері не варто переїдати і відмовитися від вживання алкоголю.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – можуть виникнути складнощі в сім'ї, які змінять твої плани. Не варто підганяти події, краще запастися терпінням. У другій половині дня конкуренти спробують спровокувати конфлікт. Тільки від твого вміння переконувати залежить результат. Увечері відмовся від походу в місця масового скупчення людей.




Р и б и (19.02 - 20.03) – перша половині дня буде напруженою і принесе багато неприємних емоцій. Не варто емоційно реагувати на критику на свою адресу. У другій половині дня твої колеги нададуть підтримку. Колективна робота принесе гарні результати і фінансову вигоду

 

Дозвілля

„300 спартанців: Відродження імперії” 3D

„300 спартанців: Відродження імперії” 2D

„Люблю назавжди”

„Містер Пібоді та Герман” 3D

„Містер Пібоді та Герман” 2D

„Лего. Фільм” 2D

„Помпеї”

 

„З 8 березня, чоловiки!”

„Люблю. Назавжди”

„Пригоди Пібоді та Германа”

„Легкий на поминi”

„Лего. Фільм”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій”

„Помпеї”

 

 

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – виставка „Листи з Греції”

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека – „Велике читання”