Всесвітній день боротьби з глаукомою

Іменини святкують:  Георгій, Єгор, Євстафій, Тимофій

 

Символ — Єдиноріг

В цей місячний день необхідно бути обережними із інформацією що надходить, тому що приходить маса спокус і легко піддатися різним впливам. Гарний день для побудови творчих задумів і поганий - для початку справ. Краще більше планувати і виконувати лише незначні, рутинні справи. У цей день нас можуть чекати крадіжки й втрати.

Не зайвим буде розділити навколишніх вас людей на тих, хто допомагає, і тих, хто заважає вам гармонійно розвиватися, і уникати представників другої категорії, тому що їхній вплив у цей день найбільше сильний.

У бізнесі день сприятливий для внутрішніх змін та перестановок.

 День сприятливий для системи травлення, тому можна довіритись своїм смакам та добре і смачно поїсти. Голодування протипоказане.

Стрижка цього дня приведе до збільшення статків, - ви станете трішки заможнішими.


 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня тобі варто подбати про свій імідж. Від твоєї подачі інформації залежить рішення керівництва. У другій половині дня варто звернути увагу на дії колег. За твоєю спиною планується змова, будь уважніше. Увечері постарайся відпочити і раніше лягти спати.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день ефективний для ведення дискусій і пошуку рішень. Тобі потрібно уважно прислухатися до позиції опонентів. У другій половині дня варто уникати конфліктів і негативних емоцій. Тобі доведеться перейти на бік керівника, щоб зберегти репутацію. Увечері спробуй розслабитися за допомогою водних процедур.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні варто приділити увагу переговорному процесу. Слід поставитися з розумінням до проблем співрозмовника. Можуть виникнути складнощі в розумінні з керівником. Не варто проявляти критичність і активно засуджувати своїх колег. Увечері на тебе чекає романтична зустріч з людиною із минулого.


 

Р а к (22.06 - 22.07) – перша половина дня буде насичена важливими подіями. Не варто кидатися від однієї крайності в іншу, уважно обмірковуй свої вчинки. Твої колеги можуть негативно поставитися до нових ідей. У другій половині дня вирішення фінансових питань буде ускладнено. Увечері спробуй відволіктися від суєти і відвідати цікаве місце.




Л е в (23.07 - 23.08) – вранці можуть виникнути перешкоди в роботі. Тобі потрібно звернутися за підтримкою до колег, щоб врегулювати ситуацію. У другій половині дня не варто займатися вирішенням юридичних питань. Сконцентруйся на дрібних деталях і плануванні. Увечері зустріч з друзями в неформальній обстановці підніме тобі настрій.




Д і в а (24.08 - 23.09) – перша половина дня ефективна для вирішення питань з бюрократичними інстанціями. Тобі не варто ні про що турбуватися, довірся обставинам. У другій половині дня на тебе чекає успіх у фінансових питаннях. Намагайся координувати всі свої дії з керівництвом. Увечері приготуй щось смачненьке, щоб здивувати близьких.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – навчання та освоєння нової інформації даватиметься легко. Варто переглянути свої плани на майбутнє і вибрати інші цілі. У другій половині дня керівник може затребувати звіт про твої дії. Не варто панікувати, ти зможеш впоратися з проблемами, якщо зберігатимеш спокій. Увечері потурбуйся про свій хребет.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день буде ефективний для побудови планів та ведення переговорів. Спілкування з новими людьми відкриє гарні перспективи. У другій половині дня тобі доведеться проявити наполегливість під час діалогу з впливовою особою. Результат залежить тільки від тебе, пам'ятай про це.



С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня не варто втручатися в суперечки і конфлікти. Тобі потрібно стримувати будь-які агресивні пориви. У другій половині дня не варто займатися роботою з документами. Тобі потрібно отримати більше інформації, щоб прийняти вірне рішення. Вечір варто провести теплій домашній атмосфері.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні важливий день, який відкриє нові можливості. Тобі потрібно взяти відповідальність на себе, тоді ти зможеш управляти процесом. У другій половині дня твої партнери запропонують вигідну угоду. Зараз ти зможеш надолужити згаяне. Вечір ідеально підходить для ділових дискусій з новими партнерами.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – варто відмовитися від участі в масових заходах. Тобі потрібно сконцентруватися на своїх талантах. Нові ідеї принесуть гарні результати у фінансовому сенсі. У другій половині дня варто відмовитися від спілкування з авантюрними особами. Увечері не варто вирушати в галасливі місця, краще провести час вдома.




Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні буде складний день. Тобі потрібно запастися терпінням і не витрачати сили на порожні балачки. У другій половині дня виникне спірна ситуація з керівництвом, - не варто посилювати конфлікт. Твої партнери допоможуть вийти зі складної ситуації, довірся ім. Увечері спробуй відволіктися від буденності.


 

Дозвілля

„300 спартанців: Відродження імперії” 3D

„300 спартанців: Відродження імперії” 2D

„Люблю назавжди”

„Містер Пібоді та Герман” 3D

„Містер Пібоді та Герман” 2D

 „Лего. Фільм” 2D

„Помпеї”

 

„Мисливці за скарбами”

„Легкий на поминi”

„Лего. Фільм”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій”

„Помпеї”

 

 

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – виставка „Листи з Греції”

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека – „Велике читання”

Рівне нська обласна філармонія - Бернар Скрубер (орган, Франція)

Рівне нський міський палац дітей та молоді – концерт „Чоловічий бенефіс”

Рівне нський міський Палац культури – „Антитіла”