Іменини святкують:  Агафон, Корній, Лев, Садко

 

Символ дня - Райське дерево. Саме в цей день Адам і Єва вкусили плід дерева пізнання. День вибору між добром і злом.

У цей день краще не залишатися одному, а бути в колі родини, намагатися не виходити на вулицю, не перетруджуватись фізично й емоційно.

Це час відпочинку, духовного зосередження й молитов. Молитви цього дня йдуть із самої глибини душі.

Якщо ви когось скривдили, дуже добре в цей день попросити в нього вибачення.

 Нестриманим людям у цей день краще помовчати, тому що злі слова можуть накоїти лиха.

Гарний день для посадки дерев і рослин, для початку циклу лікування травами.

 Хвороба, що почалася в цей місячний день, може бути небезпечна.

Cтрижка принесе дискомфорт.


 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день варто присвятити новим починанням і роботі з інформацією. Тобі потрібно освоїти додаткові навички, які збільшать продуктивність. У другій половині дня не слід обговорювати свої ідеї з колегами. Конкуренти можуть перехопити ініціативу в свої руки. Увечері спробуй відволіктися від справ.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня постарайся не втручатися в суперечки між колегами. Тобі доведеться виступити в ролі миротворця, що підвищить твій авторитет. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі офісної техніки. Увечері на тебе чекає важлива зустріч із людиною з минулого.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні варто навести порядок у справах і розібратися в документації. Звернувшись за підтримкою до колег, ти впораєшся з труднощами. У другій половині дня не варто провокувати конфлікт із керівництвом. Твого професійного досвіду достатньо, щоб рухатися вперед. Увечері можеш запросити гостей.


 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день потрібно присвятити вирішенню фінансових питань. Тобі варто звернутися за допомогою до партнерів, яким довіряєш. У другій половині дня постарайся не реагувати на дії недоброзичливців. Тобі доведеться відстоювати свою репутацію жорсткими способами.




Л е в (23.07 - 23.08) – вранці можуть виникнути непередбачені обставини, які порушать твої плани. Варто зайнятися вирішенням бюрократичних питань, щоб до них не повертатися. У другій половині дня від підписання документів варто утриматися. Будь уважніше при спілкуванні з новими людьми. Увечері варто відмовитися від алкоголю.




Д і в а (24.08 - 23.09) – перша половина дня підходить для вирішення юридичних питань. Тобі потрібно докласти всіх зусиль, щоб досягти потрібної мети. У другій половині дня старайся відмовитися від спілкування з конфліктними особами. Ти зможеш отримати більше прибутку, якщо почнеш збирати свою команду.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня на тебе чекає спілкування з конкурентами. Варто прийняти компромісне рішення, щоб не втратити прибуток. У другій половині дня старайся уникати підписання документів. Тобі потрібно звернути увагу на свої недоліки. Спробуй поговорити з керівництвом про підвищення і додаткові умови.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день принесе славу фахівцям у галузі інформаційної діяльності. Використовуй вдалий момент, щоб змінити свій соціальний статус. У другій половині дня твої ідеї підтримає впливова особа. Нові партнерські стосунки принесуть стабільну перспективу. Увечері ти знайдеш цінну річ, яка тебе приємно здивує.



С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні варто подбати про свій авторитет. Тобі потрібно відкрито поговорити з керівництвом і висунути свої умови подальшої співпраці. Сміливість і рішучість - головний девіз для тебе. Не варто давати обіцянок, які не зможеш виконати. Увечері може вибухнути конфлікт на ґрунті ревнощів, тримай себе в руках.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня всі складні питання допоможе вирішити союзник. Тобі потрібно навчитися довіряти своїй інтуїції. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію від керівництва. Не варто втручатися в плітки колег, це може нашкодити репутації. Увечері проведи ділові переговори в неформальній обстановці.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – вранці намагайся більше часу приділити своїй зовнішності. Твій настрій суттєво вплине на хід переговорів. У другій половині дня можуть виникнути проблеми з бюрократичними інстанціями. Будь уважніше в спілкуванні з колегами. У твоєму оточенні є прихований ворог, постарайся його розкрити.




Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день принесе багато зустрічей з потенційними партнерами. Ефективні влаштування на роботу і вступ на нову посаду. У другій половині дня твої дії може розкритикувати керівник. Постарайся зібратися з силами, щоб довести почате до кінця. Увечері відмовся від походу в галасливі місця з великою кількістю людей.


 

Дозвілля

„Лего. Фільм”

„Академія вампірів”

„Легкий на спомин”

„Помпеї”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій” 3D



 

„Мисливці за скарбами”

„Легкий на поминi”

„Лего. Фільм”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій”

„Помпеї”

 

Драмтеатр – „Дуже проста історія”