Всесвітній день письменника

Початок Великого посту

Іменини святкують:  Агапіт, Кузьма, Лев, Флавіан

 

Символ дня - Рот. Сьогодні потрібно починати реалізовувати намічені плани. Добре починати все - від оздоровчих програм до великих бізнес-проектів.

 В цей день, як ніколи, організм знає, що йому потрібно, тому варто сьогодні тестувати продукти, на предмет корисності їх саме вашому організму.

День щедрості, доброти й альтруїзму. У цей день потрібно бути щедрим і не скупитися на подарунки, гарні справи й позитивні емоції. Протипоказані злість, роздратування.

Не можна переїдати, тому що все зайве, в цей день, осідає в організмі у вигляді шлаків: каменів, солей і тому подібного.

Cтрижка волосся цього дня буде притягувати до вас сварки й пересуди.

День хороший для сексу, особливо, для чогось нового у відносинах між партнерами.



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні ваші амбіції явно розходитимуться з вашими можливостями. Але це не повинно вас зупиняти - навпаки, прагнучи більшого, ми отримуємо те, на що заслуговуємо. Ви маєте куди рости, а тому вам не варто боятися вийти за рамки, бути іншим або бути навіть найкращим.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні вам варто звернути особливу увагу на тих, хто прагне самореалізації в обраній сфері діяльності. Перед вами сьогодні можуть відкритися певні можливості. Все, що від вас вимагається, - це не відмовлятися від реалізації своїх планів і використати всі свої ресурси заради досягнення успіху. Оточення вас обов'язково підтримає.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні варто звернути особливу увагу на свій настрій. Якщо в ньому переважає більше негативних ноток, ніж творчих - це сигнал до того, що ви робите не те, що повинні. Будьте чесні з собою і з оточуючими. Не існує жодної причини страждати, крім того випадку, коли ви самі того хочете.


 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні вам варто розібратися з низкою справ, пов'язаних із документацією та юридичними питаннями. Ви можете втратити чимало грошей, якщо проявите легковажність і замість того, щоб розібратися з нюансами в документації, просто повірите іншим людям на слово. Будьте уважні.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні варто особливу увагу приділити своїй репутації у важливих для вас колах. Не варто приймати занадто близько до серця слова інших, - їх просто необхідно тверезо аналізувати і робити висновки. Будьте об'єктивні, приймаючи будь-які рішення або роблячи публічні заяви.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні вам варто більше уваги приділити стосункам із колегами. Так чи інакше, гострі кути можна завжди згладити, якщо люди, з якими ви маєте справу, готові до діалогу. Якщо ж ні - відповідь напрошується сама собою, адже вона очевидна. Керівництво буде на вашому боці, якщо ви зможете доступно пояснити суть ситуації.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні варто більше часу приділити тому, що вас найбільше турбує. Якщо це особисте життя - займіться цим питанням. Якщо це робота - проявіть пильність і спробуйте відповісти на питання, що цікавлять вас самих і ваше оточення. Не ігноруйте своє здоров'я.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – чудовий день для тих, хто раніше вже посадив насіння і зараз чекає на перші паростки. У цей період ви матимете чимало можливостей для того, щоб досягти бажаного. Не заважайте розвиватися ситуації. Однак момент, коли потрібно ловити птаха удачі за хвіст, ви не повинні втратити ні за яких обставин.



С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні ви можете зіткнутися з низкою суперечностей і неточностей. Швидше за все, всьому виною стане ваша безпечність та швидкість у прийнятті рішень. Саме тому вам не варто піддаватися першому імпульсу. Дайте визріти бажанням і самій ситуації для її здійснення. «Все й одразу» - зараз не ваш метод.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – хтось із вашого минулого вирішить вам полоскотати нерви. Що ж, вам доведеться або витримати черговий іспит на витривалість або платити за рахунками. Який варіант вибрати - вирішувати вам. Але, так чи інакше, вам не варто піддаватися настрою. Не дайте себе збити з пантелику.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні вам варто менше довіряти іншим людям. Вас можуть обдурити і навіть підставити. Саме тому не варто підписувати жодних важливих документів. Брати в борг також не рекомендується. Звичайно, обережність сьогодні буде не зайвою, але все добре в міру.




Р и б и (19.02 - 20.03) – відмінний день для тих, хто сподівається на виконання заповітних бажань. Особливо це стосується тих представників вашого знаку, хто вже давно і безнадійно закоханий. Більше впевненості, і ви обов'язково отримаєте все, на що розраховуєте. Однак, тим, хто намагається грати почуттями інших, доведеться не солодко.


 

Дозвілля

„Лего. Фільм”

„Академія вампірів”

„Легкий на спомин”

„Помпеї”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій” 3D



 

„Мисливці за скарбами”

„Легкий на поминi”

„Лего. Фільм”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій”

„Помпеї”


 

Драмтеатр – „Любов по-американськи”