Прощена неділя

Іменини святкують: Маріамна, Міна, Федір

 

Символ дня - Світильник. Гарний, світлий і чистий день.

В цей день добре планувати справи на наступний місяць. Це день творчих задумів, планів і проектів на майбутнє.

Не можна думати про погане або бажати поганого комусь.

Корисно посидіти перед свічею, біля багаття, каміна. Добре позбуватися від комплексів і страхів, займатися корекцією власної підсвідомості. Краще цей день провести в спокої, на самоті. А ще краще - у мовчанні.

Починати справи в не варто, потрібно обмежитись лише планами.

В цей день не бажані великі фізичні та розумові навантаження.

 Потрібно утриматися від вживання алкоголю, кави й міцного чаю, а також не їсти м'яса та будь-якої іншої "грубої" та важкої їжі.

Стрижка волосся в цей день веде до скорочення життя.

З сексом, по можливості, слід зачекати.



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – –  твоє життя сьогодні підпорядкується ритму навколишнього світу. Обставини і люди диктуватимуть свої правила, яким ти охоче чи ні, мусиш підкоритися. Попри це, не варто захоплюватися почуттями роздратування і образи. Навпаки - шукай в ситуації свою вигоду. Навіть якщо з практичною точки зору час буде проведено даремно, тебе оточуватимуть цікаві люди.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день ідеально підходить для зустрічей із друзями. Незважаючи на те, що сьогодні неділя, ти знайдеш багато спільних інтересів не тільки з однодумцями в плані хобі, але й у ділових колах. Гарний настрій стане запорукою успіху,  тому не варто турбуватися через дрібниці.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – варто бути дуже обережним в тому, що ти будеш сьогодні говорити. Постарайся не ігнорувати поради близьких - вони бачать ситуацію дещо з іншого ракурсу, тому помічають те, чого не бачиш ти. Намагайся заспокоїти тих, хто за тебе переживає, замість того, щоб гніватися і сваритися.


 

Р а к (22.06 - 22.07) – чудовий день для тих, хто вирішив провести його в родинному колі. Має сенс вирушити на спільну прогулянку. Якщо навіть немає можливості відвідати культурні місця, то прогулянка на природі буде цілком доречною. Спільне ведення домашніх справ і побуту додасть дружності вашому невеличкому сімейному колективу.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні ти можеш трохи сумувати. Причому причина смутку буде для тебе настільки ж загадкова, як і твій стан. Так чи інакше, сьогодні ти маєш право себе трохи побалувати. Займися справою, яка приносить тобі радість і задоволення. Будь собою.




Д і в а (24.08 - 23.09) – день припускає ряд приємних подій, однак тобі не варто захоплюватися. Приділи більше уваги власному здоров'ю. Серцево-судинна система давно чекає на твою увагу. Друга половинка порадує любов’ю та турботою. Вияви до неї ніжність та вдячність.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні варто більше уваги приділити стосункам з рідними. Батьки можуть проявити впертість у тих питаннях, в яких у вас існують розбіжності. Не варто проявляти роздратування - достатньо висловити свою точку зору в той момент, коли тебе будуть готові вислухати.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – день, коли не варто пам'ятати щось погане і відповідати злом. Найкраща тактика, яку ти можеш використовувати - це байдужість щодо тих, хто завдав тобі болю. Сьогодні варто більше часу приділити собі та близьким. Постарайся не створювати конфліктних ситуацій, вони не додадуть здоров'я.



С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – чудовий день для тих, хто вирішив провести цей день разом з близькими та рідними. Дійсно, вони як ніхто зараз вимагають твої уваги та участі. Постарайся бути стриманіше у стосунках з ними. Увечері є сенс піти на сеанс масажу. М'язова система потребує уваги.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день найкраще присвятити дітям. Звісно, іноді дуже складно відмовитися від своїх переконань, але це необхідно заради збереження добрих стосунків з близькими. Чим більше ти приділиш їм уваги та турботи, тим буде краще для всіх. Є сенс виїхати кудись за місто, наприклад, на екскурсію.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – варто більше уваги приділити тим, хто далеко, але хто за тобою сумує. Знайди гідний інформаційний привід, сили всередині себе і набери заповітний номер. Можливо, доведеться переступити через свою гордість. Це допоможе знайти свободу від того каменя, який лежить на душі і не дає дихати на повні груди.




Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні варто більше часу приділити близьким і побутовим питанням. Наприклад, буде чудово, якщо ти всю родину порадуєш смачною стравою, а друзів своїм веселим настроєм. Намагайся внести різноманітність у свій світ і світ тих, хто поруч. Адже життя - це низка експериментів, а моря підкорюються тільки сміливим.


 

Дозвілля

„Лего. Фільм”

„Академія вампірів”

„Легкий на спомин”

„Помпеї”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій” 3D



 

„Мисливці за скарбами”

„Легкий на поминi”

„Лего. Фільм”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій”

„Помпеї”


 

Драмтеатр – „Любов по-американськи”

Лагуна, нічний клуб – „Cinderella party”

Рівне нський міський палац дітей та молоді - Кубок з художньої гімнастики