Всесвітній день імунітету

Всесвітній день кішок

Всесвітній день цивільної оборони

Початок весни

 

Іменини святкують: Валент, Данило, Єремій, Ілля, Ісай, Павло, Порфирій, Самійло, Юліан

 

Символ дня - Золотий лебідь. Це день космічної любові, любові до всього сущого. Дуже гарний і гармонійний день. День допомоги, милосердя, альтруїзму й перетворення духу. Добре дарувати людям радість, віддавати борги, подавати милостиню. Потрібно проаналізувати всю роботу зроблену за місяць, виявляти недоліки і прорахунки. Вибачитись, хоча б перед самим собою, за свої погані вчинки, неправильну поведінку. Потрібно також вибачити тих, хто образив вас.

Починати справи цього дня не варто. Планувати також не треба - почекайте до початку наступного дня.

Дуже добре очищати будинок і вносити в дім талісмани.

Їжа повинна бути легкою.

Стрижка в цей місячний день вкрай небажана. Від сексу краще утриматись.



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня варто звернути увагу на отриману інформацію. Ти отримаєш важливі відомості про роботу своїх конкурентів. У другій половині дня старайся не конфліктувати. Будь обережніше в своїх висловлюваннях, можеш образити близьку людину. Увечері на тебе чекає приємний сюрприз.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні тобі доведеться захищати свою репутацію. Конфлікт із керівництвом може зіпсувати настрій. У другій половині дня варто зайнятися наведенням порядку на робочому столі. Будь уважніше при підписанні важливих документів. Увечері тобі допоможе зняти стрес старий улюблений фільм.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день принесе нові контакти та корисні знайомства. Зверни увагу на тих людей, які активно декламують свої вимоги. У другій половині дня існує ризик побутового травматизму, будь уважніше. Увечері краще залишитися вдома і навести порядок, щоб звільнити простір для припливу позитивної енергетики.


 

Р а к (22.06 - 22.07) – вранці не варто нікуди поспішати і метушитися, ти можеш забути важливу річ. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із цікавою особистістю. Саме від твого настрою залежатиме результат діяльності. Увечері можлива зустріч з другом, якому знадобиться твоя психологічна підтримка.




Л е в (23.07 - 23.08) – цей день буде важким, і тобі доведеться підлаштовуватися під оточуючих. Не варто сумніватися у своїх силах. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в переговорних процесах. Тобі потрібно набратися терпіння, щоб здобути перемогу. Увечері не варто обговорювати свої проблеми з близькими.




Д і в а (24.08 - 23.09) – варто зайнятися плануванням і аналізом минулих подій. Ідеї ​​твоїх колег допоможуть знайти правильне рішення. У другій половині дня намагайся не перевтомлюватися і стеж за своїм харчуванням. Тобі потрібно більше свіжого повітря і вітаміни для підтримки гарного самопочуття. Увечері слід розслабитися за допомогою масажу і теплої ванни.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день буде конфліктним і принесе несподівані сюрпризи. Боротьба за справедливість може призвести до фінансових втрат. Не варто підписувати важливих документів. У твоєму оточенні з'явиться особа, яка допоможе розібратися з проблемами. Увечері слід побути на самоті і відволіктися від суєти і неприємних думок.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день буде вдалим для переговорів та побудови нових ділових зв'язків. Тобі потрібно звернутися за підтримкою до свого наставника. У другій половині дня постарайся виконати всі поставлені завдання. Фортуна буде на твоєму боці, головне - залишатися в доброму настрої.



С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день варто присвятити навчанню і освоєнню нових професійних знань. Не слід обговорювати з колегами свої плани і нові ідеї. Стережися конкурентів і тих, хто хоче зайняти твоє місце. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі техніки. Увечері постарайся відмовитися від фізичних навантажень.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні на тебе чекає важлива зустріч із впливовою особою. Прямолінійно і відкрито говори про свої наміри - так ти здобудеш прихильність співрозмовника. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію. Збирай однодумців, щоб досягти найкращого результату. Увечері вирушай по магазинах, щоб зняти нервову напругу.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні варто серйозніше поставитися до невирішених питань, які кожен раз відкладаються. Рідні та близькі давно чекають твоєї уваги, тому має сенс залучити до вирішення важливих справ когось із тих, хто за тобою скучив. За бажанням у тебе обов'язково вийде синтезувати бажане і необхідне.




Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні на тебе чекає ряд приємних подій в емоційному і побутовому сенсі. Приготуйся до великої кількості контактів, зустрічей і заходів. Постарайся включитися в той ритм, який тобі задає саме життя. Не відмовляй собі в радості спілкування.


 

Дозвілля

„Лего. Фільм”

„Академія вампірів”

„Легкий на спомин”

„Помпеї”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій” 3D



 

„Мисливці за скарбами”

„Легкий на поминi”

„Лего. Фільм”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій”

„Помпеї”


 

Драмтеатр – „Старомодна комедія”, Мала сцена

Сальвадор Далі, арт кав`ярня - Концерт гурту "Земля живих"

Магнат, розважальний комплекс – „Супердискотека 90-х”