Іменини святкують:  Аксен, Аврамій, Кирило, Мефодій, Михайло, Федір

 

Символ дня — Тризубець. Це день отримання знань.

Добре в цей день активно займатися рішенням соціальних справ і питань. День сміливих проектів, колективних справ і допомоги іншим людям. У цей день можуть здійснюватися найбільш химерні плани й проекти.

В цей день рекомендується трохи більше поспати. Корисні будуть очищувальні вправи та процедури.

У плані бізнесу даний період сприятливий тільки для доброчинності, все ж таки решта операцій з грошовими знаками приречена на невдачу.

Так само, як і в минулий день, стрижка сьогодні буде притягувати до вас радість і щастя.



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні ви матимете бажання зайнятися самоаналізом з тією метою, щоб нарешті визначитися зі своїми почуттями і бажаннями. Заняття, звичайно, корисне, але воно не повинно заважати робочому процесу. Керівництво вимагатиме з від вас результатів, як за двох.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні варто звернути пильну увагу на ряд юридичних нюансів, які можуть виникнути в процесі життєдіяльності як вашої особистої, так і підприємства, на якому ви працюєте. Колектив сьогодні до вас буде прихильним, а тому ви почуватиметеся комфортно в оточенні ваших співробітників.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні вам варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з важливими для вас персонами. Візьміть максимальну частину з того, що можете винести з такого досвіду. Маючи привід побачитися ще раз, ви отримаєте ще одну можливість звернути увагу на свою унікальність. Довіряйте собі і йдіть ва-банк.


 

Р а к (22.06 - 22.07) – варто більше часу приділити рішенням, пов'язаним із нерухомістю, ремонтами, переїздами перестановками. Ці питання можуть не стосуватися вас особисто, але вони матимуть значення для когось із вашого оточення. Ваша порада може виявитися дуже корисною і важливою, тож не варто соромитися висловлювати свою думку.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні хтось із ваших підлеглих або тих, хто від вас залежить,  порадує приємною новиною. Сьогодні вам варто подумати про той потенціал, який маєте ви і ваші близькі, і гідно його оцінити. Ви багаті вже тим, що ви маєте, а значить досить просто направити цей потенціал в потрібне русло. Дерзайте! Все у ваших руках.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні чудовий день для тих, хто прагне самореалізації в обраній сфері діяльності. Якщо ви давно мріяли проявити себе як любитель в сфері хобі, яким займаєтеся - прийшов час звернути увагу інших на продукт своєї творчості. Хтозна, можливо, в вас спить не розкритий геній? Будьте собою!




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – чудовий день для тих представників вашого знаку, хто активно займається спортом і мріє реалізувати свої здібності і таланти. Зараз саме час заявити про своє бажання мати додаткову зайнятість у тому напрямі, в якому ви себе бачите. Ті можливості, які вам відкриються зараз, мають чудовий потенціал.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні вам варто більше часу приділити своїм дітям і вирішенню низки пов'язаних із ними завдань. Якщо ви плануєте відвідувати якийсь навчальний або профільний заклад, вам варто зайнятися цим негайно. Не відкладайте на потім - можете спізнитися. Увечері близькі вас порадують.



С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – варто більше уваги приділити вирішенню питань, пов'язаних зі здоров'ям своїм або близьких. Зверніть увагу на ряд симптомів, які вас можуть турбувати. Не варто панікувати, проте прийшов час зайнятися діагностикою організму. Краще знати і вжити заходів, аніж жити в незнанні і одного разу потрапити в халепу.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день відкриє перед вами горизонти і вкаже шлях вирішення низки фінансових проблем. Ви можете відкрити для себе можливість додаткового заробітку чи професійного росту. Не відмовляйтеся від тих перспективних пропозицій, які отримаєте сьогодні. Вам варто їх розглянути більш детально.

 

 


В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні більше уваги приділіть стосункам із колегами. Швидше за все, серед них є чимало тих, чиєму товариству ви зрадієте. Вам варто дізнатися про них ближче, а тому не уникайте спілкування з тими, хто поруч. Вечір проведіть у колі близьких вам людей.




Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні має сенс зайнятися самоосвітою. Особливо це стосується тих представників вашого знаку, кому не вистачає не тільки знань, але і самодисципліни. Таке рішення допоможе створити ряд необхідних навичок, щоб контролювати свою поведінку і значно швидше досягати поставлених цілей.


 

Дозвілля

„Лего. Фільм”

„Академія вампірів”

„Легкий на спомин”

„Помпеї”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій” 3D



 

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Зимова фантазія”

„В спортi тiльки дiвчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”

„Вій”

„Геракл: Початок легенди”


 

Євро-Арт – виставка „Метафізика кольору”

Драмтеатр –  „Калігула”

Рівне нська обласна філармонія – „Мелодії української душі”

Сонях, театр – „Тепер ти знову Бог, Андрес Дуус”

GONZO, кіноклуб  - „Небраска”

Текстильник, МПК - Оксана Забужко Тельнюк: Сестри