Іменини святкують:  Зоя, Семен, Світлана, Мирослав, Фотинія

 

Символ дня - Жаба. Складний день. У цей день людині легко піддатися гордині, вона може бути звабленою власною мудрістю й значимістю. Люди стають дратівливі і можуть виникати конфлікти на порожньому місці.

Ліпше обмежити себе в контактах, особливо з тими людьми, які вносять в наше життя нервозність, неспокій та метушливість. Не можна й замикатися в собі, краще поспілкуватись з друзями або побути в колі сім'ї.

Не варто починати нові справи. По можливості краще відкласти будь-які фінансові операції, навіть якщо здається, що все йде добре.

В спорті краще обмежити навантаження, зате додати масаж та сауну.

Стрижка волосся або створення зачіски в цей день залучать до вас радість і щастя.

Від сексуальних контактів сьогодні краще утриматися.



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – дуже вдалий день. Зараз життя надає вам просто-таки неймовірну кількість найрізноманітніших можливостей, щоб змінити практично всі обставини всього, що вас оточує. Найбільший успіх матимуть усі конкретні та практичні дії. Непогано пройдуть різні дрібні відрядження та нетривалі поїздки.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – спокійний і помірно вдалий день. Можна і навіть треба наводити порядок у справах, перевіряти стан своїх резервів, проводити різну профілактику технічного або юридичного характеру. Нові знайомства цього дня теж будуть доволі приємними, хоча, швидше за все, довго не протривають.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – можливо, цей день виявиться для вас найщасливішим не лише за весь місяць, а й за весь рік. Будь-яка діяльність приноситиме вам тільки лише задоволення та радість. Усі ваші справи сьогодні вирішуватимуться, наче за помахом чарівної палички. Єдина небезпека, яка на вас очікує, це запаморочення від успіхів.


 

Р а к (22.06 - 22.07) – приємний день, позитивні тенденції у вашому житті, безліч старих і нових можливостей сьогодні вдало з'єднаються між собою. Загалом усі сфери вашого життя стабільні, і лише те, що стосується справ закордонних і інтимних стосунків задля задоволення, може принести вам  доволі серйозні  неприємності.




Л е в (23.07 - 23.08) – найбільші турботи будуть пов'язані виключно з власним  організмом. І хоча загалом ваше здоров'я в нормі, але будь-які непередбачені дрібниці, щось на зразок відкритої та забутої на ніч кватирки, може надовго вкласти вас у ліжко. У ділових стосунках день вдалий.  Подія дня - цікава пропозиція.




Д і в а (24.08 - 23.09) – практично все, хоч би що ви робили, закінчуватиметься проблемами. Відкладіть усе важливе, відмовтеся від попередніх домовленостей, зустрічей і поїздок. По можливості проведіть цей день не виходячи з дому. Будьте максимально уважні й обережні в усьому, сьогодні для вас існує дуже висока ймовірність травми!




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – загалом день непоганий, і ритм вашого життя не вийде за звичні рамки. Здоров'я теж не підведе, захистивши від більшості гострих захворювань. Здавалося б, чого ще бажати? Але, зважаючи на все, саме сьогодні один із ваших друзів з якоїсь причини образився і взявся робити вам дрібні капості. Варто розібратися в ситуації.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – помірно напружений день, і хоч як би вам хотілося уникнути різних турбот, усе-таки варто приготуватися до боротьби з ними.  Можливі деякі непорозуміння на роботі чи конфлікт із начальством. Якщо ви все подолаєте та загартуєтеся, наче сталь, то кінець дня може порадувати вас дуже непоганими грішми.



С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вам слід робити все спокійно, неквапливо та методично. Якщо ви плануєте щось важливе або нове, то врахуйте при цьому всі нюанси. При виконанні або вирішенні справ не кваптеся, частіше повторюйте про себе: "сім разів відміряй - один раз відріж". Подія дня - незвані, але приємні гості.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні просто прекрасний час для всього рішучого, нового та важливого. Результати можуть виявитися настільки сприятливими для вас, що ви подумаєте, наче йдеться про зовсім іншу людину. Грошей, можливо, доведеться трохи витратити, але головне для вас зараз - нічого не боятися та не лінуватися!

 


В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у тому, що стосується грошей, кохання та різноманітних сприятливих можливостей, на вас очікує надзвичайно вдалий день. Найбільша проблема цього дня полягає в тому, що для вас існує просто "кричуща"  імовірність травми. Будьте надзвичайно уважні під час поїздок на особистому або громадському транспорті.




Р и б и (19.02 - 20.03) – найбільш вдалим сьогодні буде все, що стосується основної роботи та стосунків із начальством. Якщо ви давно мріяли про підвищення чи збільшення зарплати - сміливо йдіть до кабінету шефа. Усе буде так, як ви захочете! Здоров'я теж порадує вас своєю міцністю. Хронічні хворі відчують значне полегшення.


 

Дозвілля

„Помпеї”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій” 3D

„У спорті тільки дівчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”


 

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Зимова фантазія”

„В спортi тiльки дiвчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”

„Вій”

„Геракл: Початок легенди”


 

Євро-Арт – виставка „Метафізика кольору”

Драмтеатр –  „Тіні забутих предків”