Іменини святкують:  Антон, Євген, Марія, Марін, Мелетій, Олексій

 

Символ дня — Ведмідь, і не даремно. День дуже сильний в енергетичному плані. Дає енергію для здійснення будь-яких планів у різних сферах життя людини.

Цього дня обов'язково потрібно дати навантаження на організм, щоб енергія не застоювалась і не спричинила хвороби. Бажано дати навантаження не тільки на фізичне тіло, але й на розумовий апарат людини. Не треба забувати і про емоції.

Добре розпочинати довгострокові проекти або завершувати те, що "відкладене у довгий ящик", якщо на це прийде натхнення.

Для усіх звершень цього дня потрібно багато енергії, тому можна збільшити раціон харчування. Їжа дасть додаткову енергію.

Для стрижки це поганий день — можуть з'явитися хвороби. Секс цього дня дуже сприятливий.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – спокійний день, коли у вашому житті не передбачається нічого особливого. Але все-таки людина не може бути по-справжньому щаслива, якщо вона нездорова. Тому сьогодні вам варто, відкинувши поточні справи, звернути найпильнішу увагу на стан власного організму.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – прекрасний день, коли варто жити та радіти життю, як кажуть, на повну. Сьогодні усі без винятку сфери вашого життя перебувають під сприятливим впливом. Ви можете робити все, що тільки вам хочеться, і все відбуватиметься тільки на вашу користь.  Використовуйте цей вдалий час із розумом!




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – день доволі напружений і клопітливий. І для вас було б найкраще провести його десь у відокремленому, тихому місці, по можливості, взагалі не виходячи з дому. Але якщо життя все-таки зажадає свого і мимоволі вам доведеться займатися справами, то обмежтеся лише найбільш необхідними та невідкладними.



 

Р а к (22.06 - 22.07) – напружений і важкий день. Для досягнення хоч якого-небудь успіху сьогодні вам доведеться витратити вдвічі-втричі більше зусиль, ніж зазвичай, і, ще не факт, що все буде так, як ви цього хочете. Тому відкладіть убік усі найважливіші справи й вичекайте більш сприятливого часу.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогоднішній день із великою  часткою ймовірності ви занесете в скарбничку "приємних спогадів". Усі сфери вашого життя так чи інакше перебувають під сприятливим впливом зірок, але найприємнішою, найщасливішою та найзворушливішою виявиться сфера інтимних стосунків. Подія дня - "захоплення ворожої фортеці".




Д і в а (24.08 - 23.09) – всі дрібні клопоти цього дня виявляться вам цілком під силу. Як же розподілилися ваші сьогоднішні удачі та невдачі?  Здоров'я - дуже навіть непогано, хоча й про профілактику не забувайте. Якщо проситимуть гроші в борг, можете й виручити прохача, хоча віддаватимуть борг вам довго.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – день у міру напружений, у міру щасливий і тому багато чого залежатиме від тієї тактики досягнення успіху, яку ви виберете. Найголовніша увага сьогодні - власному здоров'ю! Його загальний рівень знизився суттєво. Сімейні та родинні справи - тут різноманітні проблеми та негаразди.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – прекрасний день! Образно кажучи, "зірки вам усміхаються", і тому єдина порада сьогоднішнього дня - не сидіть на місці, склавши руки! Усі сфери вашого життя так чи інакше прибуткові, але найуспішнішим виявиться все, що стосується протилежної статі. День доречний для розриву старих або обтяжливих взаємин.



С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – спокійний, стабільний і багато в чому нейтральний день. Головна порада сьогоднішнього дня для вас звучить так: "живіть самі і давайте жити іншим". Що виявиться найкращим і найбільш приємним - то це нові любовні стосунки, розпочаті сьогодні. Подія дня - дрібна втрата.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні у вашому житті не відбудеться абсолютно нічого. Усе настільки стабільно, що про навколишні обставини можна сказати лише одне - "сонне царство". Якщо ви готувалися до якихось інших серйозних змін свого життя, будьте впевнені в одному - це відбудеться, але не сьогодні.


 


В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сприятливий день, який однаково вдалий для вирішення як дрібних, так і великих справ. Найбільш вдалим виявиться все те, що було вже колись сплановане. Усі сфери вашого життя стабільні та перебувають під позитивним впливом планет.  Прекрасний час для початку романтичних стосунків.




Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогоднішній день дуже сприятливий для всього особистого і значною мірою - невдалий для всього професійного. Якщо ви бізнесмен, то зараз будь-який свій крок вам варто робити з великою обережністю. Найбільші проблеми цього дня виявляться пов'язаними з оформленням будь-яких документів та офіційними установами.



 

Дозвілля

„Помпеї”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій” 3D

„У спорті тільки дівчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”



 

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Зимова фантазія”

„В спортi тiльки дiвчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”

„Вій”

„Геракл: Початок легенди”



 

Євро-Арт – виставка „Метафізика кольору”

Палац дітей та молоді - Благодійний концерт "Обереги добра"