Масляна
 

Іменини святкують:  Влас, Всеволод, Дмитро, Федора


 

Символ дня — Черепаха. Енергія дня повільна і, відповідно, в цей день, не варто поспішати, метушитись, починати щось нове. Краще буде провести день спокійно, неспішно, завершуючи раніше початі справи.

День сприятливий для проведення різноманітних очищувальних процедур, особливо із застосуванням води.

День роботи над удосконаленням своєї інтуїції, коли будь-який знак сприймається як вказівка.

 В цей день сняться віщі сни.

Сприятливий для здійснення будь-яких торгових операцій.

В цей день не рекомендується пити багато рідини і їсти грубу їжу. Сир — краща їжа цього дня. Ліпше не приймати ніяких ліків.

У результаті стрижки загостряться очні хвороби, ймовірні запалення, поява ячменів.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні вам доведеться вирішувати питання з нерухомістю та займатися побутовими проблемами. Не варто давати грошей у борг, зокрема родичам, оскільки ваші добрі наміри можуть призвести до протилежного результату. Увечері постарайтеся здивувати кохану людину несподіваним подарунком.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні ви можете зірвати гнів і злість на близьких людях, намагайтеся поводитися стримано в будь-якій ситуації. На роботі можливі складнощі, пов'язані з юридичними проблемами та контролюючими інстанціями. Щоб вирішити ситуацію, вам доведеться проявити максимум шарму та прихилити до себе опонентів.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – старанна робота в першій половині дня може спричинити занепад сил і внутрішню спустошеність, постарайтеся не переносити своє роздратування на навколишніх. Щоб впоратися з негативними емоціями, найкраще скористатися техніками нетрадиційної медицини.



 

Р а к (22.06 - 22.07) – день буде дуже складним і насиченим різними подіями, вам доведеться постійно долати якісь перешкоди. Велика ймовірність, що гроші, на які ви сьогодні розраховуєте, одержати ви не зможете через непередбачені обставини. Увечері найкраще зняти стрес за допомогою фізичного навантаження.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні ваша сексуальна активність буде на висоті, особлива увага з боку протилежної статі та щедрі компліменти можуть полестити вашому самолюбству і розтопити ваше серце. Увечері ви можете опинитись в скрутній ситуації любовного трикутника, тому постарайтеся відмовитися романтичних зустрічей інтимного характеру.




Д і в а (24.08 - 23.09) – не варто планувати важливих справ на першу половину дня, ви постанете перед непередбаченими проблемами, які доведеться вирішувати. Приїзд гостей увечері може застати вас зненацька, доведеться розщедритися і взяти участь у вирішенні чужих особистих проблем. Намагайтеся поводитися стримано.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – аналіз помилок минулого допоможе вам позбутися гнітючих проблем. Розберіться остаточно зі своїми життєвими цілями, не бійтеся попрощатися з непотрібними людьми та кинути нудну роботу. Усі зміни, які ви сьогодні зробите, порятують вас від труднощів і невдач.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – ділова активність у першій половині дня принесе вам хороший фінансовий результат, постарайтеся встигнути якнайбільше та скористатися удачею. Вечір краще провести в компанії старих друзів, саме сьогодні стара дружба може дати поштовх для нових ділових справ і вигідних вкладень.


 



С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні ваші емоції можуть зіпсувати усталену репутацію, слід уникати якогось спілкування. Увечері краще зайнятися одержанням потрібної робочої інформації та складати плани нових досягнень. Втома і млявість можуть вплинути на особисті стосунки, тому ввечері краще усамітнитися.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні особливу увагу варто приділити особистим стосункам. Проявіть уважність і теплоту почуттів у стосунках із партнером, заздалегідь заплануйте романтичну вечерю, щоб здивувати кохану людину. Якщо ви перебуваєте в пошуку партнера, саме сьогодні у вас з'явиться шанс вступити в нові стосунки.



 


В о д о л і й (21.01 - 18.02) – день може здатися вам нудним і стомлюючим, безглузді дії на роботі не приведуть до бажаних результатів. Щоб розсіяти неприємну атмосферу, займіться собою. Вечір краще провести в незнайомому кафе за чашечкою чаю або чогось міцнішого, нові знайомства допоможуть вам відволіктися від метушні.




Р и б и (19.02 - 20.03) – день краще присвятити собі та задоволенню своїх бажань. Увечері вас чекає незвичайна зустріч із людиною, яка змінить ваші усталені стереотипи про любовні стосунки. Раптовий спалах пристрасті може викликати серйозні наслідки. Задумайтеся серйозно, перш ніж вступати в нові стосунки.





 

Дозвілля

„Помпеї”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій” 3D

„У спорті тільки дівчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”



 

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Зимова фантазія”

„В спортi тiльки дiвчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”

„Вій”

„Геракл: Початок легенди”



 

Євро-Арт – виставка „Метафізика кольору”