Міжнародний день підтримки жертв злочинів

Іменини святкують: Генадій, Інокентій, Никифор, Панкрат


 

Символ дня - Крокодил. Це -  критичний день. Енергія дня провокує людину на прояви злоби, агресії, гніву.

Чудовий день для завершення справ і поганий - для їх початку. Краще не ризикувати й не робити великі ставки в житті - занадто велика ймовірність усе втратити.

У цей день не можна піддаватися провокаціям, іти на приводу своїх низьких помислів. Важливо проявляти такі якості, як цілеспрямованість, безстрашність і впевненість у власних силах. Не повинно бути ніяких сумнівів у правильності своїх дій.

Бажано уникати юрби: у цей день більше, ніж звичайно, злочинів, зіткнень і примітивного хуліганства.

Цього дня треба остерігатись переїдання. Від кави і спиртних напоїв також краще відмовитися. Вони тільки стимулюватимуть тваринні інстинкти, які й так надто активні цього дня.

Cтрижка поліпшить ваш добробут.

Секс цього дня вкрай небажаний.


 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – на вас навалиться безліч різноманітних дрібниць, і, в першу чергу, з'ясування стосунків зі своєю ріднею. Тримайте себе в руках, не давайте волю емоціям. Не варто вирішувати з близькою людиною ті питання, в яких у вас немає взаєморозуміння. Єдина розрада - стан ваших фінансів стане трішки кращим.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – чудовий день! Усі сфери вашого життя перебувають під позитивним впливом планет. У будь-якій ситуації ви можете розраховувати, нехай хоч і на маленьку, але перемогу. Найвдалішими виявляться романтичні й любовні стосунки. Якщо ви бажаєте з ким-небудь примиритися,  зараз сприятливий для цього час.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – тиша, спокій і абсолютна стабільність у всьому. Сьогодні у вашому житті нічого не відбувається - ні гарного, ні поганого. Звичайно, якісь події все-таки будуть, але вони не вийдуть за рамки звичного ритму. Ви можете відпочивати, можете щось робити, можете спробувати ризикнути в лотерею. А раптом пощастить?!



 

Р а к (22.06 - 22.07) – що важливішим для вас буде яке-небудь питання, то гірше воно може закінчитися. Відкладіть усі нові справи на потім, і у своїх діях обмежтеся лише найнеобхіднішим. Уникайте масових розваг і гулянок, і взагалі, обмежте коло свого спілкування до мінімуму. Рідний брат або сестра можуть втягнути вас у конфліктну ситуацію.




Л е в (23.07 - 23.08) – непоганий день. Образно кажучи, сьогодні ви не розбагатієте, але на "хліб з маслом" зможете щось заробити. Найбільш вдалими і прибутковими виявляться всі дрібні й поточні питання. Можна наводити лад на робочому місці. Про ваше особисте й сімейне життя можна сказати так: "Милі сваряться - тільки тішаться".




Д і в а (24.08 - 23.09) – головне правило сьогоднішнього дня для вас звучить так: "Не впевнений - не обганяй", або ж: "Не вмієш - краще не ризикуй". На жаль, усі обставини сьогоднішнього дня буквально в кожній вашій життєвій сфері несуть у собі потенційну загрозу. Крім грошових утрат, треба бути готовим і до з'ясування стосунків.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – дуже скоро у вашому житті відбудеться безліч приємних подій. У найближчому майбутньому ви можете сміло готувати мішок для грошей і темницю для своїх ворогів. Але сьогодні вам іще варто відкласти всі найважливіші питання на потім, і у своїй щоденній діяльності користуватися правилом - "тихіше їдеш - далі будеш".




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – дуже вдалий день, особливо його друга половина. Усі найважливіші справи ви можете сміливо планувати на цей період. Надзвичайно плідними виявляться дружні й ділові контакти. Частіше спілкуйтеся з родичами, друзями, й навіть із конкурентами. Одне "Але!". Сьогодні ви можете стати об'єктом неприємної плітки. Як на це реагувати? Вирішуйте самі.

 



С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – чудовий день, тому було б грішно не скористатися сприятливими можливостями. Удача виявить себе практично в усіх сферах вашого буття, але в першу чергу - у вирішенні різноманітних фінансових питань. Незалежно від масштабу й роду діяльності, прибутковими виявляться всі види бізнесу.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – зараз життя вирішило зробити вам своєрідну компенсацію за всі попередні моральні муки й витрачені нерви. У першу чергу, сьогодні може значно покращитися ваше матеріальне становище. Успішними також виявляться родинні, дружні та ділові стосунки. Якщо ви прагнете з кимось помириться або "вибити" необхідну суму, то біжіть скоріше! Якщо ви бізнесмен, то можете одержати прекрасну нагоду для розширення свого бізнесу.



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні у вас усе буде "в шоколаді". В цілому, день спокійний і його можна зрівняти з рухом по широкій, рівній і добре торованій дорозі. Час однаковий добре підходить як для відпочинку, так і для вирішення різноманітних питань будь-якого ступеню важливості. Головне правило цього дня: "Або працювати, або гуляти".




Р и б и (19.02 - 20.03) – саме сьогодні ваше життя заграє всіма своїми барвами. День досить вдалий практично для всього. Навіть у тому разі, якщо ви заробите менше, ніж розраховували, в одному ви можете бути впевнені абсолютно - де б ви не перебували сьогодні, кохання вас знайде! Дуже успішними будуть також світське життя й нові знайомства.




 

Дозвілля

„Помпеї”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій” 3D

„У спорті тільки дівчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”



 

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Зимова фантазія”

„В спортi тiльки дiвчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”

„Вій”

„Геракл: Початок легенди”


 


 

Євро-Арт – виставка „Метафізика кольору”