Міжнародний день рідної мови

Іменини святкують:  Захар, Сава, Федір

 

День мудрості, отримання нових знань та одержання на їхній основі практичних результатів.

У цей день добре ділитися досвідом, передавати свої знання. Взагалі кращий день для мудреців і філософів. Дуже корисно зайнятися самоосвітою.

Не варто починати нові справи або відправлятися у подорожі. Не слід допускати фізичних й емоційних перевантажень.

Це день щедрості й турботи.

Для бізнесменів - це дуже вдалий день. Особливо для роботи всередині компанії та спонсорства.

Дозволяється добре попоїсти – шкоди не буде. Це єдиний день у всьому місячному циклі, коли вживання солодкого бажано і всіляко вітається.

Добрий день для будь-якого ворожіння.

Cтрижка залучить до вас можливість придбання статків, але можете набрати зайву вагу.

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні на першому місці має бути власне здоров'я. Його загальний рівень почав знижуватися. Із найголовніших питань найважливішими  виявляться подружні стосунки. Ваші минулі заслуги, авторитет або старі напрацювання дозволять вам розпочати перспективну справу, в якій може бути задіяна й ваша сім'я.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у вас буде просто чудово, крім одного - грошей. Як би сильно вам не хотілося що-небудь купити, як би наполегливо у вас не просили в борг - не дозволяйте собі цього. У сімейному житті й любовних стосунках можливі непорозуміння, але, зрештою, все закінчиться добре. Подія дня - перемога на робочому місці.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – винятково вдалий день! Усі сфери вашого життя перебувають під позитивним впливом зірок. Образно кажучи, зараз перед вами не встоїть жодна стіна й жодна перешкода. Єдине "але" сьогоднішнього дня - цікава пропозиція, в яку ви згодом вкладете багато сил і засобів, може закінчитися непередбачувано.


 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день може виявитися для вас винятково вдалим, але тільки за однієї умови. Усе найважливіше, й особливо те, що стосується головної роботи (робочого місця) вам треба зберігати в абсолютній таємниці. Сьогодні ви зможете одержати відповідь на довгоочікувані питання. Можна спробувати ризикнути в лотерею.




Л е в (23.07 - 23.08) – ви можете одержати важливу для вас інформацію, або ж раптом приголомшити всіх тим, який ви чудовий працівник. Для вирішення поточних питань час підходящий. Але для досягнення позитивного результату вам доведеться затратити значно більше сил, ніж зазвичай. Підсумок дня - помірний прибуток.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні на вас чекають великі справи. Цей день надзвичайно сприятливий для всього грандіозного, масштабного і значного. Якщо у вас де-небудь у закутку стоїть готовий до спуску на воду "Титанік", то робіть це сьогодні - точно не потоне! Єдине попередження - за свій успіх доведеться "повоювати" зі своїми конкурентами.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – вдалий час для складання стратегічних планів. Для цього вам знадобиться нова інформація, і що більше її буде, то краще. Частіше спілкуйтеся зі своїм оточенням, бувайте в людних місцях, у гостях. Намагайтеся побільше слухати й поменше відкривати рота. Подія дня - цікава пропозиція від старого знайомого.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні гарні ідеї просто битимуться між собою за те, щоб зайняти місце у вашій голові. Вас цього дня можна без перебільшення назвати: "генератором ідей і пропозицій". У цілому, всі обставини цього дня складатимуться для вас сприятливо. Найбільш вдалим буде все, що стосується сфери особистого життя.



С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – беріть керування поточними справами винятково у свої руки й під свій особистий контроль. Цього дня дуже велика ймовірність, що ви постраждаєте з вини інших осіб. Не звертайте жодної уваги на претензії або обурення оточуючих - лише в цьому разі ви одержите від життя саме те, що вам потрібно.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні варто бути готовим до несподіванок. Крім того, саме зараз постарайтеся розв'язати якісь дуже старі справи, або те, що вже пару раз "відкладали на понеділок". А якщо ні, то все незавершене може, немов цеглина з даху, в найнесподіваніший момент звалитися вам на голову.




В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні, що більше ви в різних ситуаціях і затягуватимете рішення, наскільки це можливо, то успішнішим виявиться стан ваших справ. Девіз сьогоднішнього дня: "Поспішай повільно!". Будь-яка квапливість може зруйнувати багато з того, що вже існує, і ще тільки існуватиме.




Р и б и (19.02 - 20.03) – для вас сьогодні, так само як і вчора, тривають негативні тенденції, пов'язані зі станом власних емоцій. У цілому, у вашому житті зараз усе навіть трохи краще, ніж "добре". Але через власну дратівливість, агресивність і дурні амбіції ви можете самі зруйнувати все те гарне, що чекає на вас попереду.



 

Дозвілля

„Помпеї”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій” 3D

„У спорті тільки дівчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”


 

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Зимова фантазія”

„В спортi тiльки дiвчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”

„Вій”

„Геракл: Початок легенди”

 

 

Євро-Арт – виставка „Метафізика кольору”