День соціальної справедливості

Іменини святкують:  Лука, Парфен

 

Символ дня — Кінь. Дуже сильний в енергетичному плані день.

День духовного перетворення, уміння побачити події життя з висоти пташиного польоту. Один із кращих днів для активних дій, для визначення мети, вибору професії, побудови кар'єри й переходу на нову роботу.

В цей місячний день уразлива печінка, і тому в харчуванні бажано обмежити себе в солодощах та спиртних напоях.

Для бізнесу це період активних, стрімких дій. День гарний для початку справ. Все задумане і почате в цей день буде мати успіх.

На тренуваннях можна збільшити навантаження, бо сама природа дає енергію.

Cтрижка в цей день залучить красу й благополуччя.

В сексі цього дня потрібно добавити творчості і фантазії.


 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день починає собою невелику смугу везіння, і гріх було б не скористатися подібним фактом. У цілому всі ваші справи й життєві обставини будуть гармонійними, позитивними та вдалими. Хоча стан здоров'я й не викликає особливих побоювань, але певна профілактика все ж не завадить. Гарний час для завершення справ.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у вашому житті все йде чудово, крім одного - кохання. З одного боку - сьогодні ви просто не зможете сховатися від кохання і пристрасті. З іншого - такі стосунки, найімовірніше, закінчаться слізьми. Реєстрацію шлюбу, призначену на цей день, треба відкласти в обов'язковому порядку.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні вам варто відкласти все важливе й зайнятися лише найнеобхіднішою та найрутиннішою роботою. Єдине, що добре пройде із серйозних питань - це все, що стосується спадщини. День сприятливий для облаштування дому. Можна розраховувати на фінансову підтримку з боку старших родичів.



 

Р а к (22.06 - 22.07) – день напружений. Не починайте нічого нового й важливого. Найсерйозніші питання відкладіть на потім. Що менше ви зараз братимете на себе різних зобов'язань, то краще. Найпроблемнішими сферами вашого життя виявляться робота і стосунки з начальством. Єдине, що буде вдалим - це особисте життя та інтимні стосунки.




Л е в (23.07 - 23.08) – вдалий час для будь-якої професійної діяльності. Цей день ідеально підходить тим, хто звик не базікати, а рішуче діяти. Ваша сила зараз полягає в умінні вирішувати конкретні та практичні питання. Вдалий час для купівлі всього, що стосується сільського господарства. Напружені сфери вашого життя - родинні та сімейні стосунки.




Д і в а (24.08 - 23.09) – все у вас буде дуже добре і вдало. Особливо сильно цю позитивну енергію відчують усі закохані представники вашого знаку. Будь-які інтимні, романтичні й пристрасні стосунки заграють надзвичайно яскравими барвами. Єдине "але" полягає в тому, що сьогодні ви трохи більше, ніж звичайно, схильні до травматизму - будьте обережні!.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – загалом, усе непогано, крім здоров'я. Ну і грошей, можливо, доведеться сьогодні витратити більше, ніж планувалося. Всі основні сфери вашого життя досить стабільні. Що стосується власного організму, то тут можуть бути проблеми. Порада проста - не перевантажувати себе й постарайтеся лягти спати якомога раніше.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день просто ідеально підходить для відпочинку. Якщо ви трудоголік, то справами, звичайно ж, займатися можна. Але повірте, зараз для вас буде значно краще розслабитися. В майбутньому це додасть вам багато позитивної життєвої енергії. Ведіть активний спосіб життя, побільше спілкуйтеся.



С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – надзвичайно вдалий день практично для всього! Зараз життя дає вам дуже непогані шанси ще на кілька кроків просунутися вперед у досягненні своєї мрії. Не сидіть на місці, склавши руки! Позитивну роль у справах зіграє ваш батько або інша людина, наділена авторитетом. Подія дня - зміцнення вашого матеріального становища..




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – вдалий день. Усі сфери вашого життя перебувають під гармонійним впливом космосу, й тією чи іншою мірою"прибуткові". І хоча в цілому для вирішення різноманітних справ період сприятливий, але вам сьогодні рекомендується, проявивши "розумний егоїзм", зайнятися зміцненням власного здоров'я.




В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у цілому, спокійний і вдалий день. Нічого неприємного або непередбачуваного для вас не очікується. А в різних "життєвих дрібницях" ви можете сміливо розраховувати на успіх. У першу чергу, кінець дня може порадувати вас новими додатковими фінансами. І ще одна порада на сьогодні: більше довіряйте власній інтуїції.




Р и б и (19.02 - 20.03) – зараз будь-яка дрібниця призводитиме до того, що ви миттєво втратите самоконтроль. Тому, перш ніж щось зробити або сказати, для початку спробуйте зробити глибокий вдих і видих. Найцікавіше, що вам здаватиметься, що це ви абсолютно нормальні, а от увесь світ, навпаки,збожеволів. Усі важливі справи сьогодні краще відкласти.




 

Дозвілля

„Помпеї”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій” 3D

„У спорті тільки дівчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”



 

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Зимова фантазія”

„В спортi тiльки дiвчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”

„Вій”

„Геракл: Початок легенди”


 

Євро-Арт – виставка „Метафізика кольору”