Іменини святкують:  Іван, Максим, Марія, Марфа, Теофіл, Фотій, Христина, Юліан


 

Символ — Орел. В цей день добре задумувати та реалізовувати великомасштабні і грандіозні плани. Не рекомендується робити дрібну та рутинну роботу. Один із кращих днів для активних дій, для визначення мети, вибору професії, побудови кар'єри й переходу на нову роботу.

 Добре постити і голодувати. Не можна їсти тваринну їжу. Не треба напружувати зір, піддавати себе екстрасенсорному лікуванню і лікувати самому.

В  бізнесі цей день буде вдалим, знову ж таки, за умови, колективності праці і спільного вирішення задач.

Стригтися, в цей день, небажано - може виникнути депресія.



 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у тебе буде велике бажання взятися за якийсь грандіозний проект чи масштабну справу. Виникне якась нездоланна перешкода, що змусить тебе відійти назад, принаймні - на певний час. Для більшого розуміння ситуації попроси про допомогу партнерів і колег - тобі дуже потрібна буде незалежна та неупереджена оцінка оточення.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – виконуй надані раніше обіцянки, наводь порядок скрізь, де тільки можна, роздай борги. Тебе дуже напружуватиме ставлення до тебе деяких товаришів по службі, а також якась минула професійна невдача. Марк Аврелій сказав: «Зміни ставлення до речей, які тебе турбують, і ти убезпечиш себе від них»..




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – можливо, твоя техніка вийде з ладу. Причиною всього цього, в основному, буде твоє неправильне споживацьке ставлення до речей, ймовірно, недотримання інструкції з користування. Увечері корисно влаштувати зустріч, побачення з коханою людиною в дуже спокійній, мало не домашній обстановці.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – перебуваючи в дорозі, за кермом, дотримуйся правил дорожнього руху та безпеки. Сьогодні - особливо. День надасть тобі великий вибір, що в свою чергу може привести до сумнівів. А сумніви - до коливань і невірних рухів в результаті. Згадай англійське прислів'я: «Хто вагається, той програє» і дій за заздалегідь наміченим планом.




Л е в (23.07 - 23.08) – прислухайся до свого організму, займися здоров'ям - проведи профілактичні заходи. У другій половині дня віддайся мріям. І нікого не слухай - при формуванні свого майбутнього (і досягненні його) це дуже важливий етап. Сомерсет Моем сказав: «Мрії - не віддалення від дійсності, а спосіб наблизитися до неї».




Д і в а (24.08 - 23.09) – можливі непорозуміння через товаришів по службі. Це - людський фактор, а не навмисне шкідництво або непрофесіоналізм. Вечір найкраще провести з коханою людиною. Стендаль писав: «Любити - означає відчувати насолоду, коли ти бачиш, відчуваєш всіма органами чуттів і якомога ближче істоту, яку ти любиш, і яка любить тебе»..




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня з'являться певні можливості для того, щоб твоя справа зрушила з мертвої точки. Не варто боятися. На одній старовинній китайській вазі написано: «Той, хто відчув вітер змін, має будувати не щит від вітру, а вітряк». У другій половині дня не залишай без уваги своїх дітей.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – вимкни на певний час свій прагматизм і схильність до критики. Не бійся проблем і «заторів» у справах - це лише крок назустріч Мрії. Наполеон Хілл сказав: «Одна з найпоширеніших причин неуспіху - відмова від справи при першій же невдачі». Увечері варто влаштувати грандіозну й гучну зустріч із друзями.



С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – складнощі та перешкоди виникатимуть одна за одною. Ти наблизишся до того, щоб опустити руки. Але згадай слова когось із великих: «Невдача тільки тимчасова. Якщо ви здаєтеся, ви робите її постійною». Сьогодні надвечір ти отримаєш якісь приємні новини або сюрприз із-за кордону, від знайомих або родичів.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – в особистих стосунках спостерігатиметься певна скутість з боку твоєї половинки. Не намагайся форсувати події і «тиснути » на партнера. Дай своїй половинці час розібратися в собі, залиш її наодинці зі своїми почуттями та думками. Така тактика піде тільки на користь вашим взаєминам.




В о д о л і й (21.01 - 18.02) – ти не зможеш одразу реалізувати все, що бажається або планується. Не засмучуйся. Існують інші заняття або захоплення, де Фортуна буде на твоєму боці. Головне - знайти себе і цю вдалу справу. У другій половині дня займися своїм хобі або просто отримай задоволення від того, чим займаєшся.




Р и б и (19.02 - 20.03) – з самого початку робочого дня хтось втрутиться в твої плани і сильно порушить їх. Тобі здаватиметься, що все пропало і доведеться багато справ починати спочатку. Краще мобілізуй свої сили на виконання поточних завдань. Хтось мудрий сказав: «Найбільша удача приходить за крок до поразки».





 

Дозвілля

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій” 3D

„У спорті тільки дівчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”





 

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Зимова фантазія”

„В спортi тiльки дiвчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”

„Вій”

„Геракл: Початок легенди”




 

Євро-Арт – виставка „Метафізика кольору”

Драмтеатр – „Дуже проста історія”