Іменини святкують:  Агафія, Макар, Федосій


 

Зручний період для громадської роботи та діяльності в усіх видах мистецтва, для будь-якої колективної праці. Краще братися за справи, які потребують швидкого завершення. Невідповідний час для великомасштабної комерції, особливо пов'язаної з рухомим майном, живим товаром, металевими виробами. Краще уникати занять, пов'язаних із гострими інструментами, потужною технікою, складними механізмами. Потрібно обережно поводитися з горючими, їдкими й отруйними рідинами.

Дуже чутливі нирки, не слід їх навантажувати. Обмежте вживання рідин, особливо алкоголю. Уразливим місцем також є органи ендокринної системи, особливо підшлункова залоза. Ці дні сприятливі для пластичних, косметичних операцій, видалення зубів, лікування хвороб вух.

Здоров'я в цей час залежить від гармонійності довкілля: комфорту, краси, дружелюбності, оптимізму.

Із раціону слід викреслити гострі та солоні, надто гарячі та надто холодні страви й напої. Голодування шкідливе так само, як переїдання.


 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у своїх діях став за мету приносити користь оточенню. Андерсен колись сказав: «Приносити користь світу - це єдиний спосіб стати щасливим». Знайди себе в цьому, отримай задоволення, віддаючи. Увечері велику користь і купу задоволення  тобі принесуть активні ігри з дітьми.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – не варто робити дорогих покупок за велінням серця й емоцій. Протягом усього дня ти перебуватимеш під враженням нещодавнього побачення, ночі кохання або просто від приємного знайомства. Це даватиме сили та бажання  досягати нових вершин. Колись Гельвецій написав: «Любов у людини - могутнє джерело.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – не варто в першій половині дня відволікатися на несуттєве і неважливе. Не витрачай свої сили даремно. У другій половині дня хтось із твоїх знайомих поверне тобі давно забутий борг, чим приємно здивує. Всі сімейні проблеми, які можуть виникнути до сьогоднішнього вечора, краще вирішувати спільно з родиною.



 

Р а к (22.06 - 22.07) – не варто форсувати події і процеси на роботі - нехай все йде своїм плином. Дозволь ситуації визріти самостійно і по обіді ти побачиш пролом, який тобі необхідно «залатати». А до цього - вичікуй і спостерігай. Не слід занадто покладатися на допомогу і підтримку оточення. Не слухай обіцянки - загалом це просто слова.




Л е в (23.07 - 23.08) – варто посилити контроль над своїм бюджетом або бюджетом твоєї компанії. Не займайся непотрібними витратами, не бери в борг і нікому не позичай. Коли створюватимеш стосунки з товаришами по службі, не забувай про субординацію і вистав у потрібному місці «кордон». Вечір проведи у колі людей, з якими дуже комфортно і тепло.




Д і в а (24.08 - 23.09) – ти помітиш, що в деяких питаннях тобі дуже щастить. Не варто дуже шумно і голосно реагувати на це - не привертай увагу і нікому нічого не розповідай. Не переймайся через висловлювання і поведінку людей, що оточують тебе. Побережи свої нерви. Вечір проведи зі своїми близькими та рідними.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні буде багато руху, суєти і виконання поточних обов'язків. спробуй знайти в цій рутині якийсь сенс і хоч трішки задоволення. Дізраелі сказав: «Дії не завжди приносять щастя; але не буває щастя без дії». Нехай сьогоднішні «рухи» будуть етапом на шляху до твого щастя, реалізації та професійного зростання.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні багато хто з Скорпіонів «втратять голову» від любові, закоханості, - тобі зізнаються в коханні, зроблять пропозицію чи просто хтось запросить на побачення і, в тебе від цієї людини запаморочиться голова. Гете сказав із такої нагоди: «Та хіба любов має щось спільне з розумом!».



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – день буде складним. Особливо його перша половина. Тобі здаватиметься, що цій «плинності» не буде кінця і краю. У такі хвилини згадай слова Бернарда Шоу: «Я щасливий, тому що мені ніколи подумати про те, що я нещасливий». При виконанні поточних завдань слід заручитися підтримкою партнерів, колег, співробітників.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – довіра і відкритість - якості, які сьогодні потрібні від тебе на роботі. Ти зможеш сміливо довіритися, поділитися проблемами. При цьому старайся перебувати в оточенні милих і приємних людей, - у будь-яких стосунках, ділових і особистих, людині має бути комфортно. Увечері бажані заняття спортом - сходи в спортзал чи басейн.


 



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – виникнуть клопоти у взаєминах. У тебе наростатимуть якісь претензії до свого партнера, причому, не завжди обґрунтовані. Потрібно завжди пам'ятати - не можна у стосунках отримувати щось, не віддавши чогось натомість. Як казав Сенека: «Якщо бажаєш бути коханим, - кохай».




Р и б и (19.02 - 20.03) – весь день ти перебуватимеш у пригніченому і похмурому настрої. І вже не важливо, що спричинить такий твій стан. Не забувай народну мудрість: «Усмішка нічого не коштує, але багато чого дає». Ти зможеш більшого досягти, особливо в плані взаємин із оточенням, якщо будеш хоч трохи привітніше. Пий більше рідини і відпочивай.




 

Дозвілля

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій” 3D

„У спорті тільки дівчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”




 

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Зимова фантазія”

„В спортi тiльки дiвчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”

„Вій”

„Геракл: Початок легенди”


 


 

Євро-Арт – виставка „Метафізика кольору”

Рівне нська обласна філармонія - Вечірні музики Катерини Огаркової "Таємниці німецьких кірх"

Конференц-зала готелю “Мир” - Жадан | "Месопотамія"