День спонтанного прояву доброти

Іменини святкують:  Аврамій, Кирило, Микола, Сидір, Юрій, Георгій

 

Символ - Павук, Павутина. Один із сатанинських днів. Енергетика цього дня затуманює розум і можна, як у павутині, заплутатись у власних низьких почуттях та інстинктах: злості, заздрості, бажанні помсти, гордині...

Усі прояви негативних емоцій потрібно стримувати, а ще краще, трансформувати у позитивні.

Небажано контактувати з незнайомими людьми.

Не можна переїдати та вживати алкоголь.

Цього дня бажано чистити помешкання, а також тіло та думки. Добре буде передивитись своє минуле, покаятись у гріхах.

 Cтрижка в цей місячний день продовжує життя, тому варто відвідати перукаря.

Секс ліпше відкласти до кращих часів.

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні тобі варто прислухатися до свого внутрішнього голосу. Однак, разом з тим, приймай рішення дуже обережно. Чудовий день для зустрічей і спілкування з партнерами та клієнтами. Варто бути більш уважним до почуттів інших людей. Вечір слід провести з коханою людиною.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – чудовий день для тих, хто мріє сховатися від усього світу. Якщо ти відчуваєш втому і не маєш ніяких сил - ні моральних, ні фізичних, то не варто сьогодні брати на себе надмірно високе навантаження. Чудовий день для тих, хто працює сам на себе. Надвечір ти отримаєш чудовий шанс, - не пропусти його!




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – варто зменшити кількість контактів, зустрічей і телефонних дзвінків. Краще займися адміністративною частиною своїх функціональних обов'язків. Для тих, хто давно мріє укласти одну з дуже вигідних угод, це досить непоганий день. Сьогодні має сенс іти ва-банк. Тобі посміхнеться удача.


 

Р а к (22.06 - 22.07) – –  не варто турбуватися завчасно. Якщо у твоєму житті не найкращий період - потерпи. Незабаром ти зможеш інакше поглянути на себе і свої можливості. Чудовий день для тих, хто прагне завершеності в справах і визначеності в почуттях. Сьогодні, як ніколи, ти зможеш відокремити зерна від полови.




Л е в (23.07 - 23.08) – займися реалізацією нещодавно намічених планів. Поступовий рух до мети - це краще, ніж застійний стан справ. Не соромся бути собою і висловлювати свою точку зору. Візьми на озброєння весь свій шарм і впевненість. Гарний час для початку нового етапу в романтичних стосунках.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні тобі варто звернути особливу увагу на фінансову сторону розв'язуваних питань. Зараз з'явився чудовий шанс для додаткового заробітку і вигідного вкладення коштів - не пропусти його. Зверни увагу на здоров'я. Можуть виникнути проблеми з кровоносною системою.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні тобі варто приділити більше уваги своїй творчій стороні. Якщо неспокійно на душі - звернися до музики, живопису, літератури. В одному з напрямків творчості ти зможеш знайти віддушину, яка дозволить відволіктися і поглянути на ситуацію іншими очима. Чудовий день для тих, хто прагне завершеності у всьому.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – варто звернути увагу на тих, хто поруч і кому необхідна твоя підтримка. Не будь егоїстом - візьми себе в руки і не зривайся з будь-якого приводу на тих, хто тобі дорогий. Спробуй віддавати людям тільки позитивні емоції - натомість ти отримаєш те ж саме. Ідеальний день для вирішення адміністративних питань.


 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – не варто перейматися через дрібниці. Намагайся знаходити компроміс у будь-якій ситуації. Потрібно звернути увагу на нервову систему. Якщо ти помічаєш, що витримки стає все менше і поганий настрій трансформується в сльози - це дзвіночок, що варто трохи відпочити. Знаходь час для відпочинку та позитивних вражень.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – колектив вимагає твоєї участі, сім'я - уваги, душа - свободи. Разом з тим, за бажанням,  ти можеш це все поєднати, якщо прислухаєшся до свого внутрішнього голосу. Довіряй собі. Тобі варто знайти баланс між внутрішнім і зовнішнім світом. У тебе все обов'язково вийде якнайкраще.

 



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – варто налаштувати себе позитивно, і день пройде на ура. Сьогодні багато залежатиме від твого настрою. Шукай в навколишньому світі тільки хороше, збирай і зберігай в своїй душі, як найбільший скарб. Якщо у твоєму серці живе любов, подаруй її людям, що тебе оточують. Згодом це віддасться тобі сторицею.




Р и б и (19.02 - 20.03) – чудовий день для кар'єрного зростання. Не варто сумніватися в собі і боятися брати на себе відповідальність, якщо стосунки з колективом і керівництвом складаються якнайкраще. Проте, якщо в повітрі висить напруга, спробуй для початку розібратися в причинах такого явища. Потім буде легше керувати певними процесами.



 

Дозвілля

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій” 3D

„У спорті тільки дівчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”



 

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Зимова фантазія”

„В спортi тiльки дiвчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”

„Вій”

„Геракл: Початок легенди”

 

 

Чайка, торгово-розважальний центр - Лазерне шоу! Цирк "Аріна"