Іменини святкують: Адріан, Азарій, Анна (Ганна), Влас, Микола, Папій, Роман, Семен

 

Цей день вважається не дуже добрим. Людина стає пасивною і може піддаватися чужому впливу. Символ дня - Мавпа, і люди стають чимось схожі на цю тварину.

Усе, що відбувається з нами в цей день, є дзеркальним відбиттям нашого відношення до світу. В цей день навколишній світ показує людині, ким вона є насправді. Відповідно, якщо на вас сиплються докори, ви щось робите не так, і потрібно задуматись. Якщо ж вас хвалять в цей день, то можете порадіти - це правда.

Не варто планувати важливі справи.

Краще менше спати і дати собі деяке помірне фізичне навантаження.

Бажано відмовитися від лікувальних процедур, тому що хід лікування у цей місячний день може бути непередбачуваний.

Цього дня краще відмовитись від спиртного.

Стрижка принесе вам серйозне погіршення стану здоров'я.

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні варто більше часу приділити турботі про близьких і дітей. Якщо ж таких поруч немає - займися рослинами і тваринами. Прояви трохи турботи по відношенню до тих, хто тобі дорогий. Буде найдоречнішим зателефонувати батькам. Надвечір займися своєю зовнішністю. Чудовий день для зустрічі з друзями.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні варто звернути увагу на свій матеріальний стан. Намагайся не перебільшувати своїх успіхів і недоліків. Будь впевненіше в собі і не переймайся через дрібниці. Доречною буде об'єктивна оцінка ситуації. Не варто сваритися і вступати в суперечки – агресія тобі ні до чого.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні тобі варто подумати про літо. Якщо у тебе ще не спланована відпустка - саме час. Обговори свої ідеї з близькими. Тобі варто вже зараз розуміти, скільки тобі знадобиться коштів для втілення своїх бажань, а також подумати про те, як узгодити з керівництвом свою відпустку.


 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні тобі доведеться трохи побігати і понервувати. Не варто перейматися через дрібниці. Якщо виникла проблема - постарайся знайти можливості її вирішення. Порадься з близькими. Цей день прекрасний для того, щоб все гарно продумати і спланувати. У тебе все вийде, якщо твої дії будуть послідовними.




Л е в (23.07 - 23.08) – чудовий день для тих, хто вирішив провести його поруч із коханою людиною. Не варто переживати через дрібниці, тим більше що насущні проблеми тобі сьогодні навряд чи вдасться вирішити. Побудь поруч із тим, кого ти любиш. Спілкування з близькими принесе тобі чимало радості.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні варто зайнятися своїм здоров'ям. Якщо ти маєш якісь хронічні захворювання - займися профілактикою. Можливо,  варто пройти медичний огляд, якщо ти переживаєш з приводу деяких симптомів. Зверни увагу на ендокринну систему. Намагайся контролювати емоційний стан.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – приділяй більше часу своїм інтелектуальним потребам. Якщо ти давно мрієш щось прочитати, переглянути чи кудись з'їздити - не відкладай цього на потім. Плануй вже зараз. Чудовий день для розкриття твоїх здібностей. Можливі приємні новини здалеку чи навіть з-за кордону




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні варто більше часу приділити спілкуванню з близькими людьми. Не переймайся через дрібниці. Не слід забивати собі голову проблемами, яких не існує. Тобі варто зараз звернути увагу тільки на себе і свою поведінку. Саме в цих двох аспектах криється секрет твого успіху.


 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – варто подумати над тим, яким чином ти можеш підвищити рівень свого впливу на інших людей. Чим авторитетніший вигляд ти матимеш, тим більше шансів отримаєш для того, щоб досягти реалізації твоїх найсміливіших планів. Повага оточуючих надасть тобі значний карт-бланш у кар'єрі, а іі потрібно заслужити.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні тобі варто звернути увагу на стосунки з близькими  людьми. Пам'ятай, що будь-які взаємовідносини вимагають часу і особистої самовіддачі. Варто серйозніше ставитися до людей і пам'ятати, що будь-яка людина в нашому житті - це, перш за все, наша відповідальність за стосунки з нею.

 



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день тебе здивує і порадує. Саме тому тобі не варто залишатися вдома. Вирушай назустріч життю і пригодам! Нова зустріч може серйозно вплинути на хід подальших життєвих подій, тому вдома тобі сьогодні не місце! Гарний час для спілкування, зустрічей, побачень.




Р и б и (19.02 - 20.03) – твої творчі здібності здивують і порадують тебе і оточуючих! Більше впевненості в собі!  Якщо ти не маєш досвіду малювання - сьогодні саме час почати. Творчість дозволить тобі звільнитися від емоційного баласту, який заважає бути собою. Гарний час для облаштування і створення затишку в своїй оселі.



 

Дозвілля

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій” 3D

„У спорті тільки дівчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”



 

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Зимова фантазія”

„В спортi тiльки дiвчата”

„Білка та Стрілка: Пригоди на Місяці”

„Вій”

„Геракл: Початок легенди”

 

 

Чайка, торгово-розважальний центр - Лазерне шоу! Цирк "Аріна"

Театр ляльок - "Пан Коцький" (жартівлива опера за мотивом народної казки)

Рівне нська обласна філармонія – „Музика в Дубенському замку”

Драмтеатр – „Каліка з острова Інішмаан”

GONZO, кіноклуб – „English Movie Evening 2”

Лагуна, нічний клуб – „Cinderella Party”