Коли відбувається зустріч двох красивих людей, то вона обов’язково має закінчитися коханням. Цю істинну власним прикладом доводять мільйони щасливих пар по всьому світу. Зірки кіно теж входять до їхнього числа. Тож пропонуємо вам найвідоміші історії кохання у кіно.

Олексій Чадов та Агнія Дітковскіте

pic

На своєму весіллі, яке відбулося у серпні 2013 року, Олексій Чадов був у смокінгу, в якому вже одного разу одружувався. Щоправда перше одруження було у кіно, у фільмі «Справа честі». А наречена в обох випадках (і у кіно, і у житті) у Олексія була одна і та ж - Агнія Дітковскіте. Актори познайомилися під час зйомок кінокартини «Спека». Герой Чадовам тоді закохався у героїню Агнії. Роман спалахнув і між акторами. Олексій і Агнія зустрічалися чотири роки і згодом розійшлися. Минуло два роки, вони знову зустрілися на знімальному майданчику і зрозуміли, що їхнє кохання нікуди не зникло.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

pic

Ольга Сумська і Віталій Борисюк познайомилися на студентській новорічній вечірці у друзів. Вони часто бачилися в інституті, а під час роботи над мюзиклом «Кандид», де акторам дісталися ролі закоханих, між ними зав'язався театральний роман. Дев'ять місяців за лаштунками вони репетирували закоханих, а коли вийшли на сцену, то необхідність зображувати почуття відпала, адже вони переросли у справжні. І, схоже, залишаються такими до цих пір. Через 23 роки у шлюбі Ольга Сумська та Віталій Борисюк вирішили повінчатися. Адже українські актори вірять, що шлюби укладають на небесах.

Анджеліна Джолі та Бред Пітт

pic

Анджеліна і Бред вперше зустрілися у 2005 році на знімальному майданчику фільму "Містер і місіс Сміт". Анджеліна не розділяла загального захоплення жінок Бредом Піттом. Він їй здавався зарозумілим, а вона для нього була агресивною. Їхні сутички не припинялися ні на день. Напевно, саме тому ті сцени у фільмі, де вони били один одного, були дуже правдоподібними. Зрештою, актори заспокоїлися і, нарешті, почули один одного. Виявилося, що Бред - відмінний слухач. Чомусь саме йому Анджеліні було так легко розповідати про своє життя. І чим більше вона говорила, тим більше переймалася його чарівністю, спокоєм і почуттям гумору. Наразі пара виховує трьох біологічних і трьох прийомних дітей. Анджеліна і Бред пообіцяли, що одружаться лише тоді, коли у Америці узаконять одностатеві шлюби.

Максим Матвєєв та Єлизавета Боярська

pic

Актриса Єлизавета Боярська знайшла свого чоловіка на роботі. З Максимом Матвєєвим вони зустрілися на зйомках фільму «Не скажу». Актори грали закохану пару. Сценарій фільму передбачав досить відверті сцени. І, як це часто буває, партнери по-справжньому закохалися один в одного. Незадовго до цього Максим одружився на актрисі Яні Сексте, з якою у нього теж був службовий роман. Коли Матвєєв зустрів Боярську, то вирішив розлучився. Влітку 2010 року Максим та Ліза зіграли весілля, а через два роки у молодої сім'ї народився син Андрій.

Пенелопа Крус та Хав'єр Бардем

pic

Зовсім нещодавно Пенелопа Крус і Хав'єр Бардем вдруге стали батьками. У акторській сім'ї з'явилася донька. Пенелопа Крус і Хав'єр Бардем одружилися у зрілому віці. Їй було 36 років, а йому - 41. І це при тому, що закоханих так багато об'єднувало ще до весілля. Вони обидва з сонячної Іспанії і могли не раз зустрітися на вулицях Мадрида, обидва грали у фільмах Педро Альмодовара, потім знімалися в Голлівуді і навіть були знайомі 15 років до того, як нарешті роздивилися один одного. Але, мабуть, всьому свій час. Пенелопі і Хав'єру довелося пройти через кілька невдалих романів і пережити розчарування у коханні, щоб все-таки одружитися.

У матеріалі використані фото з сайтів http://anturazh.com.ua, http://www.novostimira.com.ua, http://glamurchik.tochka.net/ua.